Închide meniul
Foto

Cristi Borcea, anunţ ferm despre un nou copil: „Da, am vorbit cu Valentina!” Omul de afaceri are, deja, 9 copii cu 4 femei diferite

Reclamă

Publicat: 11 mai 2022, 18:15

Cristi Borcea, anunţ ferm despre un nou copil: „Da, am vorbit cu Valentina!” Omul de afaceri are, deja, 9 copii cu 4 femei diferite

Cristi Borcea, alături de Valentina Pelinel

Hepta

Cristi Borcea, anunţ ferm despre un nou copil. Cristi Borcea a anunţat că nu va mai face al 10-lea copil. Fostul acţionar de la Dinamo a luat această decizie împreună cu soţia sa, Valentina Pelinel.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristi Borcea are 9 copii cu 4 femei diferite. Omul de afaceri a anunţat că se va opri aici. Nu vrea să îl facă pe al 10-lea copil.

Cristi Borcea, anunţ ferm despre un nou copil

Le-am făcut și eu pe toate și am trecut prin toate. Am făcut patru copii în pușcărie, îți dai seama… nouă copii în total. Da, am vorbit cu Valentina și ne oprim aici. Vrem să ne facem timp mai mult pentru noi. O lună iarna, două luni vara reunesc toți copiii, toți cei nouă copii împreună și trebuie să mai găsim timp și pentru noi.

Am avut interesul să fiu cât mai bine cu mamele lor, să crească copiii într-un mediu civilizat, normal și să nu aibă traume. Toți copiii sunt foarte bine, și mamele copiilor sunt bine, și eu sunt bine”, a dezvăluit Cristi Borcea în podcastul „Ameritat cu Nasrin”.

Borcea are nouă copii cu patru femei, Milan (6 ani) și gemenele Rania și Indira (3 ani) fiind cu Valentina Pelinel. Omul de afaceri se află la a treia căsnicie. Înainte, el a mai fost însurat cu Mihaela Borcea (între anii 1988-2011) și cu Alina Vidican (2011 – 2016).

Reclamă

Ce face Valentina Pelinel ca să-l facă pe Cristi Borcea să uite de alte femei. „Vă zic sincer!”

Cristi Borcea e celebru pentru numeroasele sale relații amoroase. Căsătorit acum cu Valentina Pelinel, soția acestuia face sacrificii uriașe ca afaceristul să fie mulțumit. Femeia se chinuie să-și pătreze formele care l-au cucerit pe Borcea, chiar când acesta se afla la închisoare.

Valentina Pelinel, fost fotomodel, se abține de la multe ispite culinare ca să rămână în formă, pentru soțul ei. În vremea ei de glorie, soția lui Cristi Borcea avea o siluetă perfectă. Avea mare grijă să nu depășească niciodată 52 de kilograme în greutate.

„Mă chinui, mă abțin de la mâncare, merg în fiecare zi la sală. Vi se pare corect? Mă mai chinui pentru că îmi place să mănânc. Sunt gurmandă. Vă zic sincer că mai „scap” și eu.

Reclamă 4 / 0/3

Ai să râzi, dar cel mai greu îmi este să renunț la pâine. La pâine caldă. Îmi aduce aminte de copilărie. Mă abțin cu greu și de la merdenelele alea calde, gogoși, covrigi. Ce mâncam noi când eram mici și plecam de la școală. Poftesc la carbohidrați”, a spus Valentina Pelinel, potrivit ego.ro.

Valentina Pelinel a recunoscut că, după ce mai „cade în plasă” și mănâncă ceva ce ar putea să-i afecteze formele, se simte vinovată. Soția lui Borcea e în căutarea unui echilibru perfect.

„După ce mănânc mă ia vinovăția și încep să calculez cât înseamnă, câte calorii am mâncat, mă gândesc cât trebuie să lucrez la sală. Dar îmi place. Sincer, acum, nu trebuie să te privezi chiar de tot. Dacă există un echilibru atunci e bine. Și în vacanțe mai pun un kilogram, două, apoi le dai jos. Important este să nu le ții acolo mult timp”, a mai spus Valentina Pelinel.

Recomandări
  • Cristi Borcea, anunţ despre un nou copil 
  • Bosnia – România (7 iunie, 21.45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21.45, Antena 1)

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:49 Gabriela Ruse a fost învinsă de Caroline Garcia în sferturile turneului de la Rouen. Câţi bani şi câte puncte va primi românca 21:47 Gigi Becali şi-a găsit atacant! Jucătorul care revine la FCSB şi poate fi surpriza pentru preliminariile Champions League 21:44 LIVE TEXTFarul Constanța – CFR Cluj 2-0. Louis Munteanu şi Ionuţ Cojocaru au făcut praf apărarea ardelenilor! 21:30 Palermo – Parma este acum LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! 21:06 Dorit de FCSB şi Rapid, Louis Munteanu a deschis scorul în meciul Farul – CFR Cluj! Execuţie superbă a atacantului lui Gică Hagi 19:52 Hermannstadt – FC Botoşani 1-1. Sibienii au egalat în prelungirile partidei, în 10 oameni! Cum arată acum clasamentul în play-out 19:29 EXCLUSIVUTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic, care ţinteşte prezenţa în cupele europene 19:08 VideoDavid Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte 18:47 Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!” Vezi toate știrile
Citește și