Închide meniul
Foto

Cristi Borcea a părăsit-o pentru Valentina Pelinel, iar acum e avertizată de actualul soţ: „Nu trăiesc viaţa perfectă”

Publicat: 15 februarie 2023, 13:36 / Actualizat: 24 iulie 2023, 16:23

Cristi Borcea a părăsit-o pentru Valentina Pelinel, iar acum e avertizată de actualul soţ: „Nu trăiesc viaţa perfectă”

Alina Vidican a dat o lovitură de proporţii

Alina Vidican s-a căsătorit cu Claude Senhoreti în 2021 / Colaj Sport Pictures/Instagram

  • Alina Vidican, părăsită de Borcea pentru Pelinel
  • Ce a spus actualul soţ despre relaţia cu Vidican

Cristi Borcea a părăsit-o pentru Valentina Pelinel, iar acum e avertizată de actualul soţ. Claude Senhoreti, actualul soţ al Alinei Vidican, a postat un mesaj pe reţelele de socializare conform căruia nu are o viaţă perfectă în căsnicie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Totuşi, Senhoreti a precizat că, deşi mai au unele neînţelegeri, o consideră pe Alina Vidican o soţie bună.

Cristi Borcea a părăsit-o pentru Valentina Pelinel, iar acum e avertizată de actualul soţ

„Nu am și nu trăiesc viața perfectă. Sunt om, sunt o persoană normală ca tine și ca alții. Sunt doar diferit. Văd lucruri pozitive în orice și mă trezesc în fiecare dimineață cu speranță, speranță care mă motivează să continui să înot cu capul deasupra apei, să încerc din nou și din nou.

Reclamă

Relaţia mea cu ea este normală. Avem urcușuri și coborâșuri, ca oricare alţii, dar noi învăţăm cum să fim unul lângă altul. Ne respectăm unul pe celălalt și mulțumesc lui Dumnezeu că funcționează foarte bine”, a scris Claude Senhoreti, conform libertatea.ro.

Cristi Borcea s-a împăcat cu Alina Vidican

Cristi Borcea s-a împăcat cu Alina Vidican! Înșelată de milionarul celebru, fotomodelul l-a iertat pe Borcea, după ani de în zile în care au fost în scandal. După divorț, Cristi Borcea și Alina Vidican au fost la cuțite, ba chiar s-au răfuit. Însă se pare că cei doi au îngropat securea cu ocazia Sărbătorilor. Vidican le-a permis celor doi copiii pe care îi are cu Borcea să petrească Crăciunul alături de tatăl lor.

Reclamă

Anunțul a fost făcut chiar de Valentina Pelinel, actuala soție a lui Cristi Borcea. Gloria și George au venit din America și vor petrece Sărbătorile alături de Borcea și Pelinel.

„O să fim acasă, o să mergem un pic la munte, pentru că au venit și copiii din America să vadă zăpadă, dar de Crăciun suntem acasă în fiecare an, iar de Anul Nou o să fim tot acasă, anul acesta.

Știi cum e, de când ai copii, ești fericit prin fericirea lor. Ei sunt fericiți că îl așteaptă pe Moșul, apoi deschiderea cadourilor, când este fericirea supremă. Astea sunt momentele care te fac fericit ca părinte.

Reclamă 4 / 0/3

Nu-mi doresc ceva anume, toti zicem să fie un an mai bun. îmi doresc să fie bine, să fim sănătoși, să fier copiii bine. Să ne iasă toate bine. Să curgă totul lin”, a spus Valentina Pelinel, conform click.ro. 

Copiii lui Cristi Borcea din căsătoria cu Alina Vidican locuiesc în SUA

Copiii lui Cristi Borcea care sunt stabiliţi în Statele Unite şi pe care îi are din căsnicia cu Alina Vidican s-au întors deja în ţară. Milionarul român este în culmea fericirii.

Valentin Pelinel și Cristi Borcea au împreuna 3 copii: Milan și gemenele Indira și Rania. Cu prima sa soție, Mihaela, fostul patron al lui Dinamo are un băiat, Patrick, şi gemenii Antonia şi Angelo. Cu a doua soţie, Alina Vidican, are alți doi copii: George Alexandru şi Gloria. Borcea mai are o fetiță, Carolyn , din relația cu Simona Voiculescu.

„Am avut acest interes să fiu cât mai bine cu ele, să crească copiii într-un mediu civilizat, normal. Să nu aibă traume. Asta a contat foarte mult. Mulţumesc lui Dumnezeu, toţi copiii sunt bine. Şi mamele copiilor sunt bine. Eu sunt bine, asta contează cel mai mult.

Nu regret nimic din ceea ce am făcut în viaţă, dar sunt cel mai fericit că mi-am găsit persoana potrivită, ideală, când a trebuit. La momentul potrivit„, a declarat Cristi Borcea.

Care este cel mai bun antrenor român al momentului?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
21:00 FotoWrexham a promovat în Liga a 3-a din Anglia, iar fanii au declanșat nebunia! Imagini incredibile de la marea sărbătoare 20:55 LIVE VIDEOFC Porto – Famalicao e ACUM în AntenaPLAY. Alex Dobre e rezervă la oaspeţi. Gil Vicente – Sporting a fost 0-4 20:36 Gigi Becali a aflat cât trebuie să plătească pentru a-l lua sigur pe Rafa Mujica, atacantul cu cifre de senzaţie în Liga Portugal 20:21 „Normal că îmi e teamă de retrogradare!” Eugen Trică, despre situația incredibilă în care a ajuns FCU Craiova 19:54 Reacţia lui Zeljko Kopic după ce s-a spus că s-a bătut cu portarul lui Dinamo, Adnan Golubovic! 19:42 „Sunt cel mai suspendat antrenor!” Dorinel Munteanu a răbufnit după Voluntari – Oțelul 1-1. Ce a spus despre arbitraj 19:31 Ce note au primit Dennis Man și Valentin Mihăilă, după Parma – Spezia 2-0! Specialiștii au dat verdictul 19:17 VIDEOParma – Spezia 2-0 a fost în AntenaPLAY. Echipa românilor Man şi Mihăilă s-a distanţat la 5 puncte de locul 2 în Serie B! 19:09 FC Voluntari – Oţelul Galaţi 1-1. Gălăţenii au obţinut remiza cu un gol marcat în minutul 90+4! 19:00 VIDEOWest Brom – Sunderland 0-1 şi Leeds – Blackburn 0-1 au fost în AntenaPLAY! Dezastru pentru Leeds, care spera la primul loc Vezi toate știrile
Pe același subiect
Borcea le-a transmis şefilor lui Dinamo ce trebuie să facă neapărat ca să evite Liga 2
Liga 1 • 10 apr., 11:38
„Băieţii trebuie să simtă ‘cașcavalul'” Borcea le-a transmis şefilor lui Dinamo ce trebuie să facă neapărat ca să evite Liga 2!
Ce a putut spune Valentina Pelinel despre primele soţii ale lui Cristi Borcea
Diverse • 9 apr., 9:17
FOTO
Ce a putut spune Valentina Pelinel despre primele soţii ale lui Cristi Borcea, pe care acesta le-a umilit în trecut
Cum se pune Mihaela Borcea în pericol!
Diverse • 7 apr., 17:12
FOTO
Cum se pune Mihaela Borcea în pericol! Medicii i-au interzis să facă asta după două operaţii cumplite, dar ea nu ţine cont!
Mama lui Cristi Borcea dă o lovitură uriașă în România
Diverse • 7 apr., 9:12
FOTO
„Proiectul e spectaculos!” Mama lui Cristi Borcea dă o lovitură uriașă în România. „Bijuteria” va costa 15 milioane de euro
Cristi Borcea l-a făcut praf pe Eugen Voicu
Liga 1 • 5 apr., 22:03
„Nu-l prind două paltoane!” Cristi Borcea l-a făcut praf pe Eugen Voicu! A pus tunurile pe acționarul de la Dinamo