Închide meniul
Foto

Cristi Borcea a rupt tăcerea despre femeile din viaţa lui! Cum şi-a înşelat primele două soţii: „Eram în toate discotecile”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 17 noiembrie 2023, 19:42

Reclamă
Cristi Borcea a rupt tăcerea despre femeile din viaţa lui! Cum şi-a înşelat primele două soţii: „Eram în toate discotecile”

Cristi Borcea a rupt tăcerea despre femeile din viaţa lui

Cristi Borcea, în timpul unui interviu / Antena Sport

Cristi Borcea a rupt tăcerea despre femeile din viaţa lui. Omul de afaceri a recunoscut că şi-a înşelat primele două soţii ori de câte ori a avut ocazia. Mai mult, Borcea spune că nicio femeie nu i-a rezistat farmecelor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristi Borcea a divorţat de două ori. Omul de afaceri s-a despărţit de Mihaela şi s-a căsătorit cu Alina Vidican. Nici al doilea mariaj al lui Borcea nu a rezistat din cauza tentaţiilor. (VEZI IMAGINI ÎN GALERIA FOTO CU FEMEILE DIN VIAŢA LUI CRISTI BORCEA)

Cristi Borcea a rupt tăcerea despre femeile din viaţa lui

„Am avut șansă de la Dumnezeu. Tatăl meu are 1,70 m și mama 1,65 m, iar eu am 1,90 m. Și brunet, și cu ochi albaștri, și cu notorietate. Și am avut multe escapade, războaie, nenorociri. Dar Valentina m-a găsit în cea mai bună perioadă, când te așezi, când te uiți în jur și vezi 9 copii, când vezi cea mai frumoasă femeie din lume alături de care creezi cele mai bune condiții pentru toată lumea. Și atunci nu-ți mai arde de altele.

Am fost mereu cu cine mi-am propus. Dar m-am liniștit. Nu am fost liniștit înainte, până să mă căsătoresc acum cu Valentina. Atunci aveam altă vârstă, ieșeam. Păi, când eram cu Alina sau cu Mihaela, tot ce mi-a plăcut ochiului… am mers. Da, și când eram căsătorit. Erau conjunctura, natura și poziția mea de cum eram atunci. Eram în toate discotecile, barurile”, a spus Borcea într-un podcast.

Cristi Borcea are 9 copii cu 4 femei diferite

Valentina Pelinel și Cristi Borcea au împreună 3 copii: Milan și gemenele Indira și Rania. Cu prima sa soție, Mihaela, fostul patron al lui Dinamo are un băiat, Patrick, şi gemenii Antonia şi Angelo.

Reclamă

Cu a doua soţie, Alina Vidican, are alți doi copii: George Alexandru şi Gloria. Borcea mai are o fetiță, Carolyn, din relația cu Simona Voiculescu.

În total, Cristi Borcea are nouă copii cu patru femei diferite. Valentina Pelinel și Cristi Borcea formează un cuplu de 8 ani.

Valentina Pelinel s-a căsătorit în 2018 cu omul de afaceri, după ce a divorțat de Cristian Boureanu. Cristi Borcea trecuse prin două căsnicii, cele cu Mihaela Borcea și Alina Vidican. „Leonidas” anunţase că a fost dragoste la prima vedere cu Pelinel, cea care este de o frumuseţe ieşită din comun.

Reclamă 4 / 0/3

Cristi Borcea a rupt tăcerea despre fiica „secretă” pe care o are dintr-o relaţie extraconjugală

Cristi Borcea a rupt tăcerea despre fiica „secretă” pe care o are dintr-o relaţie extraconjugală. Este vorba de Carolyn, fetiţa pe care Cristi Borcea o are din relaţia extraconjugală cu avocata Simona Voiculescu.

Cristi Borcea a avut o relaţie cu Simona Voiculescu în perioada în care era căsătorit cu Mihaela Borcea. Se pare că, după o lungă perioadă în care au fost în conflict, relaţia dintre ei a devenit una mai bună.

Cristi Borcea şi Simona Voiculescu s-au judecat o lungă perioadă de timp pentru recunoaşterea paternităţii copilului. Avocata a cerut, în 2014, efectuarea unui test ADN. Până la urmă, Cristi Borcea şi-a recunoscut fiica, iar relaţia este una normală.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four 12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac 11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” 11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă 10:50 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Elena Zaharia joacă ACUM, în AntenaPLAY 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali 10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” 10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” Vezi toate știrile
Citește și