Închide meniul
Foto

Ciprian Marica a rupt tăcerea, după ce a fost prins cu o altă femeie la hotel: „Realitatea e cu totul alta!”

Antena Sport Publicat: 23 noiembrie 2023, 17:01

Reclamă
Ciprian Marica a rupt tăcerea, după ce a fost prins cu o altă femeie la hotel: „Realitatea e cu totul alta!”

Ciprian Marica a rupt tăcerea, după ce a fost prins cu o altă femeie la hotel

Ciprian Marica şi iubita lui, Ioana Marcu/ Instagram

Ciprian Marica a rupt tăcerea, după episodul în care a fost prins cu o altă femeie, la un hotel din Cluj. Fostul internaţional a declarat că scandalul a luat amploare, însă realitatea este cu totul alta.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ciprian Marica are o relaţie cu Ioana Marcu din 2016, iar femeia a trecut peste infidelitatea fostului atacant al naţionalei (Vezi galeria foto de la finalul articolului cu iubita lui Ciprian Marica). Acesta a fost implicat într-un scandal amoros imens în urmă cu trei ani, după ce a fost filmat alături de o altă femeie la un hotel.

Ciprian Marica a rupt tăcerea, după ce a fost prins cu o altă femeie la hotel

Ciprian Marica a fost invitat la prima ediţie a podcastului Anamariei Prodan. Impresara nu s-a ferit şi l-a întrebat direct pe fostul internaţional de episodul petrecut în urmă cu mai mulţi ani, la un hotel din Cluj.

Anamaria Prodan a apreciat caracterul de care a dat dovadă Ciprian Marica, în momentul în care a fost surprins cu o altă femeie, el fiind într-o relaţie cu Ioana Marcu la momentul respectiv.

„Dacă eram bărbat, îmi era rușine că sunt bărbat, să mă pun în asemenea situații, să vin pe la uși. Dar mi s-a părut fabulos, și te aplaud încă o dată, că ai ieșit asumat la ușă și ai spus: Ce vrei? Care e problema? Ce ai simțit în momentul ăla? Te-a amuzat? Sincer! Te-a amuzat momentul ăla sau, cumva, te-a speriat că ți-ar putea știrbi din bărbăție?”, l-a întrebat Anamaria Prodan pe Ciprian Marica, în podcastul ei.

Reclamă

Ciprian Marica a vorbit pentru prima dată despre episodul de la hotel

Răspunsul lui Ciprian Marica nu a întârziat să apară. Acesta a declarat că realitatea este diferită de cea prezentată la momentul respectiv. Acesta susţine că situaţia s-a nuanţat, iar scandalul a luat astfel amploare.

„Au trecut ceva ani de atunci. Mulți ani. Și realitatea e cu totul și cu totul alta.N-am ales şi n-am vrut să vorbesc despre asta niciodată pentru că, dacă aș spune realitatea, unii ar zice că… și-ar da cu părerea, hai să nu spunem într-un fel sau altul. N-aş dori să continui chestia asta.

Este vorba, iarăși, despre o nuanțare a situației și o amploare care, sigur, era pandemia, am înțeles-o atunci… cu toate că povestea era mult mai veche și arătată în momentul care trebuie”, a declarat Ciprian Marica, în podcastul Anamariei Prodan.

Reclamă 4 / 0/3

În ciuda scandalului, Ciprian Marica a fost iertat de către iubita sa, Ioana Marcu. Iubita fostului internaţional este din Constanţa şi a absolvit Facultatea de Medicină. Este din 2016 într-o relaţie cu Ciprian Marica, cel cu care are doi copii.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și