Închide meniul

Cristi Borcea, lovitură de zeci de milioane de euro în plină pandemie de COVID-19! Mama omului de afaceri, direct implicată

Antena Sport Publicat: 24 noiembrie 2020, 16:52 / Actualizat: 11 mai 2021, 18:30

Cristi Borcea, lovitură de zeci de milioane de euro în plină pandemie de COVID-19! Mama omului de afaceri, direct implicată

MMA / MMA2 via Hepta

Cristi Borcea și Gigi Nețoiu au fost acționari la Dinamo

  • Unde vor construi cei doi cartierul rezidențial
  • Din ce au făcut Borcea și Nețoiu bani în pandemie

Mama lui Cristi Borcea, Elena, este cea care se va ocupa de construcția complexului, alături de Gigi Nețoiu, anunță profit.ro. De altfel, Borcea mai este implicat cu Nețoiu și în afaceri cu agricultura.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Familia lui Borcea este implicată și în ridicarea unui ansamblu rezidențial cu cinci blocuri, de 14 etaje, în zona Tei. Fostul acționar de la Dinamo a luat și 1,9 milioane de dolari pe apartamentul din Miami.

Cristi Borcea a făcut 70 de milioane de euro cât era în închisoare

Borcea a recunoscut că a făcut peste 70 de milioane de euro, cât timp era în închisoare, din agricultură. Acesta are pământ și mașini agricole la Cetate, împreună cu fostul său partener de la Dinamo, Nețoiu.

Reclamă

La Cetate, am o afacere cu Nețoiu. Avem de toate acolo, pământ, mașini agricole. Cu Nețoiu e pericol mare, mare cu el. E toată ziua acolo și are o poftă de muncă. În marea majoritate a timpului, el stă acolo și se ocupă de agricultură.

E asocitatul, prietenul și fratele meu! Ne merge bine. A scris Ziarul Financiar că am făcut 70 de milioane de euro cât timp eram în detenție. N-a inventat nimic Mitică Dragomir. Am făcut banii ăștia”, a declarat Cristi Borcea.

Reclamă

Care este cel mai bun antrenor român al momentului?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:45 Atac la Ovidiu Haţegan şi arbitrii din cabina VAR, după accidentarea horror a lui Luca Mihai: „Nici nu există discuţii!” 10:37 Charles Leclerc se gândeşte la retragerea din Formula 1™: „Nu o să mai fiu aici, oricât de mult mi-ar plăcea”. Ce vrea să încerce 10:16 Tony da Silva, acuzaţii incredibile după eşecul cu Dinamo: „Vor ca Poli Iaşi să pice!”. Anunţ teribil despre Luca Mihai 10:00 Simona Halep a coborât în clasamentul WTA! Sorana Cîrstea rămâne în Top 30! Pe ce locuri sunt Ana Bogdan şi Jaqueline Cristian 9:32 VIDEOBernadette Szocs – Mariam Alhodaby 4-0 a fost în AntenaPLAY. Bernie a debutat cu dreptul la Cupa Mondială Macao 2024 8:56 Gigi Becali a vrut să îl scoată de pe teren, dar s-a răzgândit în ultimul moment: „Merită respect!”. A lansat un avertisment 8:30 Florinel Coman l-a descris în două cuvinte pe Elias Charalambous. Mesaj cu trimitere directă la Gigi Becali 8:24 Gigi Becali dă două lovituri pe piața transferurilor cu petrodolarii de pe Florinel Coman: „Cu 5 milioane poți să-i iei!” 0:07 Dan Petrescu a semnat cu CFR Cluj! Revenire de senzaţie a „Bursucului” în Liga 1. Detaliile contractului 0:02 ”E vreo șansă să rămâi la FCSB?” Florinel Coman a dat răspunsul, după ce a dus echipa lui Gigi Becali la 13 puncte de locul 2! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Borcea le-a transmis şefilor lui Dinamo ce trebuie să facă neapărat ca să evite Liga 2
Liga 1 • 10 apr., 11:38
„Băieţii trebuie să simtă ‘cașcavalul'” Borcea le-a transmis şefilor lui Dinamo ce trebuie să facă neapărat ca să evite Liga 2!
Ce a putut spune Valentina Pelinel despre primele soţii ale lui Cristi Borcea
Diverse • 9 apr., 9:17
FOTO
Ce a putut spune Valentina Pelinel despre primele soţii ale lui Cristi Borcea, pe care acesta le-a umilit în trecut
Cum se pune Mihaela Borcea în pericol!
Diverse • 7 apr., 17:12
FOTO
Cum se pune Mihaela Borcea în pericol! Medicii i-au interzis să facă asta după două operaţii cumplite, dar ea nu ţine cont!
Mama lui Cristi Borcea dă o lovitură uriașă în România
Diverse • 7 apr., 9:12
FOTO
„Proiectul e spectaculos!” Mama lui Cristi Borcea dă o lovitură uriașă în România. „Bijuteria” va costa 15 milioane de euro
Cristi Borcea l-a făcut praf pe Eugen Voicu
Liga 1 • 5 apr., 22:03
„Nu-l prind două paltoane!” Cristi Borcea l-a făcut praf pe Eugen Voicu! A pus tunurile pe acționarul de la Dinamo