Închide meniul
Foto

Cristi Tănase a depus actele de divorţ, după ce Adina Maria a obţinut ordin de protecţie! Motivul din spatele scandalului uriaş

Publicat: 13 mai 2024, 17:07

Reclamă
Cristi Tănase a depus actele de divorţ, după ce Adina Maria a obţinut ordin de protecţie! Motivul din spatele scandalului uriaş

Cristi Tănase a depus actele de divorţ, după ce Adina Maria a obţinut ordin de protecţie

Cristi Tănase şi soţia lui, Adina Maria / Colaj Instagram

Cristi Tănase este într-un scandal uriaş cu soţia lui şi a depus actele de divorţ. Totul la scurt timp după ce Adina Maria, femeia care i-a dăruit un copil fostului internaţional român, a obţinut ordin de protecţie faţă de „Dodel”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fostul jucător al Stelei trece prin momente teribile. El nu îşi mai poate vedea nici măcar propria fiică, cea care s-a născut în urmă cu două luni. Ultimele detalii aflate sunt unele incredibile.

Cristi Tănase a depus actele de divorţ, după ce Adina Maria a obţinut ordin de protecţie

Soţia lui Cristi Tănase a obţinut ordin de protecţie. Judecătorul a decis că fostul fotbalist nu are voie, timp de 12 luni, să se apropie de Adina Maria sau de propria fiică.

La aflarea veştii, „Dodel” a luat o decizie drastică! Potrivit spynews.ro, la o zi după ce a aflat că trebuie să menţină o distanţă de 100 de metri faţă de Adina Maria, Cristi Tănase a depus actele de divorţ. Ei s-au căsătorit în luna octombrie a anului trecut. Dodel ar putea cere un program de vizită provizoriu pentru a fi alături de fiica lui, dar are şanse minime de succes.

Da, este adevărat, prin ordonanță președințială se poate cere din partea unei părți să fie stabilit un program de vizită provizoriu până când se va lua decizia (…) Cu siguranță, orice tată sau orice mamă poate să ceară pe timpul procesului civil de divorț, pe lângă alocație, pensie, poate să ceară și un program de vizitare provizoriu (…)

Reclamă
Reclamă 4

Dacă și copilul are, atunci cererea va fi inadmisibilă întrucât dacă se ajunge la o decizie prin care tu nu poți să te apropii un copil minor și ai un ordin de protecție sau de restricție, nu are cum ca instanța să admită un program de vizitare la o persoană de care nu te poți apropia”, a explicat avocatul Cosmin Bolosin, la Știrile Antena Stars.

Motivul pentru care „Dodel” nu se poate apropia de soţia şi de fiica lui

Avocatul soţiei lui Cristi Tănase a dezvăluit care este motivul pentru care judecătorul a acordat ordin de protecţie. Acesta a fost obţinut de Adina Maria pe baza violenţei domestice.

Un tată nu poate să se comporte așa, indiferent dacă este vorba de o soție care are un comportament mai rece. Acest ordin de protecție este referitor la violența domestică (…) Acum câteva luni, s-a modificat legea, asta pentru că spunea că ordinul de protecție poate să fie de până la șase luni.

Reclamă

Acum câteva luni, s-a modificat legea, care spune că în cazul unui pericol iminent sau contravenții sau infracțiunea de lovire se poate ajunge la până un an de ordin de protecție. Bineînțeles că este monitorizat și nu se va putea apropia (…)

Sigur că dacă nu va respecta acest ordin de protecție sau de restricție i se va întocmi un dosar penal în care poate să aibă o încadrare de până la cinci ani sau amendă și cu siguranță va fi trimis în judecată”, a declarat Cosmin Bolosin.

Reacţia lui Cristi Tănase după ce a fost găsit pe jos în faţa uşii

În luna februarie a apărut imagini teribile cu Cristi Tănase. Acesta era pe jos, în faţa uşii de la intrarea în apartament, fără doi dinţi în gură şi încojurat de pete de sânge. Dodel a susţinat atunci că aştepta ca soţia lui să îi deschidă uşa.

Nu m-a bătut nimeni, cine să mă bată. Eram la ușa apartamentului meu. Am fost la un șpriț sâmbătă și așteptam în fața ușii, să-mi deschidă soția. Am niște dinți provizorii, iar unul mi-a căzut. repet, nu m-a bătut nimeni.

Presa scrie numai minciuni despre mine, dar oricum nu mă interesează pe mine. Eu sunt un om care se distreză, mă simt bine. M-am lăsat de fotbal de doi ani, dar nu mă gândeam că o să fiu în continuare în atenția presei. Observ însă că se scrie mai mult acum decât când jucam.

Pentru ce? Niște prostii. Se umflă prea mult tot ce fac. Pentru mine n-ar fi o problemă, problema e la mama, la fratele meu. Mama a avut cancer, abia a scăpat, tata a murit de cancer. Unchiul meu la fel. Am probleme foarte grave. Asta e viața, mergem înainte!”, a spus Tănase, citat de fanatik.ro.

Clipul a apărut pe reţelele de socializare în contextul în care, la finalul lui 2023, Cristi Tănase a fost prins drogat la volan! Fostul fotbalist român, în vârstă de 36 de ani, a fost oprit de poliţişti la un control de rutină.

Se va impune Daniel Popa la FCSB?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:10

Mihai Rotaru a explicat de ce a ajuns rezervă Alex Mitriţă la Universitatea Craiova. Adevăratul motiv: „Asta e realitatea!”

0:01

Cum a explicat Costel Gâlcă faptul că nu l-a titularizat pe Alex Mitriţă în FC Hermannstadt – Universitatea Craiova

23:49 12 iul.

„Nu pot să fiu rezervă?” Alex Mitriţă, reacţie vehementă după ce Gâlcă l-a ţinut pe bancă: „Mi s-a pus eticheta de bad boy”

23:36 12 iul.

Novak Djokovic a auzit ce a zis Carlos Alcaraz într-un cor de fluierături şi i-a dat replica: „Poate peste 15 ani”

23:25 12 iul.

Hermannstadt – Universitatea Craiova 0-0! Oltenii lui Gâlcă, încurcaţi la debut. Mitriţă a semnat o ratare uriaşă

22:42 12 iul.

Carlos Alcaraz – Novak Djokovic este finala Wimbledon 2024! Reeditarea de vis a ultimului act din 2023 de la All England Club

1 Farul – Unirea Slobozia 0-1. Echipa lui Gică Hagi, debut dezastruos în noul sezon! Eşec în prima etapă cu o nou-promovată 2 Cum poate obţine Corvinul dreptul de promovare în Liga 1! Anunţul făcut după victoria istorică cu Paksi 3 Salariul uriaş pe care îl va încasa Florin Niţă, la noua echipă! Lovitură dată de „eroul” naţionalei 4 Gigi Becali a dat o lovitură de senzaţie! William Baeten a fost transferat de FCSB 5 Angel Di Maria şi-a prelungit contractul cu Benfica şi va juca încă un an în Liga Portugal, în AntenaPLAY 6 Damjan Djokovic s-a despărţit oficial de Rapid! Anunţul giuleştenilor şi suma încasată de jucător
Citește și