Închide meniul

Cristi Borcea a dezvăluit motivul pentru care a divorţat de două ori: "Au ştiut de la început!" Femeia care l-a pus pe jar: "Du-te acolo! De ce mai stai?"

Antena Sport Publicat: 5 martie 2021, 5:29

Cristi Borcea a dezvăluit motivul pentru care a divorţat de două ori: "Au ştiut de la început!" Femeia care l-a pus pe jar: "Du-te acolo! De ce mai stai?"

Cristi Borcea, alături de Mihaela, prima sa soţie

Hepta

  • Cristi Borcea a dezvăluit motivul pentru care a divorţat
  • Cum l-a impresionat Valentina Pelinel

Borcea a divorţat de primele două soţii şi şi-a găsit liniştea alături de Valentina Pelinel. Omul de afaceri a dezvăluit motivul pentru care a divorţat de Mihaela şi Alina, primele două soţii. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"De fiecare dată când m-am căsătorit am zis că vor funcționa și acolo rămân toată viața. Dar tentațiile au fost mari. Eu am vrut și cu Mihaela și cu Alina să rămân tot timpul. Dar uite că am rămas cu Valentina, toate drumurile au dus la ea și am rămas cu Valentina. Eu nu am avut probleme…cele două căsnicii s-au terminat din cauza mea. Eu am fost cel care nu am fost cuminte. Au știut de la început, că nu m-au luat de la bibliotecă. Au știut că nu sunt un cal rar, dar nu au știut că divorțez", a spus Cristi Borcea.

Cristi Borcea: "Nu am avut scrupule când am văzut-o pe Valentina"

Fostul acţionar de la Dinamo a spus că, în momentul în care a văzut-o pe Valentina Pelinel, şi-a pus în cap să o cucerească. 

Reclamă

"Când a fost vorba de Valentina, da (n.r. – a fost fără scrupule). Când am văzut-o a doua oară am zis e clar că va fi cu mine și va fi mama copiilor mei. Am fost tot timpul cu ea. Tot timpul! Dacă am zis de când am văzut-o…chiar dacă m-am însurat cu Alina…eu niciodată nu i-am cerut să pună capăt căsniciei. Ea era într-o relație care scârțâia de foarte mulți ani și ne-am plăcut. A fost o femeie care a luptat foarte mult. În momentul în care am intrat la pușcărie i-am spus ai apartament la New York, de ce să stai? Du-te acolo. Mi-a spus indiferent cât stai nu pot să trăiesc fără tine, vreau să lupt pentru tine. Stau după tine", a mai spus Borcea. 

Cristi Borcea are 9 copii cu 4 femei

Valentin Pelinel și Cristi Borcea au împreuna 3 copii: Milan și gemenele Indira și Rania. Cu prima sa soție, Mihaela, fostul patron al lui Dinamo are un băiat, Patrick, şi gemenii Antonia şi Angelo. Cu a doua soţie, Alina Vidican, are alți doi copii: George Alexandru şi Gloria . Borcea mai are o fetiță, Carolyn , din relația cu Simona Voiculescu.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Mihaela Borcea, noi detalii despre despărţirea totală de Cristi Borcea!
Diverse • 26 mart., 12:43
FOTO
Mihaela Borcea, noi detalii despre despărţirea totală de Cristi Borcea! Ce a spus despre ieşirea din afacerile familiei
Milionarul care, la 35 de ani, îi face concurență lui Cristi Borcea
Diverse • 25 mart., 9:07
FOTO
Milionarul care, la 35 de ani, îi face concurență lui Cristi Borcea: „Al optulea copil e pe drum!”
Pasiunea secretă a fiului lui Cristi Borcea cu Alina Vidican
Diverse • 23 mart., 16:46
FOTO
Pasiunea secretă a fiului lui Cristi Borcea cu Alina Vidican: „A venit din America pentru asta!” Imagini rare
Cristi Borcea a exultat după ce a auzit că Dinamo va avea un nou stadion
Liga 1 • 23 mart., 11:21
Cristi Borcea a exultat după ce a auzit că Dinamo va avea un nou stadion! Fanii dinamovişti au motive să spere
Cu ce se ocupă fiica cea mare a lui Cristi Borcea în SUA! Mihaela Borcea a dat-o de gol
Diverse • 22 mart., 17:08
FOTO
Cu ce se ocupă fiica cea mare a lui Cristi Borcea în SUA! Mihaela Borcea a dat-o de gol: „S-a adaptat!”