Închide meniul
Foto

Fiica cea mare a lui Cristi Borcea, apariţie răvăşitoare lângă tatăl său vitreg. Mihaela Borcea a fost în culmea fericirii

Reclamă

Publicat: 14 martie 2023, 9:27

Fiica cea mare a lui Cristi Borcea, apariţie răvăşitoare lângă tatăl său vitreg. Mihaela Borcea a fost în culmea fericirii

Mihaela Borcea şi Cristi Borceau au împreună 3 copii

Mihaela Borcea, Cristi Borcea şi Valentina Pelinel / Colaj Instagram

Fiica cea mare a lui Cristi Borcea a avut apariţie răvăşitoare lângă tatăl său vitreg. Melissa este fiica cea mare a lui Cristi Borcea, pe care o are din mariajul cu Mihaela.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihaela Borcea are toate motivele să fie în culmea fericirii. Fiica sa, Melissa, are o relaţie perfectă cu Sorin Rap, partenerul de viaţă al fostei soţii a lui Borcea.

Fiica cea mare a lui Cristi Borcea, apariţie răvăşitoare lângă tatăl său vitreg

Cei trei au petrecut câteva zile împreună la New York, iar relaţia dintre Melissa şi „tatăl său vitreg” este una perfectă. Dovada stau imaginile publicate de Mihaela Borcea pe reţelele de socializare. Melissa a captat toată atenţia internauţilor. (VEZI IMAGINI ÎN GALERIA FOTO)

Ce studii are fiica cea mare a lui Cristi Borcea

Dacă părinţii săi sunt nişte oameni de afaceri de succes, Melissa are o pasiune surprinzătoare. Mama sa, Mihaela Borcea, a fost cea care a dezvăluit ce studii are fiica sa. Melissa este pasionată de arhitectură design şi urmează o facultate de profil.

Copii mari, sunt probleme pe măsură. Nu pot să spun că mai sunt la nivelul cum erau când erau mici, nu mai sunt atât de ocupată și cu această problemă, dar chiar și acum când sunt mari, au nevoie de sfaturi, au nevoie, chiar dacă sunt mari, trebuie să îi mai cerți uneori, că așa e bine ca să îi poți aduce pe linia dreaptă și să nu facă greșeli. Să îi învăț să preia din afacerile noastre și să conducă, așa cum o facem și noi, cu mână de fier.

Reclamă

Deja cei doi băieți merg pe urmele noastre și paralel cu școala au intrat deja și în business, au început să ne ajute, peste tot pe unde avem afaceri, iar Melissa ce să spun, școală și urmează o altă direcție, cea de arhitect, designer, încă nu știm, dat toți trei au înclinații către afaceri„, a spus Mihaela Borcea la Antena Stars.

Spre deosebire de fiica sa, Borcea a reuşit să treacă de examenul de maturitate abia la vârsta de 26 de ani. Cristi Borcea (51 de ani) are 9 copii cu 4 femei diferite. Patrick și gemenii Antonia Melissa și Angelo, cu Mihaela, George și Gloria, cu Alina Vidican, şi Carolyn, cu avocata Simona Voiculescu. Acestora li se adaugă cei pe care îi are cu Valentina Pelinel. Este vorba de Milan, Indira și Rania.

Cristi Borcea le plăteşte o pensie alimentară uriaşă fostelor soţii

Cristi Borcea le plăteşte o pensie alimentară uriaşă fostelor soţii. Cu o avere estimată la peste 80 de milioane de euro, Borcea are 9 copii cu 4 femei. Aflat la a treia căsnicie, fostul patron al lui Dinamo scoate din conturi o sumă uriaşă în fiecare lună.

Reclamă 4 / 0/3

Omul de afaceri a mai fost însurat cu Mihaela Borcea (între anii 1988-2011) și cu Alina Vidican (2011 – 2016). Valentina Pelinel și Cristi Borcea au împreuna 3 copii: Milan și gemenele Indira și Rania. Cu prima sa soție, Mihaela, fostul patron al lui Dinamo are un băiat, Patrick, şi gemenii Antonia şi Angelo. Cu a doua soţie, Alina Vidican, are alți doi copii: George Alexandru şi Gloria . Borcea mai are o fetiță, Carolyn , din relația cu Simona Voiculescu.

Gigi Becali, naş de cununie al lui Borcea, a dezvăluit în urmă cu un deceniu suma uriaşă convenită să o plătească „Leonidas” după partajul de Mihaela Borcea.

Eu ştiu că băiatul cel mare îl iubeşte foarte mult pe taică-su şi el la fel şi va rămâne cu el, în timp ce gemenii vor rămâne cu mama. Cristi îi dă 50.000 de mii de euro pensie alimentară Mihaelei. Cu banii ăştia o femeie trece mai uşor peste suferinţă. S-au înţeles să împartă tot„, a spus Gigi Becali, în 2011, la „Un show păcătos”.

Cristi Borcea îi plăteşte o sumă uriaşă şi Alinei Vidican pentru a avea grijă cum trebuie de cei doi copii ai lor: Alexandru şi Gloria. Omul de afaceri achită, lunar, în jur de 10.000 de euro. Fostul fotomodel a rămas şi cu restaurantul pe care fostul patron de la Dinamo îl deţinea în Miami. Vidican a decis totuşi să vândă afacerea.

Alina Vidican a fost căsătorită timp de cinci ani cu Cristi Borcea. Nunta, la care le-a fost naş Gigi Becali, a avut loc în 2011, iar divorţul s-a oficializat în 2016. Borcea s-a despărţit de Alina pentru a fi alături de Valentina Pelinel. „Am lovit-o pe Alina Vidican într-un anumit context”, a susţinut Borcea într-o emisiune TV.

Cristi Borcea nu şi-a dorit însă să îi plătească o pensie alimentară avocatei Simona Voiculescu, cu care a avut o escapadă amoroasă. S-a ajuns la proces, iar judecătorul a decis ca omul de afaceri să achite lunar 1.500 de euro.

În condiţiile date, Borcea plăteşte, lună de lună, o sumă uriaşă de bani în conturile femeilor cu care are copii. Aceasta depăşeşte 60.000 de euro!

Reclamă
Recomandări
  • Fiica cea mare a lui Cristi Borcea a avut apariţie răvăşitoare lângă tatăl său vitreg
  • Melissa este fiica cea mare a lui Cristi Borcea

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:08 „100% viciere de rezultat, ne-au scos mingea din poartă!” Victor Angelescu a dat de pământ cu arbitrajul de la FCSB – Rapid 2-2 20
apr.
23:51
Gigi Becali, replică imediată după atacurile lui Dan Şucu: „Cum să câştige dacă nu a ajuns la poarta noastră?”
20
apr.
23:42
Daniel Niculae nu s-a putut abţine după FCSB – Rapid 2-2. Reacţie din şase cuvinte a preşedintelui din Giuleşti
20
apr.
23:31
Dan Şucu, reacţie explozivă după FCSB – Rapid 2-2: „Singuri împotriva tuturor! Arbitraj ostil!” Critici pentru fanii FCSB-ului
20
apr.
23:20
„Doar opinia lui contează!” Florinel Coman a dezvăluit cum se sfătuiește cu Gică Hagi, după FCSB – Rapid 2-2
20
apr.
23:13
Elias Charalambous, anunţ teribil despre Vlad Chiricheş: „Din primele informaţii e asta! Sper să nu fie adevărat!”
20
apr.
23:10
Vlad Chiricheş a primit veşti teribile de la medici! Darius Olaru confirmă: „Ne pare rău, suntem alături de el!”
20
apr.
23:00
„VAR-ul în România e penibil! Mai bine fără!” Cristi Săpunaru a pus tunurile pe arbitraj după FCSB – Rapid 2-2!
20
apr.
22:53
Gigi Becali a anunţat primul jucător care semnează cu FCSB: „N-ai văzut că i-a rupt chiloţii?”
20
apr.
22:49
„Am arătat ca o campioană!” Alex Băluță, verdict despre lupta la titlu după FCSB – Rapid 2-2!
Vezi toate știrile
Citește și