Închide meniul
Foto

Cristi Borcea, înlocuit de prima sa iubire cu șoferul personal, care i-a devenit iubit! I-a oferit ceea ce milionarul nu a putut: „Viața mi s-a schimbat”

Publicat: 21 februarie 2022, 20:32 / Actualizat: 22 februarie 2022, 15:34

Cristi Borcea

Cum arată femeia care l-ar fi dat peste cap pe Cristi Borcea

Cristi Borcea este fostul patron al lui Dinamo / MMA / MMA2 via Hepta

  • Mihaela Borcea este prima soție a lui Cristi Borcea
  • Fostul patron al lui Dinamo are 9 copii cu 4 femei

Mihaela a fost prima mare iubire a fostului patron de la Dinamo. Cei doi au fost căsătoriți între 1988 și 2011. Omul de afaceri și-a refăcut viața apoi cu Alina Vidican, iar din 2018 este într-o căsnicie cu Valentina Pelinel.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristi Borcea, înlocuit de Mihaela Borcea cu Sorin Rap

Prima soție a lui Borcea nu se mai ferește și se declară extrem de fericită alături de iubitul ei. Și acesta îi declară dragostea cu fiecare ocazie. A lăsat de înțeles că stabilitatea este mult mai importantă decât banii pe care îi avea alături de Cristi Borcea.

Citește și: Anamaria Prodan, dezvăluiri la cald: „Reghecampf mă iubea doar câteodată, cu dedicații. Vreau să dispară cu totul”

Reclamă

De când te-am cunoscut viaţa mi s-a schimbat: ştiu cine sunt, ştiu ce vreau, știu pentru ce lupt, ştiu ce înseamnă fericirea dar mai presus de toate știu că TE IUBESC INFINIT!!!„, a scris Sorin Rap pe contul său de Facebook.

Nu uitați niciodată că cea mai puternică forță de pe pământ este Dragostea!! Dragostea este împlinirea sufletească, este puritatea omului purtată de iubirea necondiționată dintre cele două persoane, iubiți sincer cu toată dăruirea!! Vă doresc o seară minunată alături de persoana iubită!! Te iubesc puiuț, îți mulțumesc pentru toate clipele frumoase petrecute alături de tine!„, a scris și Mihaela Borcea pe reţelele de socializare.

Reclamă
View this post on Instagram


A post shared by Mihaela Mariana Borcea (@mihaelamarianaborcea)

Au apărut zvonuri că Mihaela Borcea și Sorin Rap au probleme din cauza Valentinei Pelinel. Cei doi nu ar mai fi fost lăsați să se ocupe de hotelul din Olimp al fostului acționar majoritar de la Dinamo. Aceștia au infirmat că ar avea bătăi de cap și au plecat în concediu. Au postat mai multe imagini, după cum se poate observa în galeria foto de mai jos.

Reclamă 4 / 0/3

Cristi Borcea are 9 copii cu 4 femei. Trei dintre aceștia îi are cu Valentina Pelinel: Milan și gemenele Indira și Rania. Cu prima sa soție, Mihaela, fostul patron al lui Dinamo are un băiat, Patrick, şi gemenii Antonia şi Angelo. Cu a doua soţie, Alina Vidican, are alți doi copii: George Alexandru şi Gloria . Borcea mai are o fetiță, Carolyn , din relația cu Simona Voiculescu.

Citește și:

Valentina Pelinel ar fi într-un conflict cu Mihaela Borcea

Cristi Borcea are o misiune dificilă în viața privată după ce au apărut zvonuri că fosta și actuala lui soție nu mai sunt în cele mai bune relații. Valentina Pelinel ar fi decis să ia măsuri și să o treacă pe Mihaela Borcea „pe linie moartă”.

Fostul fotomodel nu și-a mai dorit ca femeia cu care a fost căsătorit Cristi Borcea, între 1988 și 2011, să se mai ocupe de afacerile familiei. Playtech.ro a anunțat că Mihaela Borcea nu se va mai ocupa de hotelul din Olimp al fostului patron al lui Dinamo.

Mai întâi, Valentina Pelinel a preluat de la Mihaela Borcea cele două ștranduri din București. Acum ar fi decis să se ocupe exclusiv și de hotelul de la malul mării, care are 210 camere.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Mihaela Borcea a lăsat totul în urmă și a luat o decizie radicală
Diverse • 27 mart., 16:54
FOTO
Mihaela Borcea a lăsat totul în urmă și a luat o decizie radicală! Fiica Melissa îi este alături
Mihaela Borcea, noi detalii despre despărţirea totală de Cristi Borcea!
Diverse • 26 mart., 12:43
FOTO
Mihaela Borcea, noi detalii despre despărţirea totală de Cristi Borcea! Ce a spus despre ieşirea din afacerile familiei
Milionarul care, la 35 de ani, îi face concurență lui Cristi Borcea
Diverse • 25 mart., 9:07
FOTO
Milionarul care, la 35 de ani, îi face concurență lui Cristi Borcea: „Al optulea copil e pe drum!”
Pasiunea secretă a fiului lui Cristi Borcea cu Alina Vidican
Diverse • 23 mart., 16:46
FOTO
Pasiunea secretă a fiului lui Cristi Borcea cu Alina Vidican: „A venit din America pentru asta!” Imagini rare
Cristi Borcea a exultat după ce a auzit că Dinamo va avea un nou stadion
Liga 1 • 23 mart., 11:21
Cristi Borcea a exultat după ce a auzit că Dinamo va avea un nou stadion! Fanii dinamovişti au motive să spere