Închide meniul
Foto

Cristi Borcea a surprins pe toată lumea înainte de nuntă: „Ai mare grijă, pisicuță!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 12 iunie 2022, 18:13

Cristi Borcea a surprins pe toată lumea înainte de nuntă: „Ai mare grijă, pisicuță!”

Cristi Borcea, în timpul unui eveniment

Cristi Borcea, în timpul unui eveniment / Hepta

Cristi Borcea a surprins înainte de nunta la care urmează să fie naș. Omul de afaceri a avut un sfat surprinzător pentru mireasă. Și Valentina Pelinel „stă cu gura” pe tânăra pregătită să facă marele pas.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristi Borcea și Valentina Pelinel vor fi nași la nunta lui Ameri Nasrin și iubitul ei. Borcea a avertizat-o pe mireasă să fie atentă înainte să meargă la altar.

Cristi Borcea a surprins pe toată lumea înainte de nuntă

„Nașul îmi zice: ai mare grijă, pisoaico, să nu treci pe lista de transferuri! Iar Valentina e cu mine în totul. Învățăm în fiecare zi. Eu cu soțul meu împlinim opt ani de zile, cu nașii suntem prieteni de și mai mulți ani, ne cunoștem foarte bine și cumva preiei anumite lucruri cunoscându-te. Nu e neapărat să vină să zică: uite, îți dau un sfat!”, a spus Nasrin Ameri, conform click.ro.

Valentina Pelinel, pe de altă parte, e înnebunită să o ajute pe Nasrin cu rochia de mireasă. Cele două merg la cumpărături împreună.

„Ne consultăm în fiecare zi! Hai arată-mi verighetele, hai că merg cu tine la probă! E normal să ne consultăm non-stop. O întreb: asta e bine, asta nu e bine? Dar emoții așa acum nu prea am, pentru că nu realizez. Dar stai să mă vezi în ultima seară sau înainte cu câteva zile, o să tremur din toate încheieturile!”, a mai spus Nasrin.

Reclamă

Nasrin și iubitul ei sunt împreună de opt ani. Cei doi s-au logodit în 2018 și au făcut cununia civilă vara trecută. Nunta religioasă e programată pe 29 iulie.

Cum a reacţionat Cristi Borcea când a aflat că va avea din nou gemeni

Până să o cunoască pe Valentina Pelinel, Borcea a mai fost căsătorit cu Mihaela Borcea şi Alina Vidican. Cu prima soţie are gemeni, situaţie care a fost cu repetiţie. Actuala femeie din viaţa lui „Leonidas” a dezvăluit cum a reacţionat acesta în momentul în care i-a dezvăluit că şi ea va avea gemeni.

(Reporter: Cum l-ai anunțat pe Cristi că va deveni din nou tată?) Amândoi ne doream și așteptam momentul cu entuziasm. Cristi a fost cel care m-a încurajat și mi-a spus tot timpul că se va întâmpla, să am încredere și răbdare. M-a susținut în fiecare moment. Îmi aduc aminte cum mereu îmi spunea că își dorește o fetiță care să semene cu mine și să aibă ochii lui albaștri. Iată că Dumnezeu ne-a dat două fetițe, câte una pentru fiecare, așa cum ne-am dorit„, tocmai a dezvăluit Valentina Pelinel pentru viva.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Cu o avere estimată la peste 80 de milioane de euro, fostul patron al lui Dinamo are 9 copii cu 4 femei. A lăsat de înţeles.

Cristi Borcea, anunţ ferm despre un nou copil

Cristi Borcea a anunţat că nu va mai face al 10-lea copil. Fostul acţionar de la Dinamo a luat această decizie împreună cu soţia sa, Valentina Pelinel.

Le-am făcut și eu pe toate și am trecut prin toate. Am făcut patru copii în pușcărie, îți dai seama… nouă copii în total. Da, am vorbit cu Valentina și ne oprim aici. Vrem să ne facem timp mai mult pentru noi. O lună iarna, două luni vara reunesc toți copiii, toți cei nouă copii împreună și trebuie să mai găsim timp și pentru noi.

Am avut interesul să fiu cât mai bine cu mamele lor, să crească copiii într-un mediu civilizat, normal și să nu aibă traume. Toți copiii sunt foarte bine, și mamele copiilor sunt bine, și eu sunt bine”, a dezvăluit Cristi Borcea în podcastul „Ameritat cu Nasrin”.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:37 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 1-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj 21:00 LIVE VIDEOAl Hilal – Al Ain se joacă ACUM, AntenaPLAY! Se stabileşte prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:40 FC Botoşani – Dinamo 2-1. Dezastru pentru „câini”, care au primit un alt gol în prelungiri! „Roş-albii”, pe loc de retrogradare! Vezi toate știrile
Citește și