Închide meniul
Foto

Cristi Borcea, în al nouălea cer. Milionarul se iubeşte ca-n prima tinereţe cu Valentina Pelinel, care a făcut ravagii la mare

Reclamă

Antena Sport Publicat: 14 august 2022, 16:43

Cristi Borcea, în al nouălea cer. Milionarul se iubeşte ca-n prima tinereţe cu Valentina Pelinel, care a făcut ravagii la mare

Cristi Borcea, ultimatum pentru Valentina Pelinel

Mediafax Foto / Marian Ilie via Hepta

Cristi Borcea este în al nouălea cer la 52 de ani. Milionarul se iubeşte ca-n prima tinereţe cu Valentina Pelinel, superba sa soţie care a făcut ravagii la mare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Soția lui Cristi Borcea impresionează cu trupul ei. Arată perfect și la 41 de ani, iar, cu ultima apariție, Valentina Pelinel a făcut ravagii pe reţelele de socializare, unde a fost lăudată pentru forma excelentă în care se află.

Cristi Borcea, în al nouălea cer: se iubeşte ca-n prima tinereţe cu Valentina Pelinel

Valentina Pelinel a fost unul dintre cele mai cunoscute modele din România şi continuă să impresioneze. Superba soţie a lui Cristi Borcea a postat o imagine cu acesta la mare, unde cei doi se iubesc ca-n prima tinereţe. „Timp pentru noi”, a scris soţia fostului finanţator de la Dinamo.

Complimentele nu au întârziat să apară. „Eşti minunată!”, a fost unul dintre comentariile de la imaginea care a strâns sute de aprecieri. Fanii i-au lăsat Valentinei şi emoticoane cu inimi.

Reclamă
View this post on Instagram


A post shared by Valentina Pelinel (@valentinapelinelborcea)

„Care sunt plăcerile interzise?” Valentina Pelinel a dat din casă

Valentina Pelinel a dat din casă şi a vorbit despre modul în care se menţine în formă atât ea, cât şi soţul ei, Cristi Borcea. Fostul fotomodel face sport, dar a recunoscut şi care sunt „plăcerile interzise” cărora nu le rezistă.

„Amândoi suntem gurmanzi„, asigură cea de-a treia soţie a fostului patron al lui Dinamo. Valentina a dezvăluit cum se menţine în formă atât ea, cât şi Cristi Borcea.

Reclamă 4 / 0/3

Pelinel a dezvăluit că nu a avut nevoie de diete şi că sportul o ajută de fiecare dată.

„(Reporter: Care sunt plăcerile interzise ale Valentinei Pelinel?) Sunt adeptă unui stil de viață echilibrat, ceea ce presupune alimentație corectă, sport regulat și o viață emoțională echilibrată. Înfometarea, alegerile alimentare drastice, presiunea pe care o pui pe tine sau vinovăția asociate cu mâncarea nu vor fi niciodată folositoare. De aceea încerc tot timpul să balansez consumul de calorii.

Practic sport regulat, dar asta nu înseamnă că nu mă bucur de un desert bun, o porție de paste delicioase sau de un fel special de mâncare gătită. Aș mânca oricând cu plăcere salam de biscuiți sau ecler cu cafea„, a declarat Valentina Pelinel pntru ciao.ro.

„Crezi în fidelitate?” Cristi Borcea a spus adevărul despre fostele sale soţii

Cristi Borcea a spus adevărul despre fostele sale soţii. Milionarul român este la a treia căsnicie, după cele avute cu Mihaela Borcea şi Alina Vidican. Din 2018 este căsătorit cu Valentina Pelinel şi anunţă că şi-a găsit, într-un final, liniştea.

Fostul patron al lui Dinamo are 9 copii cu 4 femei. Omul de afaceri în vârstă de 52 de ani a făcut 4 copii chiar în perioada în care era după gratii. Borcea a dezvăluit cum se înţelege cu femeile de care a divorţat şi care şi-au refăcut între timp viaţa.

„Leonidas” a ţinut să asigure că a făcut tot posibilul să rămână în relaţii bune atât cu Mihaela, cât şi cu Alina. Prima lui soţie, cea cu care a fost căsătorit timp de 23 de ani, se ocupă de hotelul lui Cristi Borcea din staţiunea Olimp. Tocmai i-a prelungit mandatul de administrator unic de la data de 5 februarie 2023, la data de 5 februarie 2027. Alina Vidican a rămas la divorţ cu un restaurant în Miami, pe care l-a înschis anul trecut, chiar înainte să se căsătorească cu milionarul Claude Senhoreti.

„(Nasrin Ameri: Ai rămas într-o relaţie bună şi cu fostele soţii) Am avut acest interes să fiu cât mai bine cu ele, să crească copiii într-un mediu civilizat, normal. Să nu aibă traume. Asta a contat foarte mult. Mulţumesc lui Dumnezeu, toţi copiii sunt bine. Şi mamele copiilor sunt bine. Eu sunt bine, asta contează cel mai mult.

Reclamă

Nu regret nimic din ceea ce am făcut în viaţă, dar sunt cel mai fericit că mi-am găsit persoana potrivită, ideală, când a trebuit. La momentul potrivit„, a declarat Cristi Borcea în cadrul unui podcast al finei sale.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:52 „6 inși câștigă mai bine!” Ce salariu avea Gabi Tamaș la Concordia Chiajna, înainte de retragere. A spus suma fără nicio reținere 18:50 LIVE SCOREFCU Craiova – U Cluj se joacă ACUM. Răsturnare de situație în Bănie! Oltenii fac spectacol în a doua repriză 18:49 Jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB, „dublă” de senzaţie! A ţinut-o pe FCU Craiova „în viaţă”, cu două goluri superbe 18:44 LIVE VIDEOPalermo – Reggiana se joacă ACUM în AntenaPLAY. Oaspeții fac spectacol în repriza secundă 18:14 „Vor ieşi flăcări!” Mohamed Salah, reacţie furibundă după scandalul cu Jurgen Klopp! Mesajul scurt transmis 18:07 Gianina van Groningen şi Ionela Cozmiuc, AUR pentru România la Campionatele Europene de canotaj 17:52 Nota primită de Valentin Mihăilă, după ce a marcat în Parma – Lecco 4-0! Specialiștii, dați pe spate de prestația românului 17:51 Sorana Cîrstea îşi menţine decizia şi după 6 ani! Nu va mai juca pentru România la Billie Jean King Cup: „E un capitol închis” 17:22 Mohamed Salah şi Jurgen Klopp, conflict aprins în timpul meciului! Liverpool, OUT din cursa pentru titlu 17:08 „Nu urmări 2.000 și iei 10 care sunt morți toți” Cel mai dur mesaj pentru conducerea lui Dinamo! Vezi toate știrile
Citește și