Închide meniul
Foto

Cristi Borcea a rămas fără cuvinte! Iubitul celebru al Valentinei Pelinel, ţinut secret ani de zile: „I-a împiedicat pe cei din jur să mă trateze ca pe o femeie ieftină”

Gabriel Zamfirescu Publicat: 15 decembrie 2021, 17:18

Reclamă
Cristi Borcea a rămas fără cuvinte! Iubitul celebru al Valentinei Pelinel, ţinut secret ani de zile: „I-a împiedicat pe cei din jur să mă trateze ca pe o femeie ieftină”

Valentina Pelinel, Cristi Borcea

Valentina Pelinel, alături de Cristi Borcea / Instagram Valentina Pelinel

Cristi Borcea şi Valentina Pelinel trăiesc o poveste de dragoste de senzaţie de câţiva ani. Se iubesc chiar de când milionarul era în spatele gratiilor, iar cei doi erau implicaţi în alte căsnicii. Cristi Borcea a renunţat la Alina Vidican, iar Valentina Pelinel l-a părăsit pe Cristi Boureanu pentru a-şi reface viaţa cu Borcea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristi Borcea a rămas fără cuvinte

Totuşi, în viaţa Valentinei Pelinel a existat un alt bărbat celebru lângă care femeia a stat peste cinci ani de zile. Acesta a ajutat-o foarte mult în cariera de model. Chiar soţia lui Cristi Borcea a fost cea care a recunoscut totul. Cristi Borcea şi Valentina Pelinel s-au căsătorit în anul 2018 și au împreună trei copii. Borcea și Pelinel formează unul dintre cele mai celebre cupluri din România.

Înainte să devină doamna Borcea, Valentina Pelinel a avut o relație despre care nu a dorit să vorbească. În perioada în care era în America şi aspira să devină un manechin de succes, Valentina Peinel a fost iubita unui designer de genţi, de origine uruguayană. Este vorba despre Victor Hugo-Gonzales, devenit ulterior Victor Hugo după ce a renunțat la numele Gonzalez. Valentina Pelinel și Victor Hugo au fost împreună timp de cinci ani.

„Cinci ani am avut același iubit, Victor Hugo, ceea ce mi-a adus protecție și i-a împiedicat pe cei din jur să mă vadă și să mă trateze ca pe o femeie ieftină, cum s-a întâmplat cu altele. El e patronul celei mai mari fabrici de pielărie din America de Sud, locuiește la New York și colaborează cu mari nume ale modei”, declara Valentina Pelinel, în urmă cu ceva timp.

Valentina Pelinel, ajutată de Victor Jugo

Victor Jugo a ajutat-o mult pe Valentina Pelinel. Actuala soţie a lui Cristi Borcea a preluat contractele publicitare ale firmei designerul-ui. Valentina a apărut mult timp pe toate afişele prin care Victor Hugo îşi populariza produsele. Gențile produse de Victor Hugo sunt foarte asemănătoare cu cele ale unor firme celebre. Până la urmă, relaţia dintre cei doi s-a rupt, iar Valentina Pelinel s-a căsătorit cu Cristi Boureanu. Nici această relaţie nu a durat mult. Acum, Valentina Pelinel şi-a găsit liniştea alături de Cristi Borcea.

Reclamă

„În afară de iubire, este vorba de respect între noi și de o foarte bună comunicare. Ne-am dorit să fim împreună și ne-am asumat relația noastră. Provocările prin care am trecut ne-au făcut mai puternici și mai uniți. Fericirea înseamnă și adaptarea la personalitatea celuilalt, dar și libertatea pe care o acorzi din dorința comună de a avea un partener de nădejde lângă tine în această călătorie numită căsnicie”, a spus Valentina Pelinel, potrivit ciao.ro.

Recomandări
Citește și:

Cine se califică în finala Ligii Campionilor?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:02 EXCLUSIVVictor Piţurcă şi-a dezvăluit marele vis, la împlinirea a 68 de ani! 17:42 „Eu sunt pisică, nu cârtiţă” Bogdan Lobonţ a venit cu replica, după derapajul lui Robert Niţă: „Vă spun un principiu fundamental” 17:27 VideoCamelia Bălţoi îţi prezintă AntenaSport Update. Cele mai tari ştiri ale zilei de 8 mai 17:03 FotoCamila Giorgi s-a retras din tenis! Modul uluitor prin care italianca a ales să îşi încheie cariera 16:35 Gigi Corsicanu l-a atacat pe Bogdan Lobonţ: „Nu avea ce să mai caute în casa noastră”! Apel către toţi suporterii Rapidului! 16:00 Ionuţ Chirilă e gata să devină antrenorul lui Dinamo şi în Liga a 2-a: „Am construit cea mai puternică generaţie” 15:50 Real Madrid – Bayern Munchen LIVE TEXT (22:00). Meci infernal pe Santiago Bernabeu. Vom afla finala Ligii Campionilor 15:46 Ma Long, cel mai bun jucător de tenis de masă din istorie, nu îşi va putea apăra titlul olimpic la Paris. Anunţ şoc 15:16 Valentin Mihăilă începe negocierile după promovarea Parmei în Serie A: „Am purtat deja câteva discuții” 14:01 PAOK – Olympiacos, meci de totul sau nimic pentru Răzvan Lucescu, exclusiv în AntenaPLAY. Restanţa care poate decide titlul Vezi toate știrile
Citește și