Închide meniul
Foto

Cristi Borcea a rupt tăcerea despre fiica secretă pe care o are dintr-o relaţie extraconjugală

Valentin Pîrcălabu Publicat: 16 noiembrie 2023, 12:13

Reclamă
Cristi Borcea a rupt tăcerea despre fiica secretă pe care o are dintr-o relaţie extraconjugală

Cristi Borcea, într-un interviu / AS.ro

Cristi Borcea a rupt tăcerea despre fiica secretă pe care o are dintr-o relaţie extraconjugală. Este vorba de Carolyn, fetiţa pe care Cristi Borcea o are din relaţia extraconjugală cu avocata Simona Voiculescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristi Borcea a avut o relaţie cu Simona Voiculescu în perioada în care era căsătorit cu Mihaela Borcea. Se pare că, după o lungă perioadă în care au fost în conflict, relaţia dintre ei a devenit una mai bună.

Cristi Borcea a rupt tăcerea despre fiica secretă pe care o are dintr-o relaţie extraconjugală

Cristi Borcea şi Simona Voiculescu s-au judecat o lungă perioadă de timp pentru recunoaşterea paternităţii copilului. Avocata a cerut, în 2014, efectuarea unui test ADN. Până la urmă, Cristi Borcea şi-a recunoscut fiica, iar relaţia este una normală.

Cristi Borcea a vorbit în premieră despre fiica secretă. Aceasta va împlini 17 ani în luna ianuarie şi este un elev model, aşa cum tatăl său a dezvăluit. Carolyn are o relaţie bună cu ceilalţi fraţi, mai ales cu sora sa mai mare, superba Melissa. (VEZI IMAGINI DE SENZAŢIE ÎN GALERIA FOTO)

Toţi copiii sunt la fel. Mergem şi în vacanţe. Sunt 3 în America şi 6 în România. Pentru ce i-ai făcut? Nu trebuie să ai grijă de ei? Copiii sunt cea mai mare responsabilitate. Să nu credeţi că mă văd zilnic cu ei, că nu am cum. Dar vorbesc cu ei, ies la masă cu ei. Valentina acum e în America. A plecat cu Milan şi a stat împreună la Melissa acasă şi cu ceilalţi doi. Toţi 4 au fost la joacă, la mall împreună. Gemenii au 20 de ani. Asta mă menţne tânăr, în formă şi e un stimulent pentru ceea ce fac. Mă adaptez. Sunt fericit şi cu cei mici şi cu ce mari. Nu am avut probleme cu ei. O am şi pe Carolyn care e la British şi învaţă foarte bine. Face 17 ani în ianuarie acum„, a spus Cristi Borcea într-un podcast.

Reclamă

Cristi Borcea are 3 copii cu Valentina Pelinel, însă ar mai vrea să facă unul. Afaceristul de 50 de ani are 9 copii, cu vârste între un an și opt luni și 23 de ani. Au fost făcuți cu 4 femei diferite. Patrick (23 de ani) și gemenii Antonia Melissa și Angelo (17 ani), cu Mihaela, George (9 ani) și Gloria (7 ani), cu Alina Vidican şi Carolyn (14 ani), cu avocata Simona Voiculescu. Acestora li se adaugă cei pe care îi are cu Valentina Pelinel.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 22:07 LIVE TEXTBayern Munchen – Real Madrid 1-1. Vinicius a deschis scorul, Leroy Sane a reuşit să egaleze 21:55 LIVE VIDEOCoventry – Ipswich, acum în AntenaPLAY. Oaspeţii pot urca pe loc pentru promovare directă în Premier League 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! 21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România Vezi toate știrile
Citește și