Închide meniul
Foto

Corina Caciuc şi Laurenţiu Reghecampf, primele declaraţii despre copil. Amanta a rupt tăcerea după ce Anamaria Prodan şi-a acuzat soţul că a furat banii familiei

Reclamă

Antena Sport Publicat: 3 ianuarie 2022, 18:32

Corina Caciuc şi Laurenţiu Reghecampf, primele declaraţii despre copil. Amanta a rupt tăcerea după ce Anamaria Prodan şi-a acuzat soţul că a furat banii familiei

Corina Caciuc şi Laurenţiu Reghecampf, detalii despre copilul pe care îl aşteaptă

Colaj fanatik.ro / Instagram

Corina Caciuc ar fi de o lungă perioadă de timp iubita lui Reghecampf. Cei doi s-ar fi întâlnit în Dubai şi acum locuiesc împreună în Bănie. Tânăra de 29 de ani este însărcinată şi urmează să nască un copil la începutul lunii mai.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Corina Caciuc a vorbit despre copilul pe care îl aşteaptă cu Laurenţiu Reghecampf

Acuzată în termeni duri de Anamaria Prodan, Corina Caciuc se apără şi spune că marea ei bogăţie este chiar copilul care urmează să vină pe lume.

Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru apariția miraculoasă a bebelușului nostru și tot ceea ce îmi doresc este ca el să se nască sănătos.

Cadourile sunt lucruri efemere, creează o bucurie de scurtă durată. Cel mai minunat cadou este de la Dumnezeu, prin faptul că vom deveni părinți„, a declarat Corina Caciuc pentru fanatik.ro.

Laurenţiu Reghecampf i-a făcut o declaraţie de dragoste amantei. Pe 7 februarie este programată prima înfăţişare în procesul de divorţ cu Anamaria Prodan.

Reclamă

Este femeia lângă care simt că sunt iubit și pe care o iubesc! Iar aceste lucruri mă împlinesc! (…) N-aș schimba absolut nimic.

Noi nu resimțim vreo schimbare majoră. Nu ne-am ascuns niciodată, așa încât nu am fi avut ce să ne asumăm. Nu am căutat o validare publică! Ni s-a părut de bun-simț să rămânem discreți„, a reacţionat Laurenţiu Reghecampf.

Citește și:

Anamaria Prodan, acuzaţii fără precedent pentru Laurenţiu Reghecampf şi Corina Caciuc

Anamaria Prodan a scos la iveală detalii uluitoare despre Laurenţiu Reghecampf şi amanta Corina Caciuc. Cei doi ar fi plănuit, o lungă perioadă de timp, să o lase fără avere pe vedetă. Acuzaţiile aduse de agentul de jucători sunt fără precedent.

Reclamă 4 / 0/3

În ultimele luni scandalul de divorţ a căpătat proporţii uriaşe şi s-a lăsat cu plângeri penale. Impresarul a dezvăluit că s-a trezit fără niciun ban în contul comun pe care îl avea cu soţul ei.

Reghe a lucrat cu amanta câțiva ani să pună planul de delapidare a familiei cap la cap. Acum trebuie sa dea înapoi tot ce a sustras. A venit timpul ca minciuna, hoția și nenorocirile să iasă la iveală. Cei 2 să fie scoși în față și arătați cu degetul„, a reacţionat Anamaria Prodan într-un interviu pentru spynews.ro.

Dosar penal pentru Laurențiu Reghecampf și amanta Corina Caciuc

De ziua ei, Anamaria Prodan a lăsat de înțeles că a primit cel mai frumos cadou chiar de la avocatul ei. Acesta i-a trimis o înștiințare pe care a primit-o de la Parchet. A fost întocmit un dosar penal ca urmare a celor două plângeri făcute de agentul de jucători. Aceasta a acuzat că i-au dispărut banii din cont, dar și că din cauza soțului ei au apărut în spațiu public mai multe poze în care apare nud.

STOP JOC! Organele abilitate ale statului urmează să-și spună cuvântul dacă Anamaria Prodan și copiii ei au fost furați de “bărbatul perfect, soțul ideal, familistul convins care fuge după femeile din lumea … aia de nu ne place nouă, “celebrul” LAURENȚIU REGHECAMPF și cine este responsabil de violarea vieții private ale subsemnatei, ANAMARIA PRODAN, prin sustragerea și publicarea pozelor nud cu aceasta! Cu deosebit respect, a dvs ANAMARIA PRODAN ( THE ONLY ONE)„, a fost mesajul postat de Anamaria Prodan pe contul ei de Instagram.

Urmare a plângerii dumneavoastră, înregistrată la Parchetul de pe lângă Judecătoria Buftea sub numărul de mai sus la data de 15.12.2021, vă comunicăm faptul că a fost constituit dosarul penal, acesta fiind transmis către Poliția Stațiunii Snagov în vederea efectuării de cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii prev. de art. 228 Cod penal raportat la art. 231 alin. 1 Cod Penal„, se anunță în înștiințarea primită de Anamaria Prodan de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Buftea.

Recomandări
  • Laurenţiu Reghecampf şi amanta Corina Caciuc au vorbit despre copil
  • Anamaria Prodan a lansat un atac dur la adresa lor

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:08 „100% viciere de rezultat, ne-au scos mingea din poartă!” Victor Angelescu a dat de pământ cu arbitrajul de la FCSB – Rapid 2-2 20
apr.
23:51
Gigi Becali, replică imediată după atacurile lui Dan Şucu: „Cum să câştige dacă nu a ajuns la poarta noastră?”
20
apr.
23:42
Daniel Niculae nu s-a putut abţine după FCSB – Rapid 2-2. Reacţie din şase cuvinte a preşedintelui din Giuleşti
20
apr.
23:31
Dan Şucu, reacţie explozivă după FCSB – Rapid 2-2: „Singuri împotriva tuturor! Arbitraj ostil!” Critici pentru fanii FCSB-ului
20
apr.
23:20
„Doar opinia lui contează!” Florinel Coman a dezvăluit cum se sfătuiește cu Gică Hagi, după FCSB – Rapid 2-2
20
apr.
23:13
Elias Charalambous, anunţ teribil despre Vlad Chiricheş: „Din primele informaţii e asta! Sper să nu fie adevărat!”
20
apr.
23:10
Vlad Chiricheş a primit veşti teribile de la medici! Darius Olaru confirmă: „Ne pare rău, suntem alături de el!”
20
apr.
23:00
„VAR-ul în România e penibil! Mai bine fără!” Cristi Săpunaru a pus tunurile pe arbitraj după FCSB – Rapid 2-2!
20
apr.
22:53
Gigi Becali a anunţat primul jucător care semnează cu FCSB: „N-ai văzut că i-a rupt chiloţii?”
20
apr.
22:49
„Am arătat ca o campioană!” Alex Băluță, verdict despre lupta la titlu după FCSB – Rapid 2-2!
Vezi toate știrile
Citește și