Închide meniul

Lorena Şerban e tânăra din România care a devenit cunoscută peste noapte în întreaga lume. Postarea ei a fost urmărită de aproape 100 de milioane de ori

Reclamă

Antena Sport Publicat: 16 mai 2021, 11:55 / Actualizat: 21 aprilie 2023, 19:40

Lorena Şerban e tânăra din România care a devenit cunoscută peste noapte în întreaga lume. Postarea ei a fost urmărită de aproape 100 de milioane de ori

Lorena Serban Instagram

Lorena Serban

Lorena Şerban a devenit cunoscută în întreaga lume, datorită unui clip postat pe Instagram.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lorena Şerban, o tânără de 22 de ani din România, a stabilit un record impresionant pe Instagram. Un clip încărcat de ea a fost urmărit de aproape 100 de milioane de ori.

Lorena Șerban a devenit cunoscută în întreaga lume

Tânăra din România este content creator şi locuieşte în Braşov. Ea a decis să participe la #AuroraTrend, o provocare online pentru utilizatorii de TikTok şi Instagram.

Clipul ei, postat la categoria reel de pe Instagram, a adunat în doar trei săptămâni peste 92 de milioane de vizualizări.

 
View this post on Instagram
 
A post shared by Lorena Serban (@serbanlorena)

Reclamă

Ea a bătut recordul de la categoria reel, deţinut până acum de Kylie Jenner, cu 77 de milioane de vizualizări.

Lorena postează zilnic poze şi clipuri inedite pe care şi le crează singură. Ea este instructor de zuma şi a absolvit Facultatea de Nutriţie şi Dietetică UMF Cluj, potrivit libertatea.ro.

 
View this post on Instagram
 
A post shared by Lorena Serban (@serbanlorena)

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
Vezi toate știrile
Citește și