Închide meniul
Foto

Cristi Borcea, umilit din cauza operațiilor estetice pe care și le-a făcut: „Oribil” / „Păpușa Ken”

Avatar photo

De Antena Sport
Publicat: 24 octombrie 2022, 9:45

Cristi Borcea a fost umilit din cauza operațiilor estetice la care a apelat. Fostul patron al lui Dinamo este în vacanță cu Valentina Pelinel, dar ultimele poze pe care și le-au făcut au primit critici dure.

Reclamă
Cristi Borcea

Cristi Borcea, umilit din cauza operațiilor estetice la care a apelat

Cristi Borcea, alături de Valentina Pelinel / Instagram

Omul de afaceri în vârstă de 52 de ani a recunoscut, de-a lungul timpului, că a apelat la medicii esteticieni pentru a arăta ca în tinerețe. Totuși, rezultatul intervențiilor chirurgicale nu sunt pe placul fanilor Valentinei.

Reclamă

Cristi Borcea, umilit din cauza operațiilor estetice

Cu 145.000 de urmăritori pe rețelele sociale, cea de-a treia soție a lui Cristi Borcea a postat două imagini alături de milionarul român. Unele comentarii primite nu i-au picat deloc bine.

Voi vedeți că Borcea e fardat și rujat și Valentina nu?„, „Am crezut că nu văd bine. Arată oribil„, „Direct păpușa Ken„, „Ferească Dumnezeu, zici că e mort„, „E machiat” au comentat urmăritorii Valentinei Pelinel. Unele dintre ele au fost deja şterse de soţia lui Borcea.

Fostul finanţator din Ştefan cel Mare nu s-a ferit să vorbească, în ultimii ani, despre operaţiile estetice pe care și le-a făcut. A recunoscut că a apelat chiar şi la botox.

Dacă nu te îngrijești, când ajungi la 50 de ani… Eu am avut șansă că la 25 de ani am făcut primul salon pentru Mihaela (n.red. Mihaela Borcea, prima soție), în Dorobanți. Practic pentru mine l-am făcut. Și apoi am făcut clinica și de atunci am început cu masaje, cu tratamente faciale.

Reclamă

De la 30 de ani am început cu aparate, la 35 de ani am început și cu puțin botox, am combinat. Tot timpul am lăsat să nu se cunoască diferența. Dacă nu faci nimic, și dintr-odată îți schimbi înfățișarea, întinerești brusc, arată urât. Eu, am făcut așa câte puțin, să țin ritmul”, a declarat Cristi Borcea, anul trecut, într-o emisiune TV.

Valentina Pelinel l-a dat de gol pe fostul patron al lui Dinamo

Secretul lui Cristi Borcea a fost dezvăluit de Valentina Pelinel. Fostul patron al lui Dinamo face eforturi uriaşe pentru a-şi „ascunde” vârsta. Chiar dacă în luna ianuarie va împlini 53 de ani, milionarul român îşi surprinde fanii cu fiecare apariţie.

Pelinel a recunoscut că Borcea foloseşte mai multe produse de îngrijire facială. „La noi fiolele sunt sfinte în casă”, a spus fostul fotomodel.

Îmi place să am grijă, îmi place să mă informez, să încerc produse noi, dar da, îmi place să am grijă de mine. Noi amândoi folosim, noroc că am și un soț care este foarte îngrijit și atunci, facem lucrurile astea împreună.

Nu mi-e rușine să îmi pun o mască pe față, pentru că ne punem amândoi. Folosim măscuțe. Îmi plac foarte mult fiolele mie și după fiole dacă mai aplicăm un ser sau o cremă, dar fiolele la noi sunt sfinte în casă. Dacă se termină un produs, sigur l-a terminat soțul.

De obicei sunt extrem de organizată și întotdeauna dacă e aproape să se termine un produs, am grijă să fac refill-ul ca să zic așa. Amândoi folosim multe produse, am un soț foarte îngrijit”, a declarat Valentina Pelinel pentru playtech.ro.

Borcea are 9 copii cu 4 femei diferite

Valentina Pelinel și Cristi Borcea au împreuna 3 copii: Milan și gemenele Indira și Rania. Cu prima sa soție, Mihaela, fostul patron al lui Dinamo are un băiat, Patrick, şi gemenii Antonia şi Angelo.

Cu a doua soţie, Alina Vidican, are alți doi copii: George Alexandru şi Gloria . Borcea mai are o fetiță, Carolyn, din relația cu Simona Voiculescu.

În total, Cristi Borcea are nouă copii cu patru femei diferite. Cu Valentina Pelinel este căsătorit din 2018.

Reclamă
Citește și:
facebook whatsapp LinkedIn twitter email
Închide căutarea