Închide meniul
Foto

Cristi Borcea a dezvăluit ce îi va face la divorţ Valentinei Pelinel. Mesaj ferm al omului de afaceri

Reclamă

Publicat: 27 octombrie 2022, 19:04

Cristi Borcea a dezvăluit ce îi va face la divorţ Valentinei Pelinel. Mesaj ferm al omului de afaceri

Valentina Pelinel şi Cristi Borcea

Cristi Borcea, alături de Valentina Pelinel / Instagram

Cristi Borcea a dezvăluit ce îi va face la divorţ Valentinei Pelinel. Omul de afaceri a spus, în trecut, că femeile din viaţa lui nu au avut şi nu vor avea nimic pe numele lor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Valentina Pelinel este a treia soţie a lui Cristi Borcea. Omul de afaceri a mai fost căsătorit cu Mihaela Borcea şi cu Alina Vidican. Niciuna dintre cele două au rămas în acte cu bunuri pe numele lor. Borcea nu le-a neglijat total şi le-a lăsat să se folosească de bunurile sale. La fel se va întâmpla şi în cazul unui divorţ de Valentina Pelinel.

Cristi Borcea a dezvăluit ce îi va face la divorţ Valentinei Pelinel

„Mama este singura femeie în care am încredere totală și toate sunt la mama. Soțiile mele nu au nimic pe numele lor! Mihaela are casa, care este a copiilor, Alina are vilă care e pe numele lui Alex și a Gloriei, Carolin are apartament în Băneasa.

Toți ceilalți copii au case, au apartamente, mă ocup de școlarizarea lor, au bone, dar femeile ca să nu o ia razna, nu trebuie să aibă nimic pe numele lor pentru că după aia spun că li se cuvine„, spunea Cristi Borcea într-o emisiune TV, acum câteva luni.

Valentina Pelinel a vorbit despre divorţul de Cristi Borcea: „Fiecare pleacă cu ce a venit”

Valentina Pelinel a vorbit despre divorţul de Cristi Borcea. Pelinel spune că în cazul în care se va despărţi de Cristi Borcea nu va lua nimic din averea soţului său. Valentina Pelinel a spus că nu are o relaţie cu Cristi Borcea pentru bani sau bunuri. Pelinel mai spune că nu va lua niciun ban din averea soţului său, în cazul în care se va despărţi.

Reclamă

Noi avem separare de bunuri. Eu nu sunt în relația asta pentru bunurile soțului meu! Fiecare pleacă cu ce a venit dacă va fi să ne despărțim.

Eu, când am intrat în căsătoria cu Cristi, aveam un apartament la New York. Eu voiam să plec din țară, să-mi fac o viață nouă acolo. Cel mai greu mi-a fost să aleg.

Momentul acela când Cristi mi-a spus: «ori pleci la New York, ori rămâi aici cu mine sa te lupți». Nu sunt genul să plec la rău. Eu îmi doream o familie. Așa a fost să fie, mai întâi la rău și apoi la bine. Mie mi-a lipsit el, pentru că eu pe el am vrut”, a spus Valentina Pelinel în podcastul lui Ameri Nasrin.

Reclamă 4 / 0/3

Secretul lui Cristi Borcea, dezvăluit de Valentina Pelinel

Secretul lui Cristi Borcea a fost dezvăluit de Valentina Pelinel. Fostul patron al lui Dinamo face eforturi uriaşe pentru a-şi „ascunde” vârsta. Chiar dacă în luna ianuarie va împlini 53 de ani, milionarul român îşi surprinde fanii cu fiecare apariţie.

Cristi Borcea a apelat, încă din tinereţe, la mai multe operaţii estetice. Nu doar acestea l-au ajutat să arate uimitor, după cum l-au lăudat chiar urmăritorii, de pe Instagram, ai celei de-a treia soţii.

Pelinel a recunoscut că Borcea foloseşte mai multe produse de îngrijire facială. „La noi fiolele sunt sfinte în casă”, a spus fostul fotomodel.

„Îmi place să am grijă, îmi place să mă informez, să încerc produse noi, dar da, îmi place să am grijă de mine. Noi amândoi folosim, noroc că am și un soț care este foarte îngrijit și atunci, facem lucrurile astea împreună.

Nu mi-e rușine să îmi pun o mască pe față, pentru că ne punem amândoi. Folosim măscuțe. Îmi plac foarte mult fiolele mie și după fiole dacă mai aplicăm un ser sau o cremă, dar fiolele la noi sunt sfinte în casă. Dacă se termină un produs, sigur l-a terminat soțul.

De obicei sunt extrem de organizată și întotdeauna dacă e aproape să se termine un produs, am grijă să fac refill-ul ca să zic așa. Amândoi folosim multe produse, am un soț foarte îngrijit”, a declarat Valentina Pelinel pentru playtech.ro.

Reclamă
Recomandări
  • Cristi Borcea a dezvăluit ce îi va face la divorţ Valentinei Pelinel
  • Mesaj ferm al omului de afaceri

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
18
apr.
21:55
„Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB
18
apr.
21:43
Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90
Vezi toate știrile
Citește și