Închide meniul

Cristi Borcea a rămas fără permis pentru 90 de zile. Viteza uriaşă cu care a fost prins în București. Decizie definitivă!

Reclamă

Publicat: 28 mai 2021, 8:54

Cristi Borcea a rămas fără permis pentru 90 de zile. Viteza uriaşă cu care a fost prins în București. Decizie definitivă!

Cum a reușit Cristi Borcea să facă 4 copii când era la închisoare

Cristi Borcea a fost 5 ani în închisoare / Hepta

Omul de afaceri a încercat să îşi dovedească nevinovăţia, dar nu i-a convins pe judecători. A pierdut atât procesul pe fond, cât şi apelul, anunţă wowbiz.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristi Borcea a rămas fără permis pentru 90 de zile. Ce a făcut

În urmă cu un an, Cristi Borcea a fost prins gonind prin străzile din Bucureşti cu 103 km/h. A fost tras pe dreapta şi i-a fost întocmit proces verbal. Fostul conducător din Ştefan cel Mare a primit şi o amendă de 1.305 lei.

Borcea s-a judecat cu poliţiştii şi le-a cerut dovezi legate de omologarea aparatului radar. Mai mult, a anunţat să scape de pedeapsă pentru că filmarea pe baza căreia i-a fost suspendat permisul are mai puţin de cinci secunde şi a fost realizată cu o cameră în mişcare. Motivele invocate de afacerist nu au fost luate în calcul, astfel că va trebui să fie pieton. Cristi Borcea a rămas fără permis pentru 90 de zile.

Ce avere are Cristi Borcea

Pandemia de coronavirus nu pare să-l fi afectat pe Ion Ţiriac. Omul de afaceri are aceeaşi avere ca şi în 2019. Gigi Becali se află pe locul al treilea în acest top, cu o avere estimată la 350-450 de milioane de euro. Becali este devansat şi de omul de afaceri Gruia Stoica, cel care a încercat să preia Rapidul în 2013.

Nicolae Badea cu 94 de milioane de euro şi Cristi Borcea cu 82 de milioane de euro au prins şi ei top 10 al oamenilor implicaţi sau care s-au implicat în sport. Şi patronul Astrei, Ioan Niculae, stă bine la bani, chiar daca la echipa sa au fost întârzieri de salarii. Omul de afaceri are o avere estimată la 300-340 de milioane de euro.

Reclamă

Top 10 al oamenilor de afaceri care au fost sau sunt implicaţi în sport:

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:00 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 0-0. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie Vezi toate știrile
Citește și