Închide meniul
Foto

„Mai e loc de un copil?” Valentina Pelinel, anunț din intimitatea familiei cu Cristi Borcea

Antena Sport Publicat: 4 ianuarie 2023, 19:33

Cristi Borcea s-a căsătorit cu Valentina Pelinel în 2018

Cristi Borcea şi Valentina Pelinel / Instagram

  • Cristi Borcea s-a căsătorit în 2018 cu Valentina Pelinel
  • Fostul patron al lui Dinamo are 9 copii cu 4 femei

Valentina Pelinel a făcut un anunț din intimitatea familiei cu Cristi Borcea. Cea de-a treia soție a fostului patron de la Dinamo nu s-a ferit să răspundă la întrebarea dacă își mai dorește un copil.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fostul fotomodel are un băiat și două fete cu Borcea. Dacă în trecut a negat că ar dori să îi mai ofere un urmaș milionarului român, de această dată Valentina a evitat să mai ofere un răspuns vehement.

Valentina Pelinel, anunț din intimitatea familiei cu Cristi Borcea

Chiar înainte de Sărbători, Pelinel a vorbit despre așteptările pe care le are de la anul 2023. Când a venit vorba despre copii, femeia care este de o frumusețe ieșită din comun (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS) a declarat că se simte împlinită.

Reclamă

(Reporter: Știu că aveți o famile frumoasă ai numeroasă dar mai e loc de un copil? Vă doriți acest lucru, tu și soțul tău în 2023?) Nu avem niciun plan în acest sens. Avem 3 copii sănătoși și frumoși, pentru care suntem recunoscători.

(Reporter: Cu ce gânduri intră Valentina Pelinel în 2023?) Gânduri de recunoștință și mulțumire pentru că suntem sănătoși, avem o familie frumoasă și chiar dacă uneori trecem prin momente dificile, suntem împreună și luptăm pentru același obiectiv. Vă doresc tuturor sărbători binecuvântate și liniștite alături de cine contează pentru voi„, a declarat Valentina Pelinel pentru ciao.ro.

Reclamă

Borcea și Pelinel au petrecut Crăciunul și Revelionul înconjurați de copii. „Leonidas” i-a avut alături și pe puștii pe care îi are cu cea de-a doua soție, Alina Vidican.

Cristi Borcea are nu mai puţin de 9 copii cu 4 femei diferite. Valentina Pelinel și fostul patron al lui Dinamo au împreuna 3 copii: Milan și gemenele Indira și Rania. Cu prima sa soție, Mihaela, Borcea are un băiat, Patrick, şi gemenii Antonia şi Angelo.

Cu cea de-a doua soţie, Alina Vidican, milionarul român are alți doi copii: George Alexandru şi Gloria. Borcea mai are o fetiță, Carolyn, din relația cu Simona Voiculescu.

Reclamă

Problemele cu care s-a confruntat Alina Vidican

Drama prin care a trecut Alina Vidican în timpul relației cu Cristi Borcea este una puţin cunoscută. Când avea 21 de ani, Alina a pierdut o sarcină, în urma căreia a suferit până la naşterea lui George, primul copil al celor doi. El a fost urmat de Gloria.

Când am rămas însărcinată, la 21 de ani. Şi am pierdut copilul în luna a cincea. Am sufe­rit foarte mult, cred că m-a marcat acel incident până l-am născut pe Alexandru, băieţelul nostru.
Am zis că e un semn de la Dumnezeu că nu e bine ce facem, că trăim în păcat. Un an întreg am avut insomnii, adormeam numai cu Diazepam. Căzusem într-o depresie cruntă”, a spus Alina Vidican, în trecut, pentru okmagazine.ro.

Cum a reușit Cristi Borcea să facă 4 copii când era la închisoare

Au apărut noi detalii despre modul prin care Cristi Borcea a făcut 4 copii când era la închisoare. Victor Becali, cel care i-a fost coleg de celulă, a dezvăluit ce s-a întâmplat, cu adevărat, după condamnările din Dosarul Transferurilor.

Fostul patron al lui Dinamo a stat închis cinci ani și o lună după gratii și a fost eliberat condiționat după ce ar fi participat la peste 150 de activități educative. Marea surpriză a fost că, în perioada detenției, Borcea a mai făcut patru copii.

Una se scria prin presă, alta era situația acolo. Ca să vă dau un exemplu. Mai veneau elevi de la școala de poliție în vizită la noi. Și fete, și băieți. Și mulți aveau curiozitatea să vadă camera lui Borcea, pentru că de el se scria mai mult. Atunci eram patru într-o cameră mică, toaletă la comun. Dar fetele doreau să vadă unde e Spa-ul lui Borcea, pentru că citiseră în presă. Le-am spus să deschidă ușa la WC, că acolo e… Nu le venea să creadă!

(Păi și vizitele noaptea ale Valentinei Pelinel la Borcea, despre care a vorbit Nati Meir?) Păi Meir vedea noaptea prin bezna aia cum a văzut și euro ăia falși pe care-i dădea la lăutari! Unde să intre Valentina Pelinel? Eram 16 în cameră (n.r. celulă) uneori, ba am fost și 40 la un moment dat. Acolo nu intra nimeni!„, a declarat Victor Becali pentru fanatik.ro.

Reclamă
Reclamă
Citește și: