Închide meniul
Foto

Cristi Borcea, cadou superb de la Valentina Pelinel în ziua în care a împlinit 54 de ani! În ce destinaţie exotică au mers

Publicat: 17 ianuarie 2024, 15:45

Reclamă
Cristi Borcea, cadou superb de la Valentina Pelinel în ziua în care a împlinit 54 de ani! În ce destinaţie exotică au mers

Valentina Pelinel, cadou superb pentru Cristi Borcea, în ziua în care milionarul a împlinit 54 de ani

Valentina Pelinel şi Cristi Borcea/ Instagram

Valentina Pelinel i-a făcut un cadou superb lui Cristi Borcea, în ziua în care milionarul a împlinit 54 de ani. Cea de-a treia soţie a omului de afaceri a ţinut să-şi exprime dragostea faţă de partenerul ei, în vacanţa exotică în care se relaxează.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristi Borcea împlineşte astăzi 54 de ani. Milionarul a sărbătorit această zi alături de cea de-a treia soţie, în Maldive.

Cristi Borcea, cadou superb de la Valentina Pelinel în ziua în care a împlinit 54 de ani

Valentina Pelinel i-a făcut o surpriză lui Cristi Borcea, de ziua lui naştere. În vacanţa din Maldive, fostul model a scris numele ei şi al soţului său pe o inimă, pe care a legat-o de un gard, care era plin de astfel de mărturii ale dragostei. (Vezi galeria foto de la finalul articolului).

Valentina Pelinel a postat şi două fotografii pe contul ei de Instagram, prin care i-a urat „La mulţi ani” soţului ei. „La mulţi ani, dragostea mea! Doar noi doi!”, a notat Pelinel. La una dintre postări, fostul model a strâns peste 200 de aprecieri, în doar câteva ore.

Valentina Pelinel şi Cristi Borcea sunt căsătoriţi din 2018, după ce milionarul a divorţat de a doua soţie, Alina Vidican. Alături de Pelinel, Borcea are trei copii, un băiat pe nume Milan, şi gemenele Indira şi Rania.

Reclamă

Recent, Valentina Pelinel a dezvăluit cum a început povestea de dragoste dintre ea şi Cristi Borcea. Fostul model a mărturisit că a existat o relaţie de prietenie, înainte de toate.

„Noi am fost prieteni la început, vorbeam mult, și astăzi, în familia noastră comunicăm și facem lucrurile împreună. De aceea, totul este atât de bine. S-a întâmplat în timp să ne apropiem, deși noi am simțit ceva de la început.

Știi cum e, sufletul pereche îl simți și, indiferent de obstacole, tot acolo ajungi. Sufletul pereche e pentru tine. Ne-am zis amândoi te iubesc printr-un mesaj. Contează să fii asumat, la noi nu a fost flirt, noi ne-am asumat, ne-am iubit, suntem o familie”, a declarat Valentina Pelinel, într-o emisiune.

Reclamă 4 / 0/3

Ce obicei au Valentina Pelinel şi Cristi Borcea

S-a aflat ce obicei au Valentina Pelinel şi Cristi Borcea, în fiecare seară. Soţia milionarului român a oferit detalii intime şi a dezvăluit cum se relaxează alături de partenerul ei.

Pe finalul zilei, Pelinel a dezvăluit că obişnuieşte să rămână pe terasa casei alături de Cristi Borcea, fiind momentul în care îşi povestesc cele întâmplate pe parcursul zilei.

„Ies destul de rar la evenimentele de suflet ale prietenilor sau speciale pentru mine, pentru că vreau să petrec timp și cu copiii, vreau să fac și sală. Eu vreau să fac de toate, să am timp și pentru mine, petrec timp și cu soțul meu seara, acasă.

Diminețile merg la sală, unde îmi beau cafeaua cu buna mea prietenă, după care am diverse întâlniri, apoi îmi iau copiii de la școală, dar nu ajung întotdeauna, ei mai au și activități extra, mai nou au apărut și lecțiile în viața noastră, Milan e la școală, în clasa întâi. Da, ne descurcăm cu lecțiile, e chestie de răbdare. (…)

Și când îmi termin treaba ajung acasă, nu foarte târziu că vreau să stau și cu ei, apoi vine și soțul meu, ne jucăm un pic cu ei (n.r. – copiii lor), și seara rămânem noi doi acasă, seara, pe terasă și dezbatem”, a declarat Valentina Pelinel, citată de libertatea.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:36 FotoTransformarea radicală a lui Sabin Ilie! Fratele său l-a dat de gol: „Îl mai lua somnul, dar acum nu mai e aşa!” 10:24 Ofertă spectaculoasă din Liga 1 pentru Laurenţiu Reghecampf 10:23 Alexandru Băluţă, devastator înainte de Universitatea Craiova – FCSB: „Nu vreau să mai am vreodată o discuţie cu Rotaru” 9:51 FotoMădălina Ghenea a anunţat de Paşte că s-a despărţit de iubitul său milionar: „Vă rog să ne respectaţi intimitatea” 9:42 VIDEONebunie la Lisabona după titlul câştigat de Sporting! Cum au sărbătorit jucătorii 8:55 VIDEOReacţia de mare campion a lui Max Verstappen, după ce a fost învins de Lando Norris în Marele Premiu de la Miami 8:55 Marius Şumudică a anunţat ce l-ar face să renunţe la Rapid fără cel mai mic regret: „Aș face 5 paşi în spate” 1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții 0:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 0:17 Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!” Vezi toate știrile
Citește și