Închide meniul

Cristi Tănase, dărămat de moartea lui Nelu Ploieşteanu: "Era un om senzaţional! Îl cinsteam de fiecare dată!"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 2 aprilie 2021, 11:09

Cristi Tănase, dărămat de moartea lui Nelu Ploieşteanu: "Era un om senzaţional! Îl cinsteam de fiecare dată!"

Iubita lui Cristi Tănase

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Nelu Ploieşteanu a murit la vârsta de 70 de ani, după ce s-a infectat cu noul coronavirus. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Era un om senzaţional, îmi pare nespus de rău că a murit. Mergeam şi la ”Şarpele roşu”, dar şi în alte locaţii în care cânta el. Îmi făcea plăcere să-l ascult. Dincolo de faptul că era un lăutar autentic, cânta ca nimeni altul melodii lăutăreşti, era un om senzaţional.

Ascultam cu mare plăcere melodiile lui, mă binedispuneau. Chiar apreciez muzica lăutărească. Din păcate, au rămas acum doar discurile şi amintirile frumoase”, a spus Cristi Tănase pentru Telekom Sport.

Cristi Tănase îl cinstea de fiecare dată pe Nelu Ploieşteanu

Cristian Tănase spunea că îl recompensa de fiecare dată pe Nelu Ploieşteanu. Actualul jucător de la Clinceni nu a precizat despre ce sumă era vorba. 

Nu pot să vă dau o sumă exactă, dar îl cinsteam încât să se simtă şi el bine, să mă simt şi eu bine. Erau momente în care fredonam alături de el anumite piese”, a mai spus Cristi Tănase. 

Reclamă

Cine a fost Nelu Ploieşteanu

Pe numele real Ion Dumitrache, Nelu Ploişteanu s-a născut pe 16 decembrie 1950, în Ciorani, Prahov şi este unul dintre cei mai cunoscuți interpreți de muzică lăutărească din România. Muncește chiar de la 18 ani când a început să cânte în satul natal și când i-a murit tatăl. Cu timpul a învățat să cânte și la pian și la acordeon, scriu colegii de la observatornews.ro.

După ”90 a reușit să lanseze 18 albume. Nici nu-și mai amintește câte spectacole și turnee a avut. A cântat între 1990 și 1998 la Șarpele roșu și la restaurantul Perla unde cântă și în prezent.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:01 „Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:40 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! 21:49 FCSB – Farul LIVE TEXT (sâmbătă, 20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 21:45 Dinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” rămân pe loc de retrogradare! Cum arată acum clasamentul în play-out 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! Vezi toate știrile
Citește și