Închide meniul
Foto

„Cred că nu mai divorţăm niciodată”. Anamaria Prodan l-a bulversat pe Laurenţiu Reghecampf. „Eu trăiesc pentru copiii mei!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 11 decembrie 2021, 12:59

„Cred că nu mai divorţăm niciodată”. Anamaria Prodan l-a bulversat pe Laurenţiu Reghecampf. „Eu trăiesc pentru copiii mei!”

Anamaria Prodan, mesaj pentru Laurenţiu Reghecampf în plin scandal de divorţ

Colaj Instagram Anamaria Prodan

Anamaria Prodan s-a înfuriat după ce Laurenţiu Reghecampf s-a afişat public alături de presupusa amantă. Acesta a făcut un pictorial cu Corina Caciuc şi chiar a anunţat că o va apăra pe tânăra de 29 de ani de furia cele cu care este căsătorit din 2008.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan, mesaj pentru Laurenţiu Reghecampf: „Eu nu am căutat, în timpul căsătoriei, să îmi fac relații extraconjugale”

În anul 2022 intru căsătorită, cred că nu mai divorțăm niciodată, fiecare este cu viața lui, cu casele lui. Dar dacă cineva are iubită, eu trăiesc pentru copiii mei, e altceva. 

Așa mă prinde și Revelionul, căsătorită. Eu trăiesc doar pentru copiii mei, așa cum trebuie să facă orice mamă„, a declarat Anamaria Prodan pentru fanatik.ro.

Procesul de divorţ ar urma să înceapă pe data de 7 februarie. Anamaria şi-a dorit ca separarea să se producă cu rapiditate, la notar, dar Reghe o aşteaptă la Judecătoria Buftea. Agentul de jucători asigură că nu a primit nicio citaţie.

Eu nu mai primit nimic oficial, nu am găsit nicio notificare oficială despre această dată, cea de 7 februarie 2022. Momentan nu există nimic pe acest subiect, nu știu dacă a depus actele, dar, legal, eu nu am fost înștiințată de așa ceva„, a spus vedeta pentru sursa menţionată anterior.

Reclamă
Citește și:

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, dialog incendiar în direct la TV

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au confruntat pentru prima dată, în direct, de când a izbucnit scandalul de divorț. Impresarul a anunţat că a decis să facă o plângere la poliţie după ce au apărut, în spațiul public, imagini în care ea apărea goală.

E momentul zero, trebuie să se termine această mizerie. Este doar o încercare de a-mi salva demnitatea familiei. Din acest moment, el nu mai face parte din această familie. E plângere la poliție. Soțul meu va primi luni notificare„, a răbufnit Anamaria Prodan la Realitatea.

Reghecampf a acceptat să intre în direct și a ținut să asigure că nu este vinovat pentru apariția acelor imagini în presă.

Reclamă 4 / 0/3

Eu v-am spus și vreau doar să ascultați două secunde. Pozele despre care discutați dumneavoastră mi le-a trimis Anamaria pe mail. Le-am șters în următoarea secundă, le-am șters din ‘căsuță’. Eu am încurajat-o pe Anamaria să facă plângere, nu am niciun fel de problemă, chiar o ajut„, a ținut să transmită Laurențiu Reghecampf.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:43 Daniel Niculae, criticat dur după ce a spus că Şumudică e o variantă foarte bună pentru Rapid: „Lipsă de respect pentru Lobonţ” 14:06 Premii uriaşe la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs luptă pentru trofeu, în AntenaPLAY 13:50 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” Vezi toate știrile
Citește și