Închide meniul
Foto

Cine sunt cei 3 presupuşi amanţi ai Anamariei Prodan! Reacţia soţiei lui Laurenţiu Reghecampf: „O să anunţ în gura mare! Asta sunt eu!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 4 decembrie 2021, 15:00 / Actualizat: 4 decembrie 2021, 16:37

Cine sunt cei 3 presupuşi amanţi ai Anamariei Prodan! Reacţia soţiei lui Laurenţiu Reghecampf: „O să anunţ în gura mare! Asta sunt eu!”

Presupusul amant al Anamariei Prodan nu scapă de "fantomele trecutului"

Dan Alexa și Anamaria Prodan / gsp.ro

Cele mai dese zvonuri au fost legate de o presupusă relaţie pe care ar fi avut-o cu Dan Alexa. Atât Anamaria Prodan, cât şi Dan Alexa au negat cu vehemenţă. Mai mult, soţia lui Laurenţiu Reghecampf a auzit zvonuri legate şi de presupuse relaţii cu Dani Coman şi Ovidiu Burcă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cine sunt cei 3 presupuşi amanţi ai Anamariei Prodan

Astea au apărut de când m-am aplecat eu serios pe cariera lui Alexa. Faptul că Dan a divorţat, cum au divorţat mulţi jucători şi antrenori, e una, dar nebuniile care au apărut că am fi împreună, e cu totul altceva. Am greșit pentru că trebuia să ies și să stopez aberaţiile astea. Am zis că sunt prea mare, că nu-i bag în seamă.

Mă distram, râdeam, dar au început să mă deranjeze foarte tare. Au ieșit tot felul de bârfe, cu Alexa, cu Burcă sau cu Dani Coman. Cum divorța unul apăream eu și ei pe lângă mine. Sunt eu femeia fatală, dar nici chiar așa. Să se îndrăgostească toți de mine ca să-și lase familia…Niciodată n-o să mă fac de râs. Dacă eu vreau să fac ceva, o să anunț în gura mare: Sunt Anamaria Prodan, nu mai sunt cu Reghecampf și sunt cu cutare!. Asta sunt eu!„, a spus Anamaria Prodan, în urmă cu câteva luni, pentru gsp.ro.

Anamaria Prodan a fost dată de gol de Dan Alexa

Deşi presa a speculat pe seama relaţiei dintre ei datorită palmei pe care Alexa a primit-o de la impresară la finalul unui meci, relaţia dintre ei nu s-a stricat. Din contră. Sătul de toate speculațiile și zvonurile care au continuat să apară la adresa lui, Dan Alexa s-a destăinuit.

„Respect foarte mult aceasta relație. Am contract cu Anamaria Prodan. Este o relație de respect între noi. Țin foarte mult la Laurențiu Reghecampf, dar și la Ana. Este unul dintre cei mai buni impresari români, care de fiecare data când am nevoie de un jucător, ea mi-l aduce și este acolo pentru mine. Pe lângă asta, toate deciziile majore mi le iau singur”, a mărturisit Dan Alexa, conform antenastars.ro.

Reclamă

Anamaria Prodan, sprijin pentru Dan Alexa

Mai mult, Dan Alexa spune că Anamaria Prodan l-a ajutat mult în cariera de antrenor. Şi relaţia cu Laurenţiu Reghecampf, soţul impresarei, este una la fel de bună, conform celui poreclit Chirurgul. Anamaria Prodan nu şi-a ascuns simpatia profesională pentru Dan Alexa.

”Mie mi-e super drag Alexa. Este sufletul meu, iar Laur (n.r. – Laurențiu Reghecampf) știe asta. Dan este cel mai apropiat om al nostru. Dan este un produs al meu, Laur nu prea are treabă cu el. Ei vorbesc doar despre fotbal, de-ale lor. Eu când mă implic în viață unui antrenor, jucător, vreau să fiu ascultată la secundă”, a declarat agenta atunci când au apărut speculaţii în privinţa relaţiei sale cu Dan Alexa.

„Legat de subiectul cu Alexa, presupusul amant al meu de azi, pe care-l mai aud că îndrăznește să pronunțe așa mitocănie, îl bat cu o singură mână pana nu mai știe cu buletinul în mână cum îl cheamă ! Prea v-am lăsat milogilor să vă faceți de cap”, a atacat atunci Anamaria Prodan pe reţelele de socializare.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
0:10
Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out
23:58 FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off 23:55 Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!” 23:35 FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul 23:22 Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord” 23:05 „S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB 22:53 UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek 22:47 FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui! 22:41 Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor 22:29 „Nu poate să mă sperie nimic!” Mihai Stoica și-a făcut calculele pentru câștigarea titlului! De ce rezultate are nevoie FCSB Vezi toate știrile
Citește și