Închide meniul
Foto

„Mai e loc de un copil?” Valentina Pelinel, anunț din intimitatea familiei cu Cristi Borcea

Antena Sport Publicat: 4 ianuarie 2023, 19:33

Cristi Borcea s-a căsătorit cu Valentina Pelinel în 2018

Cristi Borcea

Cristi Borcea şi Valentina Pelinel / Instagram

  • Cristi Borcea s-a căsătorit în 2018 cu Valentina Pelinel
  • Fostul patron al lui Dinamo are 9 copii cu 4 femei

Valentina Pelinel a făcut un anunț din intimitatea familiei cu Cristi Borcea. Cea de-a treia soție a fostului patron de la Dinamo nu s-a ferit să răspundă la întrebarea dacă își mai dorește un copil.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fostul fotomodel are un băiat și două fete cu Borcea. Dacă în trecut a negat că ar dori să îi mai ofere un urmaș milionarului român, de această dată Valentina a evitat să mai ofere un răspuns vehement.

Valentina Pelinel, anunț din intimitatea familiei cu Cristi Borcea

Chiar înainte de Sărbători, Pelinel a vorbit despre așteptările pe care le are de la anul 2023. Când a venit vorba despre copii, femeia care este de o frumusețe ieșită din comun (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS) a declarat că se simte împlinită.

Reclamă

(Reporter: Știu că aveți o famile frumoasă ai numeroasă dar mai e loc de un copil? Vă doriți acest lucru, tu și soțul tău în 2023?) Nu avem niciun plan în acest sens. Avem 3 copii sănătoși și frumoși, pentru care suntem recunoscători.

(Reporter: Cu ce gânduri intră Valentina Pelinel în 2023?) Gânduri de recunoștință și mulțumire pentru că suntem sănătoși, avem o familie frumoasă și chiar dacă uneori trecem prin momente dificile, suntem împreună și luptăm pentru același obiectiv. Vă doresc tuturor sărbători binecuvântate și liniștite alături de cine contează pentru voi„, a declarat Valentina Pelinel pentru ciao.ro.

Reclamă

Borcea și Pelinel au petrecut Crăciunul și Revelionul înconjurați de copii. „Leonidas” i-a avut alături și pe puștii pe care îi are cu cea de-a doua soție, Alina Vidican.

Cristi Borcea are nu mai puţin de 9 copii cu 4 femei diferite. Valentina Pelinel și fostul patron al lui Dinamo au împreuna 3 copii: Milan și gemenele Indira și Rania. Cu prima sa soție, Mihaela, Borcea are un băiat, Patrick, şi gemenii Antonia şi Angelo.

Cu cea de-a doua soţie, Alina Vidican, milionarul român are alți doi copii: George Alexandru şi Gloria. Borcea mai are o fetiță, Carolyn, din relația cu Simona Voiculescu.

Reclamă 4 / 0/3

Problemele cu care s-a confruntat Alina Vidican

Drama prin care a trecut Alina Vidican în timpul relației cu Cristi Borcea este una puţin cunoscută. Când avea 21 de ani, Alina a pierdut o sarcină, în urma căreia a suferit până la naşterea lui George, primul copil al celor doi. El a fost urmat de Gloria.

Când am rămas însărcinată, la 21 de ani. Şi am pierdut copilul în luna a cincea. Am sufe­rit foarte mult, cred că m-a marcat acel incident până l-am născut pe Alexandru, băieţelul nostru.
Am zis că e un semn de la Dumnezeu că nu e bine ce facem, că trăim în păcat. Un an întreg am avut insomnii, adormeam numai cu Diazepam. Căzusem într-o depresie cruntă”, a spus Alina Vidican, în trecut, pentru okmagazine.ro.

Cum a reușit Cristi Borcea să facă 4 copii când era la închisoare

Au apărut noi detalii despre modul prin care Cristi Borcea a făcut 4 copii când era la închisoare. Victor Becali, cel care i-a fost coleg de celulă, a dezvăluit ce s-a întâmplat, cu adevărat, după condamnările din Dosarul Transferurilor.

Fostul patron al lui Dinamo a stat închis cinci ani și o lună după gratii și a fost eliberat condiționat după ce ar fi participat la peste 150 de activități educative. Marea surpriză a fost că, în perioada detenției, Borcea a mai făcut patru copii.

Una se scria prin presă, alta era situația acolo. Ca să vă dau un exemplu. Mai veneau elevi de la școala de poliție în vizită la noi. Și fete, și băieți. Și mulți aveau curiozitatea să vadă camera lui Borcea, pentru că de el se scria mai mult. Atunci eram patru într-o cameră mică, toaletă la comun. Dar fetele doreau să vadă unde e Spa-ul lui Borcea, pentru că citiseră în presă. Le-am spus să deschidă ușa la WC, că acolo e… Nu le venea să creadă!

(Păi și vizitele noaptea ale Valentinei Pelinel la Borcea, despre care a vorbit Nati Meir?) Păi Meir vedea noaptea prin bezna aia cum a văzut și euro ăia falși pe care-i dădea la lăutari! Unde să intre Valentina Pelinel? Eram 16 în cameră (n.r. celulă) uneori, ba am fost și 40 la un moment dat. Acolo nu intra nimeni!„, a declarat Victor Becali pentru fanatik.ro.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” 9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Mihaela Borcea, noi detalii despre despărţirea totală de Cristi Borcea!
Diverse • 26 mart., 12:43
FOTO
Mihaela Borcea, noi detalii despre despărţirea totală de Cristi Borcea! Ce a spus despre ieşirea din afacerile familiei
Milionarul care, la 35 de ani, îi face concurență lui Cristi Borcea
Diverse • 25 mart., 9:07
FOTO
Milionarul care, la 35 de ani, îi face concurență lui Cristi Borcea: „Al optulea copil e pe drum!”
Pasiunea secretă a fiului lui Cristi Borcea cu Alina Vidican
Diverse • 23 mart., 16:46
FOTO
Pasiunea secretă a fiului lui Cristi Borcea cu Alina Vidican: „A venit din America pentru asta!” Imagini rare
Cristi Borcea a exultat după ce a auzit că Dinamo va avea un nou stadion
Liga 1 • 23 mart., 11:21
Cristi Borcea a exultat după ce a auzit că Dinamo va avea un nou stadion! Fanii dinamovişti au motive să spere
Cu ce se ocupă fiica cea mare a lui Cristi Borcea în SUA! Mihaela Borcea a dat-o de gol
Diverse • 22 mart., 17:08
FOTO
Cu ce se ocupă fiica cea mare a lui Cristi Borcea în SUA! Mihaela Borcea a dat-o de gol: „S-a adaptat!”