Închide meniul
Foto

Corina Caciuc a rupt tăcerea despre relaţia cu Laurenţiu Reghecampf: „Mă bucur de iubirea la care sunt părtaşă!” Şedinţă foto incendiară, care o distruge pe Anamaria Prodan: „Cât eşti de frumos!”

Antena Sport Publicat: 9 decembrie 2021, 13:07

Reclamă
Corina Caciuc a rupt tăcerea despre relaţia cu Laurenţiu Reghecampf: „Mă bucur de iubirea la care sunt părtaşă!” Şedinţă foto incendiară, care o distruge pe Anamaria Prodan: „Cât eşti de frumos!”

Anamaria Prodan, dezvăluiri despre Laurenţiu Reghecampf şi Corina Caciuc

Instagram Anamaria Prodan

Corina Caciuc a vorbit pentru prima dată, mai detaliat, despre relaţia pe care o are cu Laurenţiu Reghecampf. Amanta soţului Anamariei Prodan spune că trăieşte o poveste de dragoste intensă cu antrenorul Universităţii Craiova.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Corina Caciuc a rupt tăcerea despre relaţia cu Laurenţiu Reghecampf

Eu mă bucur de iubirea la care sunt părtașă și le doresc și altora să trăiască asemenea povești intense. Cât ești de frumos”, a spus Corina Caciuc pentru fanatik.ro.

Sursa: fanatik.ro

Lovitură dură încasată de Anamaria Prodan

Anamaria Prodan s-a decis să facă public totul. Noua iubită a lui Laurenţiu Reghecampf, Corina Caciuc, o cheamă pe Anamaria în instanţă. Corina a fost deranjată de faptul că agentul FIFA i-a copiat pozele de pe o rețea de socializare.

Reclamă
Reclamă

M-a dat în judecată o domnișoară, că am folosit pozele de pe Facebook ale familiei respective, că domnișoara respectivă nu a vrut să ajungă cunoscută, niciodată.

Mi-am permis să iau pozele. Este vorba despre amanta soțului meu. M-a dat în judecată că nu aveam voie să folosesc poze publicate pe Facebook, deci publice. Nu am voie să pronunț numele lui Reghecampf. Domnișoara apare cu mâna la burtică alături de Reghecampf„, a declarat Anamaria Prodan, conform realitateasportivă.net.

Reclamă
Reclamă

Ce crezi că va face FCSB cu PAOK, după ce a învins-o pe Sepsi?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
21:55

LIVE SCOREArsenal – PSG şi Leverkusen – AC Milan se joacă ACUM! Dueluri „de foc” în Champions League

21:51

Suspendarea lui Bruno Fernandes a fost anulată! Federaţia Engleză de Fotbal a decis că portughezul a fost eliminat eronat

21:13

LIVE VIDEOLiga Campionilor Asiei | Al Gharafa – Al Ain se joacă ACUM, în AntenaPLAY! Florinel Coman, titular

21:09

Gigi Becali, criticat de un fost preşedinte al Rapidului pentru cum o conduce pe FCSB: „Nu are expertiză”

20:19

Octavian Popescu, schimbare de look înainte de PAOK – FCSB! Imaginea postată înaintea deplasării alături de Gigi Becali

20:04

Adrian Mititelu, replică dură pentru Răzvan Burleanu: „Eşti un impostor, stai ilegal în Federaţie. Săvârşeşti infracţiuni zilnic”

1 FotoDavid Popovici își reia facultatea, după ce a avut primul an „înghețat”. Și-a decis viitorul: „Asta îmi doresc!” 2 Gigi Becali, discurs vehement despre comportamentul lui Dorinel Munteanu: „Dacă Maftei era fiul meu, ziceam să îi facă mai rău!” 3 FotoFiica lui Michael Schumacher s-a căsătorit la 27 de ani. Tatăl ei ar fi fost de faţă! Ce au fost obligaţi să facă invitaţii 4 Rapid transferă de la o rivală din Liga 1! Lovitura dată de giuleşteni: „Marius Șumudică și l-a dorit mult” 5 VIDEOBernadette Szocs – Xiaona Shan 1-3 a fost în AntenaPLAY, la China Smash 2024. Românca, eliminată în primul tur 6 VIDEOAl Nassr – Al Rayyan 2-1 a fost în AntenaPLAY. Cristiano Ronaldo şi Sadio Mane au marcat pentru gazde! Rezultatele zilei
Citește și