Închide meniul

Cristi Borcea, veste uriaşă primită înainte de Crăciun: "Sper ca toată familia să fie împlinită"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 23 decembrie 2020, 19:46 / Actualizat: 11 mai 2021, 18:30

Cristi Borcea, veste uriaşă primită înainte de Crăciun: "Sper ca toată familia să fie împlinită"

Mediafax Foto / Marian Ilie via Hepta

Cristi Borcea, alături de Valentina Pelinel

Cristi Borcea a anunţat că rezultatul ultimului test pentru coronavirus a fost negativ. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Da, ultimul rezultat al testului a fost negativ. Parcă altfel simt Crăciunul acum. Sper ca toată familia să fie împlinită de Sărbători și să fim feriți de probleme. Vor fi niște Sărbători în spațiu restrâns, noi, ai noștri”, a declarat Borcea pentru Libertatea.

Cristi Borcea şi fiul său cel mare, Patrick, testaţi pozitiv

Cristi Borcea a fost infectat cu noul coronavirus. Alături de fostul acţionar al lui Dinamo a fost infectat şi fiul său, Patrick.

Deşi au zvonuri că fostul patron de la Dinamo a fost internat la spitalul Floreasca, Borcea a ţinut să infirme aceste veşti la cel moment.

"Nu am nimic, ce e cu atâtea tâmpenii? Nu sunt în spital. Acum stau în carantină, eu şi Patrick suntem la domiciliu. Nu sunt internat la spitalul Floreasca", a declarat, la acel moment, Cristi Borcea pentru AS.ro.

Reclamă

Cristi Borcea (50 de ani) are 9 copii, cu vârste între un an și opt luni și 23 de ani. Au fost făcuți cu 4 femei diferite. Patrick (23 de ani) și gemenii Antonia Melissa și Angelo (17 ani), cu Mihaela, George (9 ani) și Gloria (7 ani), cu Alina Vidican şi Carolyn (14 ani), cu avocata Simona Voiculescu. Acestora li se adaugă cei pe care îi are cu Valentina Pelinel.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” 13:04 Bari – Pisa LIVE VIDEO (15:00) în AntenaPLAY! Duel între George Pușcaș și Marius Marin în Serie B 13:00 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele au fost în AntenaPLAY 12:39 „E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar 12:03 Fanii au luat cu asalt casele de bilete, înainte de FCSB – Rapid! Se va bate recordul de asistenţă din acest sezon 11:57 VIDEORed Bull a atins o bornă fabuloasă în Formula 1™, după ce Max Verstappen a obținut pole-position-ul în China 11:20 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei! Cursa e duminică (10:00) pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! 10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” Vezi toate știrile
Citește și