Închide meniul
Foto

„Copilul meu o să vadă!” Bianca Drăguşanu, dezvăluiri despre momentele care i-au marcat viaţa. „Dacă ar exista o pastilă…!”

Publicat: 16 iulie 2021, 17:09

Reclamă
„Copilul meu o să vadă!” Bianca Drăguşanu, dezvăluiri despre momentele care i-au marcat viaţa. „Dacă ar exista o pastilă…!”

Bianca Drăguşanu

Instagram Bianca Drăguşanu

Bianca Drăguşanu s-a plâns că a fost filmată în ipostaze inedecente fără voia ei şi că va trebui să-i explice peste câţiva ani situaţia fiicei sale, Sofia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bianca Drăguşanu, dezvăluiri despre momentele care i-au marcat viaţa

„Copilul meu o să vadă, ea fiind fetiță. O să-mi fie foarte greu să-i explic că ea trebuie să facă alegeri înțelepte și că ceea ce am făcut eu acolo, a fost decât o lecție neînvățată, despre asta a fost vorba. Mă tot gândesc cum să i le explic”, a declarat Bianca Drăguşanu, citată de spynews.ro.

Drăguşanu regretă mariajul cu Alex Bodi, despre care spune că e cea mai neplăcută experienţă a ei.

„Cea mai neplăcută experiență și situație a fost a doua căsătorie. Despre care nu vreau să vorbesc că s-a vorbit prea mult. Dar cred că este cel mai neplăcut lucru pe care o să-l regret toată viața. A fost ceva foarte rău pentru mine și familia mea. În această relație am stat aproximativ 3 ani, dar căsătorită am fost câteva luni, 6-7 luni. Eu m-am căsătorit în 1 august și deja pe data de 21 august îmi doream să divorțez. Atât de rău a fost. Vreau să uit. Dacă ar exista o pastilă pe care să o iei și să uiți anumite lucruri, cu siguranță aș lua pastila asta ca să dau delete din memorie”, a spus Bianca Drăgușanu într-un interviu acordat pe Youtube.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11
mai
0:40
VIDEODoncaster – Crewe 0-2 (3-6 d.l.d), în AntenaPLAY. Dramatism în play-off-ul de promovare în League One. Crewe va juca pe Wembley
23:43 Suedia – SUA 5-2 și Cehia – Finlanda 1-0, în AntenaPLAY! Rezultatele zilei de la Campionatul Mondial de hochei 23:32 VIDEOBari – Brescia 2-0 și Sudtirol – Palermo 0-1, în AntenaPLAY. Pușcaș, la barajul de menținere în Serie B. Clasamentul final 23:27 VIDEOImagini incredibile cu Novak Djokovic, la Roma! Sârbul a fost lovit în cap şi s-a prăbuşit la pământ. Ce s-a întâmplat 23:04 „De ce antrenor are nevoie Rapid?” Bogdan Lobonţ, reacţie sinceră după Sepsi – Rapid 3-2. Ce a spus despre Mircea Lucescu 22:25 Sepsi – Rapid 3-2. Un nou meci de coşmar pentru giuleşteni, care sunt „condamnaţi” la ultimul loc din play-off! 22:24 FotoMesajul primit de Mihai Neşu, la 13 ani după accidentul cumplit care l-a imobilizat în scaun cu rotile: „Va juca pentru Dumnezeu” 22:00 Yokohama – Al Ain, 13:00, LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Manşa tur a finalei Ligii Campionilor Asiei 21:55 Modul emoţionant prin care Ligue 1 şi-a luat rămas-bun de la Kylian Mbappe! Imagine fabuloasă cu starul care se desparte de PSG 21:44 Kylian Mbappe se poate despărți cu un trofeu de PSG! Finala Cupei Franței e LIVE în AntenaPLAY, pe 25 mai Vezi toate știrile
Citește și