Închide meniul
Foto

Cristi Borcea, somat să aleagă numele unui nou copil care se va naşte la începutul verii: „Gândeşte-te la nume! Bine, mă gândesc!”

Reclamă

Publicat: 1 aprilie 2023, 17:05

Cristi Borcea, somat să aleagă numele unui nou copil care se va naşte la începutul verii: „Gândeşte-te la nume! Bine, mă gândesc!”

Nasrin Ameri este fina lui Cristi Borcea

Colaj Instagram / Hepta

Cristi Borcea este somat să aleagă numele unui nou copil care se va naşte la începutul verii. De această dată, soţul Valentinei Pelinel are calitatea de naş.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nasrin Ameri, fina lui Cristi Borcea, va naşte la începutul verii. Aceasta i-a transmis soţului Valentinel Pelinel să se gândească deja la nume, pentru că el va fi naşul de botez al micuţului.

Cristi Borcea, somat să aleagă numele unui nou copil care se va naşte la începutul verii

„Nu am nici un nume, nu am făcut nici o listă, cred pe ultima sută de metri o să aleg numele. Mă sfătuiesc deocamdată și cu nașii. I-am spus și lui Cristi: <<gândește-te la nume!>> A zis: Bine, mă gândesc!„, a spus Nasrin Ameri, conform celor de la click.ro.

Aceasta a mai spus că îşi doreşte să nască pe vale naturală.

Eu mi-aș dori tot sufletul să nasc pe cale naturală. Oricum, vedem atunci cum va fi, că degeaba faci planuri înainte. Dar, dacă se va putea natural, da! Și înțeleg că se poate la mine. Am luat în jur de 9-10 kilograme până acum, medicul a zis că e ok. Dar am de gând să mă opresc aici.
Am început deja să pregătim camera micuțului. Mobila este pe drum, dar o să mai întârzie, hăinuțe avem, deja vin lucrurile, facem comenzi peste comenzi. E cea mai frumoasă perioadă„, a mai spus Nasrin Ameri.

Reclamă

Cristi Borcea le plăteşte o pensie alimentară uriaşă fostelor soţii

Cristi Borcea le plăteşte o pensie alimentară uriaşă fostelor soţii. Cu o avere estimată la peste 80 de milioane de euro, Borcea are 9 copii cu 4 femei. Aflat la a treia căsnicie, fostul patron al lui Dinamo scoate din conturi o sumă uriaşă în fiecare lună.

Omul de afaceri a mai fost însurat cu Mihaela Borcea (între anii 1988-2011) și cu Alina Vidican (2011 – 2016). Valentina Pelinel și Cristi Borcea au împreuna 3 copii: Milan și gemenele Indira și Rania. Cu prima sa soție, Mihaela, fostul patron al lui Dinamo are un băiat, Patrick, şi gemenii Antonia şi Angelo. Cu a doua soţie, Alina Vidican, are alți doi copii: George Alexandru şi Gloria . Borcea mai are o fetiță, Carolyn , din relația cu Simona Voiculescu.

Gigi Becali, naş de cununie al lui Borcea, a dezvăluit în urmă cu un deceniu suma uriaşă convenită să o plătească „Leonidas” după partajul de Mihaela Borcea.

Reclamă 4 / 0/3

Eu ştiu că băiatul cel mare îl iubeşte foarte mult pe taică-su şi el la fel şi va rămâne cu el, în timp ce gemenii vor rămâne cu mama. Cristi îi dă 50.000 de mii de euro pensie alimentară Mihaelei. Cu banii ăştia o femeie trece mai uşor peste suferinţă. S-au înţeles să împartă tot„, a spus Gigi Becali, în 2011, la „Un show păcătos”.

Cristi Borcea îi plăteşte o sumă uriaşă şi Alinei Vidican pentru a avea grijă cum trebuie de cei doi copii ai lor: Alexandru şi Gloria. Omul de afaceri achită, lunar, în jur de 10.000 de euro. Fostul fotomodel a rămas şi cu restaurantul pe care fostul patron de la Dinamo îl deţinea în Miami. Vidican a decis totuşi să vândă afacerea.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 Vezi toate știrile
Citește și