Închide meniul
Foto

Ilie Năstase i-a făcut plângere penală lui Ciprian Marica. „E un hoțoman, un escroc. O să facă pușcărie!”. Acuzații uluitoare și pentru tatăl fostului atacant

Antena Sport Publicat: 21 ianuarie 2022, 21:25

Scandal uriaş între Ilie Năstase şi Ciprian Marica

Scandal uriaş între Ilie Năstase şi Ciprian Marica

Colaj Hepta / Facebook

Năstase acuză că fostul atacant din naționala României vrea să pună mâna pe terenurile din Fundația lui Ilie Năstase, care au fost obținute prin două decizii de Guvern. Acestea ar valora aproximativ 50 de milioane de euro pe piața imobiliară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ilie Năstase, atac la Ciprian Marica: „A ajuns să-mi fure fundația și tot terenul cu acte false”

Acum am făcut plângere penală, făcută și înregistrată către Parchetul de pe lângă Curtea de Apel București, domului procuror general și aici spunem exact ce s-a întâmplat, cum am fost păcalit, cum mi s-a furat fundația. Omul ăsta nu e un om, l-am băgat aici cu un contract la terenul de fotbal și a ajuns să-mi fure fundația și tot terenul. Cum e posibil? Cu acte false. Asistență și reprezentare neloială, fals în înscrisuri oficiale, înșelăciune, uz de fals. Ăsta e dosărelul nostru și trebuie să răspundă tovarășul Marica.

A început ușor-ușor și s-a băgat pe lângă mine, a ajuns să-mi fie și naș, sunt și nași falși, băiatul e un hoțoman, un escroc, care m-a escrocat pe mine și probabil o să facă și cu alții cu alte contracte. Nu îi e teamă, dar dacă nu se întâmplă nimic, eu vin aici cu buldozerul și intru și dărâm tot!„, a declarat Ilie Năstase pentru prosport.ro.

Reclamă

Fostul mare jucător de tenis a făcut și acuze halucinante. Crede că Marica i-a pus în pericol atât căsnicia, cât și sănătatea.

Păcat că are doi copilași frumoși, păcat, o să facă pușcărie, eu așa văd. Să ies din fundație. Cum pot să fac eu așa ceva? Să-mi dau eu fundația la altcineva? Trebuie să fii orb. Aaa, poate mi-a băgat ceva în băutura, că mă duceam cu el la băutura. Se poate. Și mă suna și mă intreba azi: «Ești bine?», mâine: «Ești bine?». Și pe soție o întreba când divorțeaza. Ce sunt astea?„, a precizat fostul lider ATP.

Reclamă
Citește și:

Ilie Năstase l-a arătat cu degetul atât pe Marica, cât și pe tatăl acestuia. Cei doi ar fi urmărit-o pe Ioana Năstase prin blocul în care locuiește.

Acum, o urmărește pe nevastă-mea pe la bloc. L-am vazut că cobora din blocul lui nevastă-mea cu câteva săptămâni în urmă. Tatăl lui, cu un aparat în mână. Nu glumesc, vorbesc serios. Cred că a înregistrat. La noi în bloc, lângă soția mea, e un apartament liber, cred că s-a dus și a înregistrat să vadă ce ziceam noi. Eu cred treaba asta și o să demonstrez asta„, a spus Năstase.

„Nasty” i-a cerut ajutorul lui Ion Țiriac, cel alături de care a câștigat proba de dublu de la Roland Garros, în 1970. Miliardarul i-ar fi pus la dispoziție avocații săi.

Reclamă 4 / 0/3

O va învinge Simona Halep pe Paula Badosa, în primul tur de la Miami?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:00 Vestea proastă pe care a primit-o Ionuţ Radu, cu 3 luni înainte de startul EURO 2024! 9:36 Cosmin Matei va fi pus sub acuzare după ce a fost depistat pozitiv! Nimeni nu a cerut proba B! Ce riscă fotbalistul 9:03 FotoSuferinţă fără margini pentru Aryna Sabalenka! Tenismena şi-a pierdut tatăl şi iubitul la aceaşi vârstă, în condiţii similare! 8:52 Pilotul de Formula 1 care investeşte într-un club de fotbal! Pierre Gasly şi-a ales echipa 8:23 Mesajul trimis din arest de liderul galeriei Rapidului, după meciul cu Farul. „Bocciu”, apel la adresa ultraşilor 8:15 Conducerea lui Dinamo i-a făcut praf pe jucători după ce au fost umiliţi de Hermannstadt: „Nu arătăm nici ca o echipă de Liga 2” 7:41 Darren Cahill, alături de Simona Halep, la Miami! Ajutor la antrenamente pentru româncă înainte de revenirea în circuit 3:32 Dramă pentru Aryna Sabalenka! Iubitul ei a murit la doar 42 de ani. Cei doi se aflau la Miami 2:19 Ora de start a meciului Simona Halep – Paula Badosa, din turul 1 de la Miami. Simo revine marţi pe teren după suspendare 18
mart.
23:27
Vlad Chiricheş primeşte un ajutor uriaş! Decizia luată de FCSB, pentru a-l readuce în formă pe fostul căpitan al României
Vezi toate știrile
Horoscopul zilei de 20 martie 2024. Berbecii sunt sfătuiți să aibă grijă de sufletul lor. Află ce se întâplă cu zodia ta

Horoscopul zilei de 20 martie 2024. Berbecii sunt sfătuiți să aibă grijă de sufletul lor. Află ce se întâplă cu zodia ta

Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Formula 1
Pe același subiect
Schimbare radicală de look pentru soţia lui Ciprian Marica! Ioana a avut o apariţie rară
Diverse • 16 mart., 11:39
FOTO
Schimbare radicală de look pentru soţia lui Ciprian Marica! Ioana a avut o apariţie rară! Cum arată acum
Reacţia lui Ciprian Marica după ce Farul a învins-o în Giuleşti pe Rapid!
Liga 1 • 16 mart., 10:22
Reacţia lui Ciprian Marica după ce Farul a învins-o în Giuleşti pe Rapid!
Gigi Becali are probleme cu transferul "singurului atacant din România"
Liga 1 • 15 mart., 10:07
Gigi Becali are probleme cu transferul „singurului atacant din România”. Rivala din Liga 1 care se pregătește să facă oferta
Ciprian Marica, verdict despre transferul de 5 milioane al lui Florinel Coman la Stuttgart.
Liga 1 • 13 mart., 8:20
Ciprian Marica, verdict despre transferul de 5 milioane al lui Florinel Coman la Stuttgart: „E momentul! Poate să facă pasul”
Ciprian Marica a postat un mesaj superb pentru Simona Halep după verdictul TAS
Tenis • 5 mart., 22:45
Ciprian Marica, mesaj superb pentru Simona Halep după verdictul TAS: „Ai fost incredibil de puternică! Coșmarul s-a încheiat”