Închide meniul

Criminalul în serie Marius Csampar nu este lăsat în pace după ce a fost eliberat. Ce i se întâmplă zilnic

Reclamă

Antena Sport Publicat: 2 iunie 2020, 9:37

Criminalul în serie Marius Csampar nu este lăsat în pace după ce a fost eliberat. Ce i se întâmplă zilnic

Youtube

Marius Csampar

Eliberarea lui Marius Csampar a provocat multă agitație în mediul online. Omul care ucidea 6 persoane cu sânge rece acum peste 20 de ani a fost eliberat condiționat. Acesta a început să fie prezent în mediul online, iar oamenii nu au întârziat să reacționeze.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dacă unii îi urează succes după eliberare, crezând că este un om schimbat, sunt mulți care nu cred că omul care a putut ucide 6 persoane este reabilitat. Csampar a povestit că este sunat zilnic de oameni cu număr ascuns, iar aceștia încep să îl jignească și să îi vorbească urât.

”Uite așa mă sună în fiecare zi numere necunoscute, dar nu le răspund pentru că altceva nu au de făcut… dacă le răspunzi vorbesc urât. Poate vor înțelege că nu mă provoacă, nu mă instigă. E rău că din cauza lor… poate vor alții să mă sune, poate am o treabă și nu pot (să vorbesc) din cauza lor. Nu fac decât să jignească, dar nu iau în seamă”, a spus Marius Csampar pe pagina sa.

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:58 FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off 23:55 Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!” 23:35 FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul 23:22 Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord” 23:05 „S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB 22:53 UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek 22:47 FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui! 22:41 Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor 22:29 „Nu poate să mă sperie nimic!” Mihai Stoica și-a făcut calculele pentru câștigarea titlului! De ce rezultate are nevoie FCSB 22:08 „Te întorci la FCSB în vară?” Alexandru Musi a uimit pe toată lumea după Hermannstadt – Petrolul 2-0! Vezi toate știrile
Citește și