Închide meniul
Foto

Cristi Borcea, întâlnire de gradul zero cu bărbatul care i-a luat locul în viața primei sale soţii. Cum a reacţionat şi ce s-a întâmplat

Reclamă

Publicat: 20 iunie 2022, 10:29 / Actualizat: 20 iunie 2022, 11:32

Cristi Borcea, întâlnire de gradul zero cu bărbatul care i-a luat locul în viața primei sale soţii. Cum a reacţionat şi ce s-a întâmplat

Cristi Borcea, soții

Cristi Borcea, / MARIAN ILIE/ MEDIAFAX FOTO

Au fost momente de sărbătoare în familia lui Cristi Borcea. Gemenii din căsătoria cu Mihaela Borcea, Angelo și Melissa, au împlinit 19 ani. Fostul patron al lui Dinamo le-a organizat o petrecere la piscină. A sărbătorit alături de ei și a avut o întâlnire de gradul zero cu prima soție și cu bărbatul din viața ei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Relația dintre Cristi Borcea și Sorin Rap nu pare a fi deloc tensionată. Cei doi au și făcut poze unul lângă celălalt. Amândoi au zâmbit și au avut-o alături și pe femeia cu care milionarul român a fost căsătorit mai bine de două decenii.

Cristi Borcea
Cristi Borcea, la ziua de naştere a gemenilor pe care îi are cu Mihaela Borcea

Cristi Borcea, întâlnire de gradul zero cu prima soție și Sorin Rap

La mulți ani minunați vă doresc copiii mei frumoși și buni! COCO, îți doresc puterea de a înfrunta provocările cu multă încredere în tine. Împreună cu înțelepciunea de a-ți alege cu grijă bătăliile în viață.

MELISSA, prințesa mea fie ca lumea să fie pentru tine o carte deschisă plină de povești minunate, iar curajul tău, perseverența și inventivitatea să te ajute să fii la înălțime în orice situație. Vă doresc amandorura să știți mereu ce vreți de la viață și să nu va temeți să vă atingeți scopurile. Sunt mândră de voi!! Vă iubesc!!„, le-a transmis Mihaela Borcea, gemenilor ei, pe conturile de socializare.

Mihaela Borcea a trecut peste divorțul de Cristi Borcea și și-a găsit fericirea în brațele lui Sorin Rap. Este vorba de cel care i-a fost șofer personal. Cei doi sunt împreună încă din 2015, dar o lungă perioadă de timp s-au ascuns de ochii lumii și au negat că sunt într-o relație amoroasă.

Reclamă

Din imaginile postate de Mihaela Borcea pe rețelele sociale, a părut a fi o petrecere restrânsă. Anul trecut, când Angelo și Melissa au împlinit 18 ani, a fost un eveniment spectaculos. Cristi Borcea nu s-a uitat la bani și i-a invitat să întrețină atmosfera pe maneliștii Vali Vijelie și Tzancă Uraganu.

Valentina Pelinel nu a apărut în nicio imagine și pare să fi lipsit de la ziua de naștere a copiilor din prima căsnicie a soțului ei.

Valentina Pelinel ar fi încercat să o scoată din afacerile familiei pe Mihaela Borcea

La începutul acestui an au apărut zvonuri că fosta și actuala lui soție nu mai sunt în cele mai bune relații. Valentina Pelinel ar fi decis să ia măsuri și să o treacă pe Mihaela Borcea „pe linie moartă”.

Reclamă 4 / 0/3

Fostul fotomodel nu și-ar fi mai dorit ca femeia cu care a fost căsătorit Cristi Borcea, între 1988 și 2011, să fie implicată afacerile familiei. Mai exact, i-ar fi transmis că nu se va mai ocupa de hotelul din Olimp al fostului patron al lui Dinamo.

Mai întâi, Valentina Pelinel a preluat de la Mihaela Borcea cele două ștranduri din București. În cele din urmă, ar fi decis să se ocupe exclusiv și de hotelul de la malul mării, care are 210 camere. A apărut și o reacție a soției lui Cristi Borcea. Valentina a negat vehement că s-ar fi certat cu Mihaela Borcea.

Eu cu Mihaela nu am avut certuri niciodată. Avem relații perfect normale, civilizate. Copiii se văd între ei. Nici nu ne-am certat, nici nu ne-am împăcat că nu am avut de ce, nu am fost certate. E un imperiu creat de Cristi. El nu doarme nopțile. Ca sa faci bani, trebuie să cheltui bani. Toată lumea muncește la asta„, a rupt tăcerea Valentina Pelinel despre relaţia cu Mihaela Borcea, în podcastul Ameri Nasrin de pe Youtube.

Omul de afaceri a mai fost însurat cu Mihaela Borcea (între anii 1988-2011) și cu Alina Vidican (2011 – 2016). Valentina Pelinel și Cristi Borcea au împreuna 3 copii: Milan și gemenele Indira și Rania. Cu prima sa soție, Mihaela, fostul patron al lui Dinamo are un băiat, Patrick, şi gemenii Antonia şi Angelo. Cu a doua soţie, Alina Vidican, are alți doi copii: George Alexandru şi Gloria. Borcea mai are o fetiță, Carolyn, din relația cu Simona Voiculescu.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și