Închide meniul
Foto

„Corupţia distruge!”. Acuzaţii grave ale puştiului poreclit „Micul Hercule”. Prin ce a putut trece fratele său

Antena Sport Publicat: 13 noiembrie 2022, 19:26

Reclamă
„Corupţia distruge!”. Acuzaţii grave ale puştiului poreclit „Micul Hercule”. Prin ce a putut trece fratele său

Acuzaţii grave ale puştiului poreclit "Micul Hercule". Prin ce a putut trece fratele său

Giuliano Stroe, alături de Claudio Stroe / Colaj Facebook

Acuzaţii grave făcute de Giuliano Stroe, puştiul poreclit „Micul Hercule”. Totul după ce fratele său, Claudio Stroe, a concurat în Campionatul Naţional de box.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Claudio a ajuns până în finală la categoria de 57 de kilograme. Nu a reuşit însă să câştige marele meci. Decizia arbitrilor a fost contestată de familia Stroe, fără succes.

Acuzaţii grave ale puştiului poreclit „Micul Hercule”, care a şocat România

Aș vrea să scriu ceva dar cuvintele sunt de prisos. Pot spune un singur lucru „corupția distruge” chiar și pe cei mai inocenți„, a fost mesajul postat pe contul de Facebook al lui Giuliano Stroe.

Claudio Stroe, cel care a intrat în Cartea Recordurilor încă de când avea patru ani, e sigur că fratele său a fost campionul pe merit.

Reclamă
Reclamă 4

Eu pot sa spun doar ca meciul a fost a lui Claudio, iar Claudio îmi confirma acest lucru . Apreciați voi și dacă eu greșesc, sa fie cu iertare…„, a mai reacţionat Giuliano. Acesta a pus şi un filmuleţ cu lupta din finală.

Pentru a putea lua startul la Campionatul Naţional, tatăl lui Claudio a cerut să fie ajutat cu bani. „Dacă nu reușesc să strâng banii necesari pentru campionatul băieților, va trebui să iau un împrumut de la bancă și să pun gaj pe casă”, postase Iulian Stroe pe reţelele sociale.

Giuliano și Claudio Stroe practică boxul chiar în clubul înființat de tatăl lor, „Asociația Giuliano & Claudio Boxing Club”. Fac și sparring la Dinamo, dar au probleme cu banii.

Reclamă

Tatăl lui Giuliano Stroe a avut probleme și în trecut. Nu din cauza banilor, ci a antrenamentelor dure pe care le făceau fiii săi. A fost anchetat de autorități și a fost vizitat de trimiși ai Protecției Copilului.

Cum a ajuns să arate „Micul Hercule”. Giuliano Stroe a împlinit 18 ani

Născut în satul Icoana din judeţul Olt, Giuliano a atras repede toată atenţia asupra sa. Era pregătit de tatăl său şi făcea zilnic antrenamente extrem de dure pentru vârsta pe care o avea. La 2 ani arăta deja ca un culturist.

Chiar dacă toată lumea se aştepta ca Giuliano să fie un „pachet” de muşchi, lucrurile nu stau deloc aşa (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS). Stroe a renunţat la gimnastică şi la acrobaţiile care l-au făcut celebru. Potrivit viva.ro, a redus şi intensitatea antrenamentelor din cauza unor probleme de sănătate.

Din păcate, în 2017 a ajuns la un spital din Spania şi a aflat că „are grave probleme la nivelul dezvoltării musculare și osoase„. Atunci, tatăl său a fost la un pas să fie decăzut din drepturile părinteşti pentru că şi-ar fi exploatat copilul pentru bani.

Desemnat „cel mai puternic copil din lume”, Giuliano are în palmares mai multe recorduri. Unul dintre acestea l-a stabilit în 2010, când a doborât recordul de flotări făcute la 90 de grade.

Se califică naţionala României în "sferturi" la EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
8:30

„Nu ne putem plânge!” Reacţia olandezilor, după ce s-au stabilit optimile de la EURO 2024! Ce au spus despre România

8:27

„Asta vreau să remarc!” Verdictul lui Ilie Dumitrescu, după ce România s-a calificat în optimi la EURO 2024

8:13

„România respiră!” Dorinel Munteanu, plecăciuni în faţa „tricolorilor” după calificarea istorică în optimile EURO 2024

8:06

„Cel mai slab arbitru din istorie!” Istvan Kovacs, „distrus” după ce a acordat 19 cartonașe în Cehia – Turcia 1-2, la EURO 2024

23:58 26 iun.

Cine e naționala Olandei, adversara României din „optimile” EURO 2024! Vedetele care se vor lupta cu tricolorii

23:55 26 iun.

Tabloul complet al optimilor de la EURO 2024! România – Olanda, meciul unei generaţii. Franţa – Belgia e derby-ul pentru sferturi

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 4 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 Foto„De Bruyne, Lukaku, pregătiţi-vă!” Sora lui Radu Drăguşin face senzaţie pe TikTok. Imagini virale cu Meira Drăguşin
Citește și