Închide meniul
Foto

Ciprian Marica, ținut la distanță și de fosta soție a lui Ilie Năstase. Noi detalii din scandalul momentului dintre naș și fin

Reclamă

Antena Sport Publicat: 25 ianuarie 2022, 21:24

Ciprian Marica, ținut la distanță și de fosta soție a lui Ilie Năstase. Noi detalii din scandalul momentului dintre naș și fin

Ciprian Marica, ținut la distanță și de fosta soție a lui Ilie Năstase

Hepta

Scandalul dintre Ilie Năstase și nașul său, Ciprian Marica, este departe de a fi încheiat. Fostul mare jucător de tenis își caută dreptatea în instanță după ce a fost dat afară din fundația care îi poartă numele. În vârstă de 75 de ani, „Nasty” i-a făcut plângere penală lui Marica.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ciprian Marica, ținut la distanță și de fosta soție a lui Ilie Năstase

„Nu am contract de închiriere, am un contract de asociere, așa cum are de exemplu societatea pe care o administrează Ciprian Marica. Societatea noastră a construit 6 terenuri tenis, vestiare, un drum de 300 m pe 15 m, a obținut avizele de infrastructură a Academiei de Tenis, a branșat la gaz 6 hectare, adică toată Academia, a plătit către Direcția de taxe și impozite toate taxele restante, de pe vremea Voința, însumând 100.000 €, de acum 3 ani, și alte chestii de logistică. Nu doar Ciprian a investit și societatea noastră a adus ca aport investiții în infrastructură și taxe în valoare de 3-4 milioane lei”, a declarat Brigitte, potrivit click.ro.

Năstase acuză că fostul atacant din naționala României vrea să pună mâna pe terenurile din Fundația lui Ilie Năstase, care au fost obținute prin două decizii de Guvern. Acestea ar valora aproximativ 50 de milioane de euro pe piața imobiliară.

„Acum am făcut plângere penală, făcută și înregistrată către Parchetul de pe lângă Curtea de Apel București, domului procuror general și aici spunem exact ce s-a întâmplat, cum am fost păcalit, cum mi s-a furat fundația. Omul ăsta nu e un om, l-am băgat aici cu un contract la terenul de fotbal și a ajuns să-mi fure fundația și tot terenul. Cum e posibil? Cu acte false. Asistență și reprezentare neloială, fals în înscrisuri oficiale, înșelăciune, uz de fals. Ăsta e dosărelul nostru și trebuie să răspundă tovarășul Marica”, a spus Ilie Năstase.

Ciprian Marica ar fi încercat să o cucerească pe soția lui Ilie Năstase

Fostul mare jucător de tenis a făcut și acuze halucinante. Crede că Marica i-a pus în pericol atât căsnicia, cât și sănătatea. Marica e acuzat că i-ar fi făcut avansuri Ioanei Simion, soția lui Ilie Năstase.

Reclamă

Păcat că are doi copilași frumoși, păcat, o să facă pușcărie, eu așa văd. Să ies din fundație. Cum pot să fac eu așa ceva? Să-mi dau eu fundația la altcineva? Trebuie să fii orb. Aaa, poate mi-a băgat ceva în băutura, că mă duceam cu el la băutura. Se poate. Și mă suna și mă intreba azi: «Ești bine?», mâine: «Ești bine?». Și pe soție o întreba când divorțeaza. Ce sunt astea?„, a precizat fostul lider ATP.

Recomandări

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21
apr.
23:57
Imaginile care au stârnit controverse uriaşe în Real Madrid – Barcelona. Lamine Yamal şi „golul fantomă” care nu s-a validat
21
apr.
23:50
VIDEOSporting – Guimaraes 3-0 a fost exclusiv în AntenaPLAY. Gyokeres, dublă de senzaţie. Porto, victorie muncită la Casa Pia
21
apr.
23:45
Răzvan Lucescu, scandal uriaş după ce PAOK a pierdut derby-ul cu Olympiacos: „Un arbitraj jenant! A venit să ajute o echipă”
21
apr.
23:30
Real Madrid – FC Barcelona 3-2. Jude Bellingham, eroul „galacticilor” în minutul 90+1! Un nou gol uriaş înscris în El Clasico
21
apr.
23:13
EXCLUSIV„Greu de înţeles!” Decizia luată de Florinel Coman l-a bulversat pe Ciprian Marica: „Ne-am distrus valorile”
21
apr.
22:27
VIDEOAntonio Rudiger a încercat să sperie un poliţist înainte de Real Madrid – Barcelona. Reacţia virală a omului legii
21
apr.
21:57
„Este ultimul tău sezon în Liga 1?” Marius Ştefănescu, reacţie total neaşteptată: „Îmi spui după!”
21
apr.
21:55
Discursul lui Mihai Rotaru, după debutul lui Gâlcă la Universitatea Craiova: „Nu e normal asta! Să tragă semnale de alarmă!”
21
apr.
21:23
Andrei Ivan s-a descătuşat după ce a dat primul gol după 8 luni: „Sper să marchez în fiecare meci!” Ce a spus de Gâlcă
21
apr.
21:17
Prima reacţie a lui Costel Gâlcă, după debutul cu victorie pe banca Universităţii Craiova: „Asta e important pentru mine!”
Vezi toate știrile
Citește și