Închide meniul

Cristi Borcea a devenit eroul copiilor din întreaga lume. Apariţia neaşteptată a omului de afaceri: "Vă prezint echipa de eroi"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 10 ianuarie 2021, 13:26 / Actualizat: 11 mai 2021, 18:30

Cristi Borcea a devenit eroul copiilor din întreaga lume. Apariţia neaşteptată a omului de afaceri: "Vă prezint echipa de eroi"

Instagram Valentina Pelinel

Cristi Borcea, alături de Valentina Pelinel

A fost distracţie maximă în familia Borcea. Omul de afaceri s-a costumat în Batman, în timp ce fiul său s-a deghizat în Spiderman. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Cei mai importanţi "eroi" din viaţa unui copil sunt părinţii. Suntem alături de ei în creşterea şi educaţia lor, dar şi atunci când tot ce vor este să se joace şi să îi ajutăm să-şi transforme imaginaţia în realitate. La dorinţa lui Milan, care urmăreşte cu pasiune filmul Heroes, vă prezint echipa de "eroi" de la noi de acasă", a scris soţia lui Borcea, Valentina Pelinel, pe reţelele de socializare. 

Cristi Borcea are 9 copii

Cristi Borcea (50 de ani) are 9 copii, cu vârste între un an și jumătate și 23 de ani. Au fost făcuți cu 4 femei diferite. Patrick (23 de ani) și gemenii Antonia și Angelo (17 ani), cu Mihaela, George (9 ani) și Gloria (7 ani), cu Alina Vidican, Carolyn (14 ani), cu avocata Simona Voiculescu și Milan (4 ani) și gemenele Indira și Rania (1.5 ani), cu Valentina.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:26 Irina Begu, eliminată în turul 2 de la WTA Madrid Open! Cu câți bani s-a ales românca, după duelul cu Madison Keys 16:16 „Problemele vor fi altele!” Florin Răducioiu, semnal de alarmă despre situația de la Dinamo. Mesaj sincer despre criza „câinilor” 15:53 Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona: „Acest proiect trebuie să continue” 15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor Vezi toate știrile
Citește și