Închide meniul

Crina, şoferiţa de tir din Italia, umilită în România: "Un poliţist needucat i-a spus că trebuie să intre în carantină cu mine"

Antena Sport Publicat: 14 iunie 2020, 7:00

Reclamă
Crina, şoferiţa de tir din Italia, umilită în România: "Un poliţist needucat i-a spus că trebuie să intre în carantină cu mine"

Facebook

Aceasta a fost nevoită stea în izolare, deşi legea nu prevedea acest lucru

Femeia a fost anunţată de poliţişti că trebuie să stea în izolare, deşi categoria profesională din care face parte face excepţie de la această regulă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"În vamă a fost foarte aglomerat. A trecut un poliţist de frontieră pe lângă maşină atunci când aşteptam la coadă şi mi-a dat să completez un formular. Eu nu am ştiut şi am completat, fiind de bună credinţă, şi am fost băgată în baza de date. Marţi, 9 iunie, am intrat în ţară şi mă trezesc cu poliţia acasă, că trebuie să stau în izolare. Le-am spus că sunt şofer de TIR şi mi-a răspuns un poliţist că am venit cu maşina, nu am venit cu TIR-ul. I-am spus că nu pot să vin cu TIR-ul că nu este al meu. Mi-a spus că la vamă nu am declaraţie de şofer de TIR, dar eu nu am fost întrebată de nimeni de acest lucru. Mi-au spus că nu am voie să ies din casă şi dacă se întâmplă acest lucru trebuie să mă ia cu jandarmeria şi să fac carantina într-un centru pe banii mei“, a spus Crina Micnescu, conform Adevărul.

Femeia acuză aluzii indecente din partea poliţiştilor

Femeia a mai povestit ce s-a întâmplat când un echipaj de poliţie a verificat-o acasă dacă respectă condiţiile de izolare.

"A venit un echipaj de poliţie să verifice dacă eram acasă şi respectam izolarea şi era un nepot în curte, pentru că el se ocupă de gospodărie, iar un poliţist needucat i-a spus că trebuie să intre în carantină cu mine. Am fost şocată de situaţie. Mi-am dat seama că lucrurile nu s-au schimbat prea mult în România“, a mai Crina Micnescu, care a putut să iasă din casă pe 12 iunie, după 3 zile de stat în izolare.
 

Reclamă
Reclamă 4
Recomandări

Se califică naţionala României în "sferturi" la EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
20:20

VideoDanezul Magnussen a dezvăluit cine este cel mai bun pilot în activitate şi a spus unde vrea să vină în România

20:06

„Putem să batem!” George Pușcaș, mesaj de luptă înainte de România – Olanda! Virgil van Dijk nu l-a speriat pe atacant

19:52

Dinamo și-a aflat adversarele din grupele Ligii Campionilor, la handbal masculin! Dueluri „de foc” pentru campioana României

19:19

Dan Şucu a anunţat cei doi jucători din naţionala României pe care îi vrea la Rapid: „Ce mult mi-aş dori să vină!”

19:08

Pierre Gasly şi-a prelungit contractul cu Alpine. Anunţul oficial a fost făcut înaintea Marelui Premiu al Austriei

18:43

Edi Iordănescu, în TOPUL selecționerilor de la EURO 2024! I-a depășit pe Luciano Spaletti și Didier Deschamps

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 4 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 VideoDavid Popovici şi ştafeta României, locul 5 în finala de 4×100 m liber de la Campionatele Europene de înot de la Belgrad
Citește și