Închide meniul
Foto

Cristi Borcea, umilit din cauza operațiilor estetice pe care și le-a făcut: „Oribil” / „Păpușa Ken”

Antena Sport Publicat: 24 octombrie 2022, 9:45

Cristi Borcea

Cristi Borcea, umilit din cauza operațiilor estetice la care a apelat

Cristi Borcea, alături de Valentina Pelinel / Instagram

  • Cristi Borcea are mai multe operaţii estetice
  • Critici dure primite de fostul patron al lui Dinamo

Cristi Borcea a fost umilit din cauza operațiilor estetice la care a apelat. Fostul patron al lui Dinamo este în vacanță cu Valentina Pelinel, dar ultimele poze pe care și le-au făcut au primit critici dure.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Omul de afaceri în vârstă de 52 de ani a recunoscut, de-a lungul timpului, că a apelat la medicii esteticieni pentru a arăta ca în tinerețe. Totuși, rezultatul intervențiilor chirurgicale nu sunt pe placul fanilor Valentinei.

Cristi Borcea, umilit din cauza operațiilor estetice

Cu 145.000 de urmăritori pe rețelele sociale, cea de-a treia soție a lui Cristi Borcea a postat două imagini alături de milionarul român. Unele comentarii primite nu i-au picat deloc bine.

Reclamă

Voi vedeți că Borcea e fardat și rujat și Valentina nu?„, „Am crezut că nu văd bine. Arată oribil„, „Direct păpușa Ken„, „Ferească Dumnezeu, zici că e mort„, „E machiat” au comentat urmăritorii Valentinei Pelinel. Unele dintre ele au fost deja şterse de soţia lui Borcea.

Fostul finanţator din Ştefan cel Mare nu s-a ferit să vorbească, în ultimii ani, despre operaţiile estetice pe care și le-a făcut. A recunoscut că a apelat chiar şi la botox.

Reclamă

Dacă nu te îngrijești, când ajungi la 50 de ani… Eu am avut șansă că la 25 de ani am făcut primul salon pentru Mihaela (n.red. Mihaela Borcea, prima soție), în Dorobanți. Practic pentru mine l-am făcut. Și apoi am făcut clinica și de atunci am început cu masaje, cu tratamente faciale.

De la 30 de ani am început cu aparate, la 35 de ani am început și cu puțin botox, am combinat. Tot timpul am lăsat să nu se cunoască diferența. Dacă nu faci nimic, și dintr-odată îți schimbi înfățișarea, întinerești brusc, arată urât. Eu, am făcut așa câte puțin, să țin ritmul”, a declarat Cristi Borcea, anul trecut, într-o emisiune TV.

Valentina Pelinel l-a dat de gol pe fostul patron al lui Dinamo

Secretul lui Cristi Borcea a fost dezvăluit de Valentina Pelinel. Fostul patron al lui Dinamo face eforturi uriaşe pentru a-şi „ascunde” vârsta. Chiar dacă în luna ianuarie va împlini 53 de ani, milionarul român îşi surprinde fanii cu fiecare apariţie.

Reclamă 4 / 0/3

Pelinel a recunoscut că Borcea foloseşte mai multe produse de îngrijire facială. „La noi fiolele sunt sfinte în casă”, a spus fostul fotomodel.

Îmi place să am grijă, îmi place să mă informez, să încerc produse noi, dar da, îmi place să am grijă de mine. Noi amândoi folosim, noroc că am și un soț care este foarte îngrijit și atunci, facem lucrurile astea împreună.

Nu mi-e rușine să îmi pun o mască pe față, pentru că ne punem amândoi. Folosim măscuțe. Îmi plac foarte mult fiolele mie și după fiole dacă mai aplicăm un ser sau o cremă, dar fiolele la noi sunt sfinte în casă. Dacă se termină un produs, sigur l-a terminat soțul.

De obicei sunt extrem de organizată și întotdeauna dacă e aproape să se termine un produs, am grijă să fac refill-ul ca să zic așa. Amândoi folosim multe produse, am un soț foarte îngrijit”, a declarat Valentina Pelinel pentru playtech.ro.

Borcea are 9 copii cu 4 femei diferite

Valentina Pelinel și Cristi Borcea au împreuna 3 copii: Milan și gemenele Indira și Rania. Cu prima sa soție, Mihaela, fostul patron al lui Dinamo are un băiat, Patrick, şi gemenii Antonia şi Angelo.

Cu a doua soţie, Alina Vidican, are alți doi copii: George Alexandru şi Gloria . Borcea mai are o fetiță, Carolyn, din relația cu Simona Voiculescu.

În total, Cristi Borcea are nouă copii cu patru femei diferite. Cu Valentina Pelinel este căsătorit din 2018.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” 8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon 8:30 VIDEOBernadette Szocs – Adriana Diaz 3-0. Bernie, victorie uriaşă şi calificare în sferturile WTT Champions Incheon 2024 7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon 28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Mihaela Borcea, noi detalii despre despărţirea totală de Cristi Borcea!
Diverse • 26 mart., 12:43
FOTO
Mihaela Borcea, noi detalii despre despărţirea totală de Cristi Borcea! Ce a spus despre ieşirea din afacerile familiei
Milionarul care, la 35 de ani, îi face concurență lui Cristi Borcea
Diverse • 25 mart., 9:07
FOTO
Milionarul care, la 35 de ani, îi face concurență lui Cristi Borcea: „Al optulea copil e pe drum!”
Pasiunea secretă a fiului lui Cristi Borcea cu Alina Vidican
Diverse • 23 mart., 16:46
FOTO
Pasiunea secretă a fiului lui Cristi Borcea cu Alina Vidican: „A venit din America pentru asta!” Imagini rare
Cristi Borcea a exultat după ce a auzit că Dinamo va avea un nou stadion
Liga 1 • 23 mart., 11:21
Cristi Borcea a exultat după ce a auzit că Dinamo va avea un nou stadion! Fanii dinamovişti au motive să spere
Cu ce se ocupă fiica cea mare a lui Cristi Borcea în SUA! Mihaela Borcea a dat-o de gol
Diverse • 22 mart., 17:08
FOTO
Cu ce se ocupă fiica cea mare a lui Cristi Borcea în SUA! Mihaela Borcea a dat-o de gol: „S-a adaptat!”