Închide meniul

Columbienii l-au eliberat imediat din arest pe Ioan Becali când au aflat cine e soţia lui. "De ce n-ai zis, mă?"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 16 septembrie 2020, 9:53 / Actualizat: 11 mai 2021, 19:43

Columbienii l-au eliberat imediat din arest pe Ioan Becali când au aflat cine e soţia lui. "De ce n-ai zis, mă?"

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Ioan Becali, dezvăluiri din Columbia

"Soția mea, columbiană, e fată de pilot, căzut cu 195 de pasageri la Madrid… Când spuneai de fata lui Tulio Hernandez știau toți cine e. În fine, am sunat-o pe soacră-mea, am anunțat-o că am pierdut avionul. Când ies din camera aia, îl văd p-ăla care mi-a controlat cremele. Și îi spun: „Hijo de puta!”. Și-a început o bătaie… Șapte frați pentru șapte surori. Bătaie, bătaie!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ioan Becali: Dacă eram neatent și dormeam, rămâneam fără ceas

Ei cu picioarele, eu cu ce puteam. Nevastă-mea țipa cu aia mică. M-au luat și m-au băgat o noapte la pușcărie. Dimineață a venit cumnatul meu, fratele soției. M-a chemat comandantul: „De ce n-ai zis, mă, că ești ginerele lui Tulio Hernandez?”. „Păi, am mai avut timp să zic ceva…?”. O noapte am stat în arest, la Bogota.

Dacă eram neatent și dormeam, rămâneam fără ceas, fără absolut tot. Erau câte 2-3 în pat, dormeau și pe lat! Și asta era înainte de a intra la pușcărie, probabil acolo era mult mai rău", a dezvăluit Becali, în cadrul emisiunii Prietenii lui Ovidiu. 

În primăvara lui 2014, Becali a ajuns în închisoare şi în România, după ce a fost găsit vinovat de fals în acte şi înşelăciune în Dosarul Transferurilor. El a fost eliberat după aproape 3 ani.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:47 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 25 aprilie 16:45 LIVE SCOREUTA – Oţelul 0-0. Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 16:38 Foto„Domnul Şucu nu stăpâneşte lucrurile” Un cunoscut antrenor român a reacţionat după gestul uluitor al lui Krasniqi faţă de Lobonţ! 16:26 Irina Begu, eliminată în turul 2 de la WTA Madrid Open! Cu câți bani s-a ales românca, după duelul cu Madison Keys 16:16 „Problemele vor fi altele!” Florin Răducioiu, semnal de alarmă despre situația de la Dinamo. Mesaj sincer despre criza „câinilor” 15:53 Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona: „Acest proiect trebuie să continue” 15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor Vezi toate știrile
Citește și