Închide meniul
Foto

Valentina Pelinel a rupt tăcerea după ce a vrut să îi dea lovitura decisivă Mihaelei Borcea: „Nu ne-am împăcat că nu am avut de ce!” Ce face Cristi Borcea noaptea

Publicat: 6 mai 2022, 9:49 / Actualizat: 6 mai 2022, 11:45

Mihaela Borcea și Valentina Pelinel

Mihaela Borcea se ocupă în continuare de afacerile familiei

Colaj Instagram

  • Valentina Pelinel, despre relaţia cu Cristi Borcea
  • Bosnia – România (7 iunie, 21.45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21.45, Antena 1)

Valentina Pelinel a rupt tăcerea despre relaţia cu Mihaela Borcea, prima soţie a lui Cristi Borcea. În acest an, în spaţiul public au apărut informaţii conform cărora Valentina Pelinel a vrut să o scoată pe Mihaela Borcea din afacerile familiei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ulterior, informaţiile apărute în spaţiul public au fost infirmate, în contextul în care atât Mihaela Borcea şi Valentina Pelinel se ocupă împreună de administrarea hotelului de la Olimp.

Valentina Pelinel a rupt tăcerea despre relaţia cu Mihaela Borcea

Eu cu Mihaela nu am avut certuri niciodată. Avem relații perfect normale, civilizate. Copiii se văd între ei. Nici nu ne-am certat, nici nu ne-am împăcat că nu am avut de ce, nu am fost certate. E un imperiu creat de Cristi. El nu doarme nopțile. Ca sa faci bani, trebuie să cheltui bani. Toată lumea muncește la asta„, a rupt tăcerea Valentina Pelinel despre relaţia cu Mihaela Borcea, în podcastul Ameri Nasrin de pe Youtube.

Reclamă

Cristi Borcea spune că cele două au o relaţie foarte bună

Despre relaţia dintre cele două femei a vorbit şi Cristi Borcea în trecut. Omul de afaceri dezvăluia că există un consens între cele două femei.

Mihaela este loială, muncitoare, Valentina este loială, muncitoare, totul este consens. Interesele sunt comune, sunt copii la mijloc, cu toții trebuie să ne înțelegem. Împreună suntem puternici și trebuie să fim o familie. Vedeți cum e viața acum, de nu mai știi ce se poate întâmpla mâine, așa că de ce să nu trăim frumos, să fim uniți, mai ales când avem copii minunați?!„, a spus Cristi Borcea, într-un interviu acordat în trecut, conform viva.ro.

Reclamă

Valentina Pelinel, la un pas să renunţe la Cristi Borcea

Fostul fotomodel, acum în vârstă de 41 de ani, a explicat de ce a ales să aştepte ca omul de afaceri să îşi ispăşească pedeapsa. „Îmi doream o familie!”, a explicat Pelinel.

Eu, când am intrat în căsătoria cu Cristi, aveam un apartament la New York. Eu voiam să plec din țară, să-mi fac o viață nouă acolo. Cel mai greu mi-a fost să aleg.

Momentul în care am fost nevoit să aleg a fost momentul crucial. Când viața ne-a despărțit și mi-a spus că „pleci la New York, ai tot ce îți dorești, ești frumoasă… sau stai aici și te lupți cu toată lumea”. Atunci am luat decizia să stau și să facem o familie. Dacă eu am luat decizia asta este clar că sunt în stare să sacrific orice pentru el. Nu sunt genul să plec la rău. Eu îmi doream o familie. Așa a fost să fie, mai întâi la rau și apoi la bine. Mie mi-a lipsit el, pentru că eu pe el l-am vrut„, a mai spus Valentina Pelinel.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Mihaela Borcea a lăsat totul în urmă și a luat o decizie radicală
Diverse • 27 mart., 16:54
FOTO
Mihaela Borcea a lăsat totul în urmă și a luat o decizie radicală! Fiica Melissa îi este alături
Mihaela Borcea, noi detalii despre despărţirea totală de Cristi Borcea!
Diverse • 26 mart., 12:43
FOTO
Mihaela Borcea, noi detalii despre despărţirea totală de Cristi Borcea! Ce a spus despre ieşirea din afacerile familiei
Milionarul care, la 35 de ani, îi face concurență lui Cristi Borcea
Diverse • 25 mart., 9:07
FOTO
Milionarul care, la 35 de ani, îi face concurență lui Cristi Borcea: „Al optulea copil e pe drum!”
Pasiunea secretă a fiului lui Cristi Borcea cu Alina Vidican
Diverse • 23 mart., 16:46
FOTO
Pasiunea secretă a fiului lui Cristi Borcea cu Alina Vidican: „A venit din America pentru asta!” Imagini rare
Cristi Borcea a exultat după ce a auzit că Dinamo va avea un nou stadion
Liga 1 • 23 mart., 11:21
Cristi Borcea a exultat după ce a auzit că Dinamo va avea un nou stadion! Fanii dinamovişti au motive să spere