Închide meniul

Cristi Borcea, în culmea fericirii înainte de Paşte! Anunţul făcut de Valentina Pelinel: "Este alegerea mea!"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 30 aprilie 2021, 15:36

Cristi Borcea, în culmea fericirii înainte de Paşte! Anunţul făcut de Valentina Pelinel: "Este alegerea mea!"

Cristi Borcea este căsătorit cu Valentina Pelinel

Instagram Valentina Pelinel

Cristi Borcea va petrece Paştele în familie. Valentina Pelinel a lăsat să se înţeleagă că la masa de Paşte ar putea veni şi unii dintre copiii din căsătoriile anterioare ale soţului său. Nu de puţine ori, Cristi Borcea a spus că este în culmea fericirii când îşi vede copiii alături. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Ca în fiecare an, Crăciunul și Paștele le petrecem alături de familia extinsă și de prieteni. Anul trecut, totul a fost resimțit diferit, sub amenințarea pandemiei. Acum, chiar dacă distanțarea socială ne împiedică din nou să ne reunim așa cum ne-am dori, vom păstra tradiția de masă de Paște alături de copii și familie. E important pentru noi ca ei să înțeleagă adevărata semnificație a sărbătorii și motivul pentru care oamenii se regăsesc în aceste momente", a spus Valentina Pelinel pentru Ciao. Pelinel şi Cristi Borcea au 3 copii. 

Valentin Pelinel a vorbit şi despre relaţia pe care o are cu soţul său şi a dat detalii din intimitatea familiei.

"Relațiile în sine presupun disponibilitatea ambilor parteneri, să fie deschiși, să-și respecte limitele, să comunice empatic, să se cunoască, să-și satisfacă nevoile și dorințele, să aibă spațiu intim. Nu e ușor, dacă îți dorești o relație autentică, și nu una superficială. Cristi este alegerea mea și este partenerul meu. Suntem soți, iubiți, prieteni, parteneri. Cu asta am spus totul", a mai spus Valentina Pelinel. 

Cristi Borcea are 9 copii cu 4 femei diferite

Cristi Borcea (50 de ani) are 9 copii, cu vârste între un an și opt luni și 23 de ani. Au fost făcuți cu 4 femei diferite. Patrick (23 de ani) și gemenii Antonia Melissa și Angelo (17 ani), cu Mihaela, George (9 ani) și Gloria (7 ani), cu Alina Vidican şi Carolyn (14 ani), cu avocata Simona Voiculescu. Acestora li se adaugă cei pe care îi are cu Valentina Pelinel.

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:01 Mircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 17:15 „A fost stresant” Fernando Alonso, sincer după calificările pentru sprintul din MP al Chinei! Obiectivul spaniolului la Shanghai 17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale 17:01 Suma „chilipir” pe care trebuie să o plătească Gigi Becali pentru Rafa Mujica, atacantul ce face senzaţie în Liga Portugal! 16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna 16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii Vezi toate știrile
Citește și