Închide meniul

Cristi Borcea a "furat" startul de Ziua îndrăgostiţilor. Ce cadou i-a oferit Valentinei Pelinel. "A fost un vis împlinit!"

Antena Sport Publicat: 13 februarie 2021, 17:48

Reclamă
Cristi Borcea a "furat" startul de Ziua îndrăgostiţilor. Ce cadou i-a oferit Valentinei Pelinel. "A fost un vis împlinit!"

Valentina Pelinel şi Cristi Borcea

Valentina Borcea este cea de-a treia soţie a lui Cristi Borcea / Instagram

Soţia miliardarului a dezvăluit şi ce cadou a primit. Valentina a povestit că a a avut parte de o surpriză uriaşă. Fostul patron al lui Dinamo a dus-o să îi vadă pe cei de la Gipsy Kings.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristi Borcea a surprins-o pe Valentina Pelinel

Pelinel a postat un clip, pe Instagram, în care dansează pe piesa ei preferată cu soţul ei. Cristi Borcea a împlinit, în luna ianuarie, 51 de ani.

"De ziua mea, surpriza lui a fost un vis împlinit pentru mine: trupa mea favorită, Gipsy Kings, a fost live. Asta înseamnă iubirea. Un Valentine's Day fericit să aveţi!", a transmis Valentina Pelinel.

Valentin Pelinel și Cristi Borcea au împreuna 3 copii: Milan și gemenele Indira și Rania. Soția omului de afaceri a recunoscut că i-a fost foarte greu să rămână însărcinată cu gemenele Indira şi Rania. A urmat tratament timp de un an şi jumătate.

Reclamă
Reclamă

"Mi-am dorit foarte mult să fiu mamă şi cu Milan am rămas însărcinată de la prima încercare. După care am simţit că mai vreau copii, că e ceva minunat. Nu puteam să cer prea mult de la Dumnezeu, aşa că am sperat că vom mai avea măcar încă un copil. În cazul fetiţelor, am urmat un an şi jumătate de tratament, însă totul a meritat şi Dumnezeu ne-a făcut surpriza de a fi doi, de data asta.

Cristi îşi dorea fetiţă, la ecografia gemenelor spunea că măcar una să fie fetiţă, să semene cu mine, să fie o Valentina mai mică. Şi aşa a fost, căci Indira seamănă cu mine, Rania cu el", a declarat Valentina Pelinel într-un interviu pentru OK Magazine.

Reclamă
Reclamă

Se va impune Ianis Hagi la prima echipă a lui Rangers?

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:07

Probleme pentru Răzvan Lucescu înainte de PAOK – FCSB! Jucătorul de 3 milioane de euro este OUT pentru meciul din Europa League

22:29

Endrick a intrat în istoria lui Real Madrid! Carlo Ancelotti l-a ajutat să-l depăşească pe Raul

22:17

Adrian Mititelu l-a umilit pe Nicolo Napoli, când a aflat că va fi reclamat la FIFA: „Eu l-am ţinut în viaţă. A făcut figuraţie!”

21:50

LIVE SCOREReal Madrid, Liverpool şi Bayern joacă ACUM! „Galacticii”, conduşi de Lille!

21:38

Simona Halep – Anna Blinkova, LIVE TEXT (joi, ora 12:00)! Românca ţinteşte a doua victorie la Hong Kong

21:10

UPDATEGabi Torje, prezentat oficial la o echipă din Liga a 2-a: „Suporterii să fie convinşi că voi da 100%!”

1 VideoLuiza, soţia lui Cătălin Zmărăndescu, interviu rar despre familia sa: „Vrea să fie şef!” Pasiunea neaşteptată a fiicei sale 2 VIDEOVissel Kobe – Shandong Taishan şi Yokohama Marinos – Ulsan sunt ACUM în AntenaPLAY. Spectacol total în Liga Campionilor Asiei 3 Adrian Mititelu a făcut anunţul: cine e antrenorul lui FCU Craiova! De ce s-a prăbuşit echipa din Bănie 4 Suma uriaşă strânsă de David Popovici în doar 24 de ore pentru copiii cu dizabilităţi. „Sunt copleşit!” 5 Dennis Man, criticat de italieni, chiar şi după golul marcat în Parma – Cagliari 2-3: „Nu poţi juca 10 minute” 6 Cosmin Bărcăuan, avertisment teribil pentru FCSB înaintea meciului cu PAOK: „Este infern! Îi ia de pe tunel!”
Citește și