Închide meniul
Foto

Secretul lui Cristi Borcea, dezvăluit de Valentina Pelinel. Nu doar operaţiile estetice îl ajută pe milionar să îşi „ascundă” vârsta

Reclamă

Antena Sport Publicat: 3 octombrie 2022, 12:37

Secretul lui Cristi Borcea, dezvăluit de Valentina Pelinel. Nu doar operaţiile estetice îl ajută pe milionar să îşi „ascundă” vârsta

Cristi Borcea, în vacanţă alături de Valentina Pelinel / Instagram

Secretul lui Cristi Borcea a fost dezvăluit de Valentina Pelinel. Fostul patron al lui Dinamo face eforturi uriaşe pentru a-şi „ascunde” vârsta. Chiar dacă în luna ianuarie va împlini 53 de ani, milionarul român îşi surprinde fanii cu fiecare apariţie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristi Borcea a apelat, încă din tinereţe, la mai multe operaţii estetice. Nu doar acestea l-au ajutat să arate uimitor, după cum l-au lăudat chiar urmăritorii, de pe Instagram, ai celei de-a treia soţii.

Secretul lui Cristi Borcea a fost dezvăluit de Valentina Pelinel

Pelinel a recunoscut că Borcea foloseşte mai multe produse de îngrijire facială. „La noi fiolele sunt sfinte în casă”, a spus fostul fotomodel.

„Îmi place să am grijă, îmi place să mă informez, să încerc produse noi, dar da, îmi place să am grijă de mine. Noi amândoi folosim, noroc că am și un soț care este foarte îngrijit și atunci, facem lucrurile astea împreună.

Nu mi-e rușine să îmi pun o mască pe față, pentru că ne punem amândoi. Folosim măscuțe. Îmi plac foarte mult fiolele mie și după fiole dacă mai aplicăm un ser sau o cremă, dar fiolele la noi sunt sfinte în casă. Dacă se termină un produs, sigur l-a terminat soțul.

Reclamă

De obicei sunt extrem de organizată și întotdeauna dacă e aproape să se termine un produs, am grijă să fac refill-ul ca să zic așa. Amândoi folosim multe produse, am un soț foarte îngrijit”, a declarat Valentina Pelinel pentru playtech.ro.

Borcea a suferit o „transformare” incredibilă

Cristi Borcea şi Valentina Pelinel arată spectaculos, după cum se poate vedea în GALERIA FOTO de mai jos. Fostul finanţator din Ştefan cel Mare nu s-a ferit să recunoască, de-a lungul timpului, că a făcut mai multe operaţii estetice. A recunoscut că a apelat chiar şi la botox.

„Dacă nu te îngrijești, când ajungi la 50 de ani… Eu am avut șansă că la 25 de ani am făcut primul salon pentru Mihaela (n.red. Mihaela Borcea, prima soție), în Dorobanți. Practic pentru mine l-am făcut. Și apoi am făcut clinica și de atunci am început cu masaje, cu tratamente faciale.

Reclamă 4 / 0/3

De la 30 de ani am început cu aparate, la 35 de ani am început și cu puțin botox, am combinat. Tot timpul am lăsat să nu se cunoască diferența. Dacă nu faci nimic, și dintr-odată îți schimbi înfățișarea, întinerești brusc, arată urât. Eu, am făcut așa câte puțin, să țin ritmul”, a declarat Cristi Borcea, anul trecut, într-o emisiune TV.

Reacţiile urmăritorilor Valentinei Pelinel sunt mereu savuroase.

„Vai, ce tinerel este domnul Borcea! Zici că are 27 de ani, nu 57„, a fost un comentariu primit de cea de-a treia soţie a lui Cristi Borcea.

„Arată bine, Cristi„, „Doi frumoşi„, „Superbi, nota 10„, au fost alte reacţii la imaginile făcute publice de Valentina Pelinel.

Omul de afaceri a mai fost însurat cu Mihaela Borcea (între anii 1988-2011) și cu Alina Vidican (2011 – 2016). Valentina Pelinel și Cristi Borcea au împreuna 3 copii: Milan și gemenele Indira și Rania. Cu prima sa soție, Mihaela, fostul patron al lui Dinamo are un băiat, Patrick, şi gemenii Antonia, care este de o frumuseţe răpitoare, şi Angelo. Cu a doua soţie, Alina Vidican, are alți doi copii: George Alexandru şi Gloria. Borcea mai are o fetiță, Carolyn , din relația cu Simona Voiculescu.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” 11:17 Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae” 11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” 10:49 Conducerea Barcelonei a reacţionat, după ce Xavi s-a hotârât să continue la echipă! Care a fost momentul decisiv pentru antrenor 10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” 9:54 SUA au anunţat primii jucători care merg la Campionatul Mondial de hochei, LIVE în AntenaPLAY! Ce staruri din NHL merg în Cehia 9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur a fost invitatul lui Dan Pavel! Poveşti de senzaţie ale pilotului român Vezi toate știrile
Citește și