Închide meniul
Foto

Cristi Borcea şi Valentina Pelinel, lux şi opulenţă! Au plătit jumătate de milion de euro pentru o casă. Detalii spectaculoase

Avatar photo

De Antena Sport
Publicat: 8 noiembrie 2022, 17:15

Cristi Borcea şi cea de-a treia soţie a lui, Valentina Pelinel, au făcut o achiziţie de lux. Cei doi nu s-au uitat la bani şi au plătit o jumătate de milion de euro pentru casa la care visau. Fostul patron al lui Dinamo are o avere estimată în jurul sumei de 80 de milioane de euro.

Reclamă
Cristi Borcea s-a căsătorit cu Valentina Pelinel în 2018

Cristi Borcea

Cristi Borcea şi Valentina Pelinel / Instagram

Omul de afaceri a achitat 500.000 de euro pentru o casă în Dubai, anunţă click.ro. S-a sfătuit cu Valentina Pelinel şi s-a orientat spre o locuinţă spaţioasă. Borcea îşi poate petrece vacanţele acolo împreună cu cei 9 copii ai săi.

Reclamă

Cristi Borcea şi Valentina Pelinel au plătit jumătate de milion de euro pentru o casă în Dubai

Sursa citată a precizat că „Leonidas” a optat pentru o casă gata mobilată, cu o vedere superbă. Actele le-ar fi semnat în această vară, după o jumătate de an de la demararea procedurilor.

Pelinel şi Borcea şi-au petrecut mai multe concedii în Emirate, în „raiul miliardarilor”. Pentru moment, nu iau în calcul să se mute definitiv din ţară. Cei doi sunt pentru moment în Dubai, la casa pe care şi-au cumpărat-o cu o jumătate de milion de euro.

Şi Anamaria Prodan a făcut o achiziţie de lux în Dubai. Are un apartament de 4 milioane de euro, cumpărat în perioada în care era alături de Laurenţiu Reghecampf. E situat la doar 800 de metri de Fântâna Dubai şi la 900 de metri de Dubai Mall. E dotat cu toate necesităţile, zonă de relaxare, de luat masa şi o bucătărie, plus balcoanele care asigură o privelişte perfectă.

Reclamă

Ce se va întâmpla în cazul unui divorţ între Borcea şi Pelinel

Cristi Borcea a dezvăluit ce îi va face la divorţ Valentinei Pelinel. Omul de afaceri a spus, în trecut, că femeile din viaţa lui nu au avut şi nu vor avea nimic pe numele lor.

Niciuna dintre fostele soţii ale lui Borcea nu au rămas cu bunuri pe numele lor. „Leonidas” nu le-a neglijat total şi le-a lăsat să se folosească de bunurile sale. La fel se va întâmpla şi în cazul unui divorţ de Valentina Pelinel.

Mama este singura femeie în care am încredere totală și toate sunt la mama. Soțiile mele nu au nimic pe numele lor! Mihaela are casa, care este a copiilor, Alina are vilă care e pe numele lui Alex și a Gloriei, Carolin are apartament în Băneasa.

Toți ceilalți copii au case, au apartamente, mă ocup de școlarizarea lor, au bone, dar femeile ca să nu o ia razna, nu trebuie să aibă nimic pe numele lor pentru că după aia spun că li se cuvine„, spunea Cristi Borcea într-o emisiune TV, acum câteva luni.

Cristi Borcea are 9 copii cu 4 femei diferite

Valentina Pelinel și Cristi Borcea au împreuna 3 copii: Milan și gemenele Indira și Rania. Cu prima sa soție, Mihaela, fostul patron al lui Dinamo are un băiat, Patrick, şi gemenii Antonia şi Angelo.

Cu a doua soţie, Alina Vidican, are alți doi copii: George Alexandru şi Gloria . Borcea mai are o fetiță, Carolyn , din relația cu Simona Voiculescu.

În total, Cristi Borcea are nouă copii cu patru femei diferite. Valentina Pelinel și Cristi Borcea formează un cuplu de 8 ani.

Reclamă
Citește și:
facebook whatsapp LinkedIn twitter email
Închide căutarea