Închide meniul
Foto

Cum a apărut Cristi Borcea la birou. Apariție neobișnuită a milionarului român. Ce haine a putut să se îmbrace

Reclamă

Antena Sport Publicat: 18 februarie 2023, 15:57

Cum a apărut Cristi Borcea la birou. Apariție neobișnuită a milionarului român. Ce haine a putut să se îmbrace

Cristi Borcea, alături de Mihaela Borcea

Cristi Borcea, alături de Mihaela Borcea / spynews.ro

Cristi Borcea a avut o apariție neobișnuită la birou. Milionarul român a purtat niște haine cu care nu apare prea des în public. Paparrazzi au fost surprinși când l-au văzut.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Conform playtech.ro, Cristi Borcea a fost surprins la birou îmbrăcat într-o ținută cu care nu se afișează așa mult în public. Soțul Valentinei Pelinel a renunțat la costumul elegant. Borcea a lăsat acasă ținuta de patru ace.

Cristi Borcea, apariție neobișnuită la birou

Cristi Borcea a purtat un trening lejer, alături de o pereche de adidași. Milionarul a preferat o ținută lejeră, în detrimentul celei la patru ace. A lăsat acasa cravata și sacoul.

În drum spre birou, Cristi Borcea a condus unul dintre bolizii din garaj. Mașina fostului patron de la Dinamo ar fi evaluată la peste 150.000 de euro.

Valentina Pelinel și Cristi Borcea au împreuna 3 copii: Milan și gemenele Indira și Rania. Cu prima sa soție, Mihaela, fostul patron al lui Dinamo are un băiat, Patrick, şi gemenii Antonia şi Angelo.

Reclamă

Cu a doua soţie, Alina Vidican, are alți doi copii: George Alexandru şi Gloria . Borcea mai are o fetiță, Carolyn , din relația cu Simona Voiculescu.

În total, Cristi Borcea are nouă copii cu patru femei diferite. Valentina Pelinel și Cristi Borcea formează un cuplu de 8 ani.

Ce se întâmplă între Cristi Borcea şi femeile pe care le-a părăsit

Au apărut noi detalii despre ceea ce se întâmplă între Cristi Borcea şi femeile pe care le-a părăsit. Fostul patron al lui Dinamo a trecut prin două divorţuri până să se căsătorească cu Valentina Pelinel. Milionarul român le-a mai dus la altar pe Mihaela Borcea şi Alina Vidican.

Reclamă 4 / 0/3

Borcea are 9 copii cu 4 femei diferite. Fostele soţii ale omului de afaceri primesc pensii alimentare uriaşe. Gigi Becali spunea, în 2011, că Mihaela Borcea ar încasa 50.000 de euro. De altfel, prima nevastă a lui Cristi Borcea se ocupă şi de hotelul de la malul mării al lui „Leonidas”.

Cristi Borcea a rămas în relaţii bune cu cele două femei pe care le-a părăsit. Acest detaliu a fost confirmat chiar de Mihaela Borcea, care a decis să îşi manifeste public susţinerea faţă de Borcea. A transmis un mesaj surprinzător, în condiţiile în care s-a zvonit că ar fi în conflict cu Valentina Pelinel. Actuala soţie a lui Cristi Borcea ar fi încercat să o scoată din afacerile familiei.

Îți doresc din adâncul sufletului să ai parte numai de împliniri, multă sănătate și Dumnezeu să te călăuzească și să îți oranduiasca totul cum este mai bine pentru tine! De asemenea îți doresc ca toate visele pe care le ai să devină realitate și că mereu vei putea să contezi pe mine!! Să fii fericit și mereu însoțit de cei care merită să te iubească!! La mulți ani minunați!„, a fost mesajul postat de Mihaela Borcea, pe contul ei de Instagram, în ziua în care Cristi Borcea a împlinit 53 de ani.

Cum i-a schimbat Cristi Borcea viața Valentinei Pelinel

Valentina Pelinel se simte mai împlinită ca niciodată alături de celebrul afacerist. Blondina împărtășește momentele de fericire cu fanii săi.

Valentina Pelinel are tot ce și-a dorit de la viață. Are un soț care îi face toate poftele, trei copii sănătoși și un corp de invidiat. Vedeta a postat pe Instagram o imagine superbă, care reflectă starea sa spirituală.

Pelinel a folosit o descriere sugestivă pentru emoțiile transmise. Mai mult ca sigur, fericirea Valentinei Pelinel se datorează într-o mare măsură lui Cristi Borcea, care i-a asigurat liniște și dragoste.

„În lumea nuanțelor sigure, precum negru, roșu și alb, galbenul strigă: Uită-te la mine. Sunt fericit!”, a scris Valentina Pelinel, pe Instagram.

Reclamă
Recomandări
  • Cum a apărut Cristi Borcea la birou
  • Apariție neobișnuită a milionarului român

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” Vezi toate știrile
Citește și