Închide meniul
Foto

Cristi Borcea şi Valentina Pelinel, lux şi opulenţă! Au plătit jumătate de milion de euro pentru o casă. Detalii spectaculoase

Reclamă

Antena Sport Publicat: 8 noiembrie 2022, 17:15

Cristi Borcea şi Valentina Pelinel, lux şi opulenţă! Au plătit jumătate de milion de euro pentru o casă. Detalii spectaculoase

Cristi Borcea

Cristi Borcea şi Valentina Pelinel / Instagram

Cristi Borcea şi cea de-a treia soţie a lui, Valentina Pelinel, au făcut o achiziţie de lux. Cei doi nu s-au uitat la bani şi au plătit o jumătate de milion de euro pentru casa la care visau. Fostul patron al lui Dinamo are o avere estimată în jurul sumei de 80 de milioane de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Omul de afaceri a achitat 500.000 de euro pentru o casă în Dubai, anunţă click.ro. S-a sfătuit cu Valentina Pelinel şi s-a orientat spre o locuinţă spaţioasă. Borcea îşi poate petrece vacanţele acolo împreună cu cei 9 copii ai săi.

Cristi Borcea şi Valentina Pelinel au plătit jumătate de milion de euro pentru o casă în Dubai

Sursa citată a precizat că „Leonidas” a optat pentru o casă gata mobilată, cu o vedere superbă. Actele le-ar fi semnat în această vară, după o jumătate de an de la demararea procedurilor.

Pelinel şi Borcea şi-au petrecut mai multe concedii în Emirate, în „raiul miliardarilor”. Pentru moment, nu iau în calcul să se mute definitiv din ţară. Cei doi sunt pentru moment în Dubai, la casa pe care şi-au cumpărat-o cu o jumătate de milion de euro.

Şi Anamaria Prodan a făcut o achiziţie de lux în Dubai. Are un apartament de 4 milioane de euro, cumpărat în perioada în care era alături de Laurenţiu Reghecampf. E situat la doar 800 de metri de Fântâna Dubai şi la 900 de metri de Dubai Mall. E dotat cu toate necesităţile, zonă de relaxare, de luat masa şi o bucătărie, plus balcoanele care asigură o privelişte perfectă.

Reclamă

Ce se va întâmpla în cazul unui divorţ între Borcea şi Pelinel

Cristi Borcea a dezvăluit ce îi va face la divorţ Valentinei Pelinel. Omul de afaceri a spus, în trecut, că femeile din viaţa lui nu au avut şi nu vor avea nimic pe numele lor.

Niciuna dintre fostele soţii ale lui Borcea nu au rămas cu bunuri pe numele lor. „Leonidas” nu le-a neglijat total şi le-a lăsat să se folosească de bunurile sale. La fel se va întâmpla şi în cazul unui divorţ de Valentina Pelinel.

Mama este singura femeie în care am încredere totală și toate sunt la mama. Soțiile mele nu au nimic pe numele lor! Mihaela are casa, care este a copiilor, Alina are vilă care e pe numele lui Alex și a Gloriei, Carolin are apartament în Băneasa.

Reclamă 4 / 0/3

Toți ceilalți copii au case, au apartamente, mă ocup de școlarizarea lor, au bone, dar femeile ca să nu o ia razna, nu trebuie să aibă nimic pe numele lor pentru că după aia spun că li se cuvine„, spunea Cristi Borcea într-o emisiune TV, acum câteva luni.

Cristi Borcea are 9 copii cu 4 femei diferite

Valentina Pelinel și Cristi Borcea au împreuna 3 copii: Milan și gemenele Indira și Rania. Cu prima sa soție, Mihaela, fostul patron al lui Dinamo are un băiat, Patrick, şi gemenii Antonia şi Angelo.

Cu a doua soţie, Alina Vidican, are alți doi copii: George Alexandru şi Gloria . Borcea mai are o fetiță, Carolyn , din relația cu Simona Voiculescu.

În total, Cristi Borcea are nouă copii cu patru femei diferite. Valentina Pelinel și Cristi Borcea formează un cuplu de 8 ani.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și