Închide meniul
Foto

Cristi Borcea, „transformare” incredibilă cu ajutorul operaţiilor estetice: „Zici că are 27 de ani!”. Ce a recunoscut omul de afaceri

Antena Sport Publicat: 19 august 2022, 19:14

Cristi Borcea, fan al operaţiilor estetice

Cristi Borcea, "transformare" incredibilă cu ajutorul operaţiilor estetice

Cristi Borcea şi Valentina Pelinel / Instagram

Cristi Borcea a suferit o „transformare” incredibilă. Fostul patron al lui Dinamo a apelat la mai multe operaţii estetice şi a reuşit să îşi ascundă vârsta. Chiar dacă va împlini 53 de ani în luna ianuarie, fanii îi transmit că arată de două ori mai tânăr.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Omul de afaceri este în concediu, la malul mării, alături de soţia lui. Valentina Pelinel a postat mai multe imagini pe contul ei de Instagram, iar reacţiile urmăritorilor ei au fost savuroase.

Cristi Borcea, „transformare” incredibilă cu ajutorul operaţiilor estetice

Vai, ce tinerel este domnul Borcea! Zici că are 27 de ani, nu 57„, a fost un comentariu primit de cea de-a treia soţie a lui Cristi Borcea.

Reclamă
Cristi Borcea
Cristi Borcea, lăudat de urmăritorii Valentinei Pelinel

Arată bine, Cristi„, „Doi frumoşi„, „Superbi, nota 10„, au fost alte reacţii la imaginile făcute publice de Valentina Pelinel.

Cristi Borcea şi Valentina Pelinel arată uimitor, după cum se poate vedea în GALERIA FOTO de mai jos. Fostul finanţator din Ştefan cel Mare nu s-a ferit să recunoască, de-a lungul timpului, că a apelat la operaţii estetice. A recunoscut că a apelat chiar şi la botox.

Reclamă

Dacă nu te îngrijești, când ajungi la 50 de ani… Eu am avut șansă că la 25 de ani am făcut primul salon pentru Mihaela (n.red. Mihaela Borcea, prima soție), în Dorobanți. Practic pentru mine l-am făcut. Și apoi am făcut clinica și de atunci am început cu masaje, cu tratamente faciale.

De la 30 de ani am început cu aparate, la 35 de ani am început și cu puțin botox, am combinat. Tot timpul am lăsat să nu se cunoască diferența. Dacă nu faci nimic, și dintr-odată îți schimbi înfățișarea, întinerești brusc, arată urât. Eu, am făcut așa câte puțin, să țin ritmul”, a declarat Cristi Borcea, anul trecut, într-o emisiune TV.

„Crezi în fidelitate?” Cristi Borcea a spus adevărul despre fostele sale soţii

Cristi Borcea a spus adevărul despre fostele sale soţii. Milionarul român este la a treia căsnicie, după cele avute cu Mihaela Borcea şi Alina Vidican. Din 2018 este căsătorit cu Valentina Pelinel şi anunţă că şi-a găsit, într-un final, liniştea.

Reclamă 4 / 0/3

Fostul patron al lui Dinamo are 9 copii cu 4 femei. Omul de afaceri în vârstă de 52 de ani a făcut 4 copii chiar în perioada în care era după gratii. Borcea a dezvăluit cum se înţelege cu femeile de care a divorţat şi care şi-au refăcut între timp viaţa.

„Leonidas” a ţinut să asigure că a făcut tot posibilul să rămână în relaţii bune atât cu Mihaela, cât şi cu Alina. Prima lui soţie, cea cu care a fost căsătorit timp de 23 de ani, se ocupă de hotelul lui Cristi Borcea din staţiunea Olimp. Tocmai i-a prelungit mandatul de administrator unic de la data de 5 februarie 2023, la data de 5 februarie 2027. Alina Vidican a rămas la divorţ cu un restaurant în Miami, pe care l-a înschis anul trecut, chiar înainte să se căsătorească cu milionarul Claude Senhoreti.

(Nasrin Ameri: Ai rămas într-o relaţie bună şi cu fostele soţii) Am avut acest interes să fiu cât mai bine cu ele, să crească copiii într-un mediu civilizat, normal. Să nu aibă traume. Asta a contat foarte mult. Mulţumesc lui Dumnezeu, toţi copiii sunt bine. Şi mamele copiilor sunt bine. Eu sunt bine, asta contează cel mai mult.

Nu regret nimic din ceea ce am făcut în viaţă, dar sunt cel mai fericit că mi-am găsit persoana potrivită, ideală, când a trebuit. La momentul potrivit„, a declarat Cristi Borcea în cadrul unui podcast al finei sale.

O va învinge Simona Halep pe Paula Badosa, în primul tur de la Miami?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:53 „Poate destabiliza clasamentul WTA!” Americanii, convinşi să Simona Halep poate reveni în top 17:25 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 martie 17:23 EXCLUSIVLaszlo Dioszegi, şocat după ce Cosmin Matei a fost depistat pozitiv! Singurul reproş adus mijlocaşului: „Noi avem o regulă” 17:17 Radu Drăguşin a anunţat obiectivul României la EURO 2024: „S-a ridicat ştacheta! Asta e datoria noastră!” 16:47 Adrian Ilie, avertisment pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul: „Suferă! Vor avea probleme!” 16:42 Se schimbă liderul de galerie la Rapid, după arestarea lui Liviu Ungurean. Cine este favorit să îl înlocuiască pe „Bocciu” 16:34 NEWS ALERTCosmin Matei a fost depistat pozitiv după un test anti-doping: „Sunt uluit”. Explicaţia fotbalistului de la Sepsi 16:07 „Ce te-a impresionat la Tottenham?” Radu Drăguşin a dat imediat răspunsul: „A fost un obiectiv!” 15:48 Tatăl lui Max Verstappen, noi detalii despre situaţia de la Red Bull a triplului campion mondial: „Nu-i place asta” 15:46 „Nevasta lui nu mai e om!” Dumitru Dragomir, semne de întrebare după ce Daniel Niculae a fost ridicat de Poliţie Vezi toate știrile
Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Zodii care iubesc sportul. Nativii care adoră să aibă un stil de viață activ

Zodii care iubesc sportul. Nativii care adoră să aibă un stil de viață activ

Formula 1
Pe același subiect
Fiica de 20 de ani a lui Cristi Borcea, apariţie pe plajă alături de mama ei
Diverse • 17 mart., 12:36
FOTO
Fiica de 20 de ani a lui Cristi Borcea, apariţie pe plajă alături de mama ei. Cât de frumoasă este Melissa Borcea
Mihaela Borcea, declaraţii rare despre divorţul de Cristi Borcea
Diverse • 8 mart., 12:45
FOTO
Mihaela Borcea, declaraţii rare despre divorţul de Cristi Borcea! Ce relaţie are cu milionarul român: „Nu a fost uşor!”
Ce a spus acum Mihaela Borcea despre Pelinel
Diverse • 6 mart., 12:56
FOTO
Ce a spus acum Mihaela Borcea despre Pelinel, după ce s-a scris că actuala soţie a lui Borcea a scos-o din afacerile familiei!
Imagine rară cu Cristi Borcea în liceu
Diverse • 2 mart., 11:03
FOTO
„Era mare cuceritor!” Imagine rară cu Cristi Borcea în liceu. Cum arăta şi ce îi plăcea să le facă admiratoarelor
Valentina Pelinel a renunţat la o sumă fabuloasă pentru soţul ei Cristi Borcea. Sacrificii uriaşe făcute de fostul model
Diverse • 1 mart., 12:53
FOTO
Valentina Pelinel a renunţat la o sumă fabuloasă pentru Cristi Borcea! Ce i-a interzis milionarul să facă, pe durata relaţiei