Închide meniul

Cristi Borcea şi-a adus în același loc femeile din viaţa sa. Ce a putut să facă, pentru bani, Valentina Pelinel în afacerea Mihaelei Borcea

Reclamă

Antena Sport Publicat: 13 aprilie 2021, 16:28

Cristi Borcea şi-a adus în același loc femeile din viaţa sa. Ce a putut să facă, pentru bani, Valentina Pelinel în afacerea Mihaelei Borcea

Mediafax Foto / Marian Ilie via Hepta

Cristi Borcea, alături de Valentina Pelinel

Valentina îi ajută pe angajaţi să pregătească hotelul din staţionea Olimp pentru sosirea turiştilor. Vedeta a postat, pe conturile de socializare, poze din momentul în care era "şefă de lucrări".

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihaela Borcea, proprietara din acte a hotelului 

"Destinaţia voastră de vacanţă este aproape gata. Suntem înca în pregătiri", a postat Valentina Pelinel pe Facebook. Surprinzător, hotelul o are în continuare proprietară pe prima soţie a lui Cristi, Mihaela Borcea. 

"Dragii mei, anul 2020 a fost un an foarte greu pentru toată lumea, peste care am trecut nu ușor, inclusiv eu!! Asta însă nu m-a împiedicat să fiu alături de echipa Pam Beach pe care încă o conduc de foarte mult timp, de mulți ani, și ca atare vă așteptăm să veniți cu încredere în locația noastră așa cum ați făcut-o în fiecare an!

Voi reveni cu detalii! Trebuie să avem încredere că totul va reveni la normal, că vom avea din nou viața de dinainte", a declarat Mihaela Borcea, potrivit Replicaonline.

Reclamă

Ce tarife sunt la hotelul lui Cristi Borcea

Hotelul din Olimp are 12 apartamente, 12 camere triple şi 186 de camere duble. Potrivit sursei citate anterior, Mihaela şi Cristi Borcea au decis să mărească preţurile. Dacă în 2020 un apartament costa 485 de lei, acum a ajuns să fie rezervat cu 505 lei pe noapte. În acelaşi timp, preţul camerelor duble a crescut de la 325 de lei la 338 de lei.

Cristi Borcea (50 de ani) are 9 copii, cu vârste între un an și jumătate și 23 de ani. Au fost făcuți cu 4 femei diferite. Patrick (23 de ani) și gemenii Antonia și Angelo (17 ani), cu Mihaela, George (9 ani) și Gloria (7 ani), cu Alina Vidican, Carolyn (14 ani), cu avocata Simona Voiculescu și Milan (4 ani) și gemenele Indira și Rania (2 ani), cu Valentina.

Reclamă 4 / 0/3

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și