Închide meniul
Foto

Cristi Borcea, lovitură dură pentru fosta soție. Valentina Pelinel a mutat decisiv: „Fără aprobarea ei, nu se face nimic!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 11 februarie 2022, 8:13 / Actualizat: 11 februarie 2022, 18:13

Cristi Borcea, lovitură dură pentru fosta soție. Valentina Pelinel a mutat decisiv: „Fără aprobarea ei, nu se face nimic!”

Lovitură uriașă pe care a dat-o Mihaela Borcea. Prima soţie a lui Cristi Borcea are succes în afaceri

Mihaela Borcea este prima soţie a lui Cristi Borcea / Colaj Instagram

Valentina Pelinel pare să mutat decisiv și a scos-o din peisaj pe cea care a fost căsătorită cu Cristi Borcea între 1988 și 2011. Numai ea se va mai ocupa de hotelul familiei, din Olimp. Este modul în care s-a delimitat de cea care i-a dăruit omului de afaceri trei copii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihaela Borcea nu va mai colabora cu Valentina Pelinel

În 2020, Mihaela și Valentina au fost împreună la hotelul de la malul mării și s-au ocupat de pregătirea sezonului estival. Relația dintre ele pare să se fi răcit, astfel că „Leonidas” a luat măsuri. După ce Valentina Pelinel a preluat de la Mihaela Borcea cele două ștranduri din București, pe mâna ei a ajuns acum și hotelul care are 210 camere, anunță playtech.ro.

Citeşte şi: Greierele de casă, autorizat ca ingredient alimentar în Uniunea Europană. Poate fi consumat congelat, uscat sau pudră

Valentina supraveghează bunul mers al lucrurilor, dar nu-i place să rezolve problemele prin telefon. Pentru hotelul de la malul mării se mută în Olimp, timp de trei luni, pe perioada verii. Ea verifică mâncarea de la micul-dejun, dar și curățenia din camere, înainte de sosirea turiștilor. Fără aprobarea ei nu se face nimic”, au declarat apropiații soției lui Cristi Borcea pentru sursa citată anterior.

Te-ar putea interesa și: O mamă a montat camere de supraveghere în dormitorul copilului. Ce a descoperit despre micuț când a privit imaginile

Reclamă

Fostul fotomodel gestionează acum unele dintre cele mai importante afaceri ale familiei. Valentina este noul manager al hotelului și e atentă la toate detaliile. Verifică atât meciul pentru micul-dejun, cât și curățenia din camere.

Valentin Pelinel și Cristi Borcea au împreuna 3 copii: Milan și gemenele Indira și Rania. Cu prima sa soție, Mihaela, fostul patron al lui Dinamo are un băiat, Patrick, şi gemenii Antonia şi Angelo. Cu a doua soţie, Alina Vidican, are alți doi copii: George Alexandru şi Gloria . Borcea mai are o fetiță, Carolyn, din relația cu Simona Voiculescu.

Citește și:

Cristi Borcea: „Ca să nu o ia razna, femeile nu trebuie să aibă nimic pe numele lor”

Borcea nu și-a dorit să pună, pe numele soțiilor, niciuna dintre afacerile lui. A avut o explicație surprinzătoare.

Reclamă 4 / 0/3

Eu le țin pe toate, copiii au cele mai bune condiții. Copiii au pe numele lor ceea ce trebuie, ele sunt condamnate să se poarte bine cu mine și cu copiii. Să își vadă de copiii și să fie pozitive. Eu le dau oxigenul, poți să trăiești fără oxigen, nu?

Mama este singura femeie în care am încredere totală. Mihaela a avut casa care este a copiilor, Alina are o vilă care este pe numele copiilor. Caroline are casă. Ceilalți copii au case, au cele mai bune condiții, au bone. Femeile ca să nu o ia razna nu trebuie să aibă nimic pe numele lor pentru că după spun că li se cuvine„, a declarat, în trecut, Cristi Borcea.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și