Închide meniul
Foto

Cristi Borcea, îndrăgostit ca în tinereţe! Imagini din intimitatea familiei. Cum o răsfaţă pe Valentina Pelinel

Antena Sport Publicat: 29 ianuarie 2023, 19:17

Valentina Pelinel a dat un

Cristi Borcea şi Valentina Pelinel

Cristi Borcea şi Valentina Pelinel, sărut pasional / Instagram

  • Cristi Borcea s-a căsătorit în 2018 cu Valentina Pelinel
  • Fostul patron al lui Dinamo are 9 copii cu 4 femei

Cristi Borcea este îndrăgostit ca în tinereţe. Omul de afaceri se simte excelent alături de actuala sa soţie. Valentina Pelinel le-a arătat fanilor, pe reţelele de socializare, mai multe imagini din intimitatea familiei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Borcea are trei copii cu Valentina Pelinel şi pare că şi-a găsit fericirea, după ce a trecut prin două divorţuri. Milionarul român a împlinit în această lună 53 de ani.

Cristi Borcea, îndrăgostit ca în tinereţe. Ce a făcut alături de Valentina Pelinel

Fostul patron al lui Dinamo s-a bucurat de zăpada din Bucureşti şi a dat „în mintea copiilor”. A făcut un om de zăpadă în curtea vilei sale şi a plimbat-o pe Valentina cu sania.

Reclamă
Cristi Borcea o răsfaţă pe Valentina Pelinel
Valentina Pelinel, plimbată cu sania de Cristi Borcea

Valentina Pelinel a postat mai multe imagini în care le-a arătat urmăritorilor ei de pe Instagram cum este răsfăţată de soţul ei. Cu numai o zi în urmă, a postat o imagine în care îl sărută pe „Leonidas”. Pelinel este de o frumuseţe ieşită din comun (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS).

Reclamă
View this post on Instagram


A post shared by Valentina Pelinel (@valentinapelinelborcea)

Pelinel anunță că și-a găsit liniștea și fericirea alături de Cristi Borcea, cel care a mai fost căsătorit și cu Mihaela Borcea și Alina Vidican.

Cel mai important lucru într-o relație este comunicarea și fiecare trebuie să își găsească “vocea” de a transmite ceea ce își dorește și are nevoie, acomodând și respectând în același timp și dorințele partenerului.

Reclamă 4 / 0/3

Cristi este un om valoros în primul rând prin personalitatea și caracterul lui și m-a cucerit prin felul sau unic de a fi. Am știut că putem clădi multe împreună, ca o echipă, că este un partener de viață de încredere și ne-am dorit același lucru. Ne completăm și ne susținem reciproc, ceea ce este esențial.

(Reporter: Îți lipsește ceva în momentul de față?) Nu aș putea să spun așa ceva, sunt un om împlinit. Și dacă ceva mi-ar lipsi, aș face ceva în acest sens, în limita posibilităților„, a declarat Valentina Pelinel pentru ciao.ro.

Fostul patron al lui Dinamo este unul dintre cei mai bogaţi români. Potrivit ultimilor estimări, averea lui Cristi Borcea se ridică la aproximativ 80 de milioane de euro.

Cristi Borcea are 9 copii cu 4 femei

Cristi Borcea are nu mai puţin de 9 copii cu 4 femei diferite. Valentina Pelinel și fostul patron al lui Dinamo au împreuna 3 copii: Milan și gemenele Indira și Rania. Cu prima sa soție, Mihaela, Borcea are un băiat, Patrick, şi gemenii Antonia şi Angelo.

Cu cea de-a doua soţie, Alina Vidican, milionarul român are alți doi copii: George Alexandru şi Gloria. Borcea mai are o fetiță, Carolyn, din relația cu Simona Voiculescu.

Chiar înainte de Sărbători, Pelinel a vorbit despre așteptările pe care le are de la anul 2023. Dacă în trecut a negat că ar dori să îi mai ofere un urmaș milionarului român, de această dată Valentina a evitat să mai ofere un răspuns vehement.

(Reporter: Știu că aveți o famile frumoasă ai numeroasă dar mai e loc de un copil? Vă doriți acest lucru, tu și soțul tău în 2023?) Nu avem niciun plan în acest sens. Avem 3 copii sănătoși și frumoși, pentru care suntem recunoscători.

Reclamă

(Reporter: Cu ce gânduri intră Valentina Pelinel în 2023?) Gânduri de recunoștință și mulțumire pentru că suntem sănătoși, avem o familie frumoasă și chiar dacă uneori trecem prin momente dificile, suntem împreună și luptăm pentru același obiectiv. Vă doresc tuturor sărbători binecuvântate și liniștite alături de cine contează pentru voi„, a declarat Valentina Pelinel pentru sursa citată anterior.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:01 Gică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai” 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit Vezi toate știrile
Pe același subiect
Mihaela Borcea, noi detalii despre despărţirea totală de Cristi Borcea!
Diverse • 26 mart., 12:43
FOTO
Mihaela Borcea, noi detalii despre despărţirea totală de Cristi Borcea! Ce a spus despre ieşirea din afacerile familiei
Milionarul care, la 35 de ani, îi face concurență lui Cristi Borcea
Diverse • 25 mart., 9:07
FOTO
Milionarul care, la 35 de ani, îi face concurență lui Cristi Borcea: „Al optulea copil e pe drum!”
Pasiunea secretă a fiului lui Cristi Borcea cu Alina Vidican
Diverse • 23 mart., 16:46
FOTO
Pasiunea secretă a fiului lui Cristi Borcea cu Alina Vidican: „A venit din America pentru asta!” Imagini rare
Cristi Borcea a exultat după ce a auzit că Dinamo va avea un nou stadion
Liga 1 • 23 mart., 11:21
Cristi Borcea a exultat după ce a auzit că Dinamo va avea un nou stadion! Fanii dinamovişti au motive să spere
Cu ce se ocupă fiica cea mare a lui Cristi Borcea în SUA! Mihaela Borcea a dat-o de gol
Diverse • 22 mart., 17:08
FOTO
Cu ce se ocupă fiica cea mare a lui Cristi Borcea în SUA! Mihaela Borcea a dat-o de gol: „S-a adaptat!”