Închide meniul
Foto

Cristi Borcea și-a deschis sufletul, despre căsnicia cu Valentina Pelinel: „Mi-a ajutat Dumnezeu de am găsit-o!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 18 februarie 2023, 19:45

Cristi Borcea și-a deschis sufletul, despre căsnicia cu Valentina Pelinel: „Mi-a ajutat Dumnezeu de am găsit-o!”

Cristi Borcea și Valentina Pelinel sunt căsătoriți de 5 ani

Cristi Borcea și Valentina Pelinel sunt căsătoriți de 5 ani / Instagram

Cristi Borcea și-a deschis sufletul, despre căsnicia cu Valentina Pelinel. Fostul finanțator al lui Dinamo trăiește o poveste de dragoste alături de fostul fotomodel. Cei doi sunt căsătoriți din 2018 și împreună au 3 copii, alături de care trăiesc momente de vis. Pentru a-și exprima încă o dată afecțiunea uriașă, Borcea a avut un discurs superb la adresa soției sale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Cea mai de încredere, cea mai frumoasă și cea mai deosebită femeie din lume”, a caracterizat-o Cristi Borcea pe Valentina Pelinel.

Cristi Borcea și-a deschis sufletul, despre căsnicia cu Valentina Pelinel: „Mi-a ajutat Dumnezeu de am găsit-o!”

Milionarul român, care are 9 copii cu 4 femei, spune că în sfârșit și-a găsit liniștea pe care a căutat-o toată viața.

Cristi Borcea a oferit detalii intime din relația cu Valentina Pelinel. Omul de afaceri a dezvăluit că stă alături de superba blondină pe terasă, câte 3-4 ore în fiecare seară, pentru a discuta ce îi apasă pe suflet.

Borcea spune că relația cu Valentina Pelinel este un dar divin.

Reclamă

„Cel mai important este să fii fericit și împăcat cu tine și să ai liniștea pe care o am eu cu Valentina, să mergi de drag acasă, să poți să stai… Dau un exemplu. Eu stau câte 3-4 ore în fiecare seară pe terasă și dezbatem toate problemele.

Este foarte important, mai ales pentru oamenii care stau în stres pentru că am și eu peste 2000 de oameni, am societăți, conduc, trebuie să asigur salarii, credite. Acasă trebuie să mă delimitez de tot și să găsesc starea necesară.

Mi-a ajutat Dumnezeu de am găsit-o pe Valentina, mai bine mai târziu decât niciodată. Și mi-am găsit femeia care îmi dă și liniște, și putere, și înțelegere, este extraordinar de pozitivă.

Reclamă 4 / 0/3

Cea mai de încredere, cea mai frumoasă și cea mai deosebită femeie din lume”, a spus Cristi Borcea, în cadrul podcastului „Fiță cu Adiță”.

Ce se întâmplă între Cristi Borcea şi femeile pe care le-a părăsit

Au apărut noi detalii despre ceea ce se întâmplă între Cristi Borcea şi femeile pe care le-a părăsit. Fostul patron al lui Dinamo a trecut prin două divorţuri până să se căsătorească cu Valentina Pelinel. Milionarul român le-a mai dus la altar pe Mihaela Borcea şi Alina Vidican.

Borcea are 9 copii cu 4 femei diferite. Fostele soţii ale omului de afaceri primesc pensii alimentare uriaşe. Gigi Becali spunea, în 2011, că Mihaela Borcea ar încasa 50.000 de euro. De altfel, prima nevastă a lui Cristi Borcea se ocupă şi de hotelul de la malul mării al lui „Leonidas”.

Cristi Borcea a rămas în relaţii bune cu cele două femei pe care le-a părăsit. Acest detaliu a fost confirmat chiar de Mihaela Borcea, care a decis să îşi manifeste public susţinerea faţă de Borcea.

Ea a transmis un mesaj surprinzător, în condiţiile în care s-a zvonit că ar fi în conflict cu Valentina Pelinel. Actuala soţie a lui Cristi Borcea ar fi încercat să o scoată din afacerile familiei.

Îți doresc din adâncul sufletului să ai parte numai de împliniri, multă sănătate și Dumnezeu să te călăuzească și să îți orănduiască totul cum este mai bine pentru tine!

De asemenea îți doresc ca toate visele pe care le ai să devină realitate și că mereu vei putea să contezi pe mine!! Să fii fericit și mereu însoțit de cei care merită să te iubească!! La mulți ani minunați!„, a fost mesajul postat de Mihaela Borcea, pe contul ei de Instagram, în ziua în care Cristi Borcea a împlinit 53 de ani.

Reclamă
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și