Închide meniul
Foto

Cristi Borcea a recunoscut de ce fugea noaptea prin cluburi: „Nu merge să pui familia pe primul loc!”. Motivul incredibil

Antena Sport Publicat: 9 iulie 2022, 17:02

Cristi Borcea a recunoscut de ce fugea noaptea prin cluburi: „Nu merge să pui familia pe primul loc!”. Motivul incredibil

Cristi Borcea are 9 copii cu patru femei

Valentina Pelinel, alături de Cristi Borcea / Instagram Valentina Pelinel

  • Cu ce probleme s-a confruntat Cristi Borcea
  • Milionarul român era nevoit să plece nopţile de acasă

Cristi Borcea are 52 de ani şi o viaţă care bate filmul. Cunoscut pentru escapadele sale din tinereţe, omul de afaceri a recunoscut de ce fugea noaptea prin cluburi în perioada în care era patronul lui Dinamo. Omul de afaceri a dezvăluit motivul incredibil pentru care ajungea în situaţii greu de imaginat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Leonidas” a fost acţionar majoritar la gruparea din Ştefan cel Mare în perioada 1998-2012, perioadă în care Dinamo a câștigat 4 titluri de campioană, 6 Cupe și două Supercupe ale României. S-a lovit atunci de probleme greu de imaginat.

Cristi Borcea a recunoscut de ce fugea noaptea prin cluburi

Borcea a recunoscut că a fost perioada în care a pus familia pe locul secund. Ajungea chiar să fie sunat la 3 noaptea pentru a rezolva scandalurile iscate de jucători în cluburile din Bucureşti. Milionarul român a dat şi un exemplu. Gabi Tamaş şi Dorin Semeghin s-ar fi luat la bătaie într-un club de manele.

Reclamă

La fotbal nu merge să pui familia pe primul loc. Acolo eram 24 din 24. Revelioane, Crăciun, Paște, totul. Din postura de conducător nu le asiguri numai condițiile financiare.

Trebuia să intri în viața lor privată, erau momente când mă suna Victor (n.r. – Becali) și îmi spunea că Tamaş și cu Semeghin erau la manele, se bătuseră cu unii la 3 dimineața.

Reclamă

Mă dădeam jos din bat și îmi zicea: „Borcea, mergem!”. Gata, trebuie să te duci. Mă duceam după ei”, a declarat Cristi Borcea în podcastul finei sale, Nasrin Ameri, citat de playtech.ro.

Borcea a dezvăluit şi cum le-a salvat carierele foştilor mari atacanţi ai lui Dinamo, Ionel Dănciulescu şi Claudiu Niculescu.

Semeghin a intrat cu mașina în hotel la Erbașu. Dănciulescu a sărit cu mașina în Dâmbovița. Niculescu, indiferent de câți bani avea, dădea totul la cazino. Până la urmă a fost interzis la toate cazionurile.

Reclamă 4 / 0/3

Toți au ajuns foarte bine, de asta am și relația pe care o am cu ei. Mă regăseam, mai mergeam și eu cu ei la club. Le-am făcut pe toate și eu„, a mai spus fostul patron al lui Dinamo.

Omul de afaceri, condamnat la închisoare după perioada petrecută la Dinamo

Cristi Borcea are atât amintiri plăcute, cât și amintiri teribile din perioada în care era implicat în fotbal. În 2014, milionarul a fost condamnat la 6 ani și jumătate de închisoare în „Dosarul Transferurilor”.

Borcea a fost găsit vinovat pentru deturnare de fonduri, fals în acte și înșelăciune. Soțul Valentinei Pelinel a fost eliberat condiționat în 2018, după ce a stat 4 ani după gratii.

Câteva luni mai târziu, în februarie 2019, fostul conducător al lui Dinamo a fost din nou condamnat la 5 ani de închisoare cu executare, în „Dosarul Retrocedărilor”.

Borcea a fost acuzat că a prejudiciat statul român și municipiul Constanța cu o sumă de aproximativ 28 de milioane de euro. Cristi Borcea a stat 9 luni după gratii, fiind eliberat în noiembrie 2019.

Borcea, gata să facă al 10-lea copil

Cristi Borcea are deja nouă moștenitori și e gata să facă și al 10-lea copil, a recunoscut Valentina Pelinel. Planul celebrului afacerist a fost dezvăluit.

Nouă ne plac, dar deocamdată avem casa plină de copii. Nu spun nu, cine știe ce îți poate aduce ceasul. De când îi avem pe cei mici, suntem foarte fericiți.

Reclamă

Evident că nu este deloc ușor, mai ales la vârstele acestea, dar satisfacția e mare. Nu se compară cu absolut nimic pe lumea asta zâmbetul lor, bucuria din ochii lor. E un sentiment special, unic”, a spus Valentina Pelinel, conform click.ro.

Valentina Pelinel și Cristi Borcea au împreuna 3 copii: Milan și gemenele Indira și Rania. Cei doi nu au de gând să se oprească aici. Ar putea apărea în curând un nou membru în familia Borcea.

Cu prima sa soție, Mihaela, fostul patron al lui Dinamo are un băiat, Patrick, şi gemenii Antonia şi Angelo. Cu a doua soţie, Alina Vidican, Cristi Borcea are alți doi copii: George Alexandru şi Gloria . Borcea mai are o fetiță, Carolyn, din relația cu Simona Voiculescu.

În total, Cristi Borcea are nouă copii cu patru femei diferite. Valentina Pelinel și Cristi Borcea formează un cuplu de 8 ani.

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:54 Transferul lui Denis Drăguş, în linie dreaptă! S-a ajuns la un acord total: „Nu există nici cea mai mică problemă” 16:40 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 15 aprilie 2024 16:32 EXCLUSIV„Se întoarce acasă!” Neluţu Varga, euforic după ce l-a convins pe Dan Petrescu să revină la CFR Cluj! Ce obiective i-a fixat 15:40 VIDEOBernadette Szocs – Mariam Alhodaby 4-0 şi Adina Diaconu – Wang Manyu 0-4 au fost în AntenaPLAY, la Cupa Mondială Macao 2024 14:39 Reacţia lui Kyros Vassaras, după accidentarea horror suferită de Luca Matei! Verdict categoric în privinţa deciziei lui Haţegan 14:09 Poli Iaşi, mesaj de susţinere pentru Luca Mihai! Care este starea tânărului de 20 de ani 13:27 EXCLUSIV„Şi-a luat-o în cap” Neluţu Varga i-a dat replica lui Gigi Becali. Care sunt şansele ca Philip Otele să ajungă la FCSB 12:57 A murit Costel Corduneanu! Temutul interlop era internat într-un spital din Târgu Mureş. Motivul decesului 12:50 Ultimele detalii despre starea de sănătate a lui Luca Mihai, internat la spitalul Elias: „Am trăit momente cumplite” 12:03 „Antrenorul de titlu s-a întors la CFR Cluj!” Neluţu Varga, în extaz după ce a semnat cu Dan Petrescu. Când va începe noul mandat Vezi toate știrile
Pe același subiect
Reacţia lui Kyros Vassaras, după accidentarea horror suferită de Luca Matei! Verdict categoric în privinţa deciziei lui Haţegan
Liga 1 • 14:39
Reacţia lui Kyros Vassaras, după accidentarea horror suferită de Luca Matei! Verdict categoric în privinţa deciziei lui Haţegan
Poli Iaşi, mesaj de susţinere pentru Luca Mihai
Liga 1 • 14:09
Poli Iaşi, mesaj de susţinere pentru Luca Mihai! Care este starea tânărului de 20 de ani
Ultimele detalii despre starea de sănătate a lui Luca Mihai, internat la spitalul Elias: "Am trăit momente cumplite"
Liga 1 • 12:50
Ultimele detalii despre starea de sănătate a lui Luca Mihai, internat la spitalul Elias: „Am trăit momente cumplite”
Atac la Ovidiu Haţegan şi arbitrii din cabina VAR
Liga 1 • 10:45
Atac la Ovidiu Haţegan şi arbitrii din cabina VAR, după accidentarea horror a lui Luca Mihai: „Nici nu există discuţii!”
Tony da Silva, acuzaţii incredibile după eşecul cu Dinamo
Liga 1 • 10:16
Tony da Silva, acuzaţii incredibile după eşecul cu Dinamo: „Vor ca Poli Iaşi să pice!”. Anunţ teribil despre Luca Mihai