Închide meniul

Cristi Tănase, dărămat de moartea lui Nelu Ploieşteanu: "Era un om senzaţional! Îl cinsteam de fiecare dată!"

Antena Sport Publicat: 2 aprilie 2021, 11:09

Cristi Tănase, dărămat de moartea lui Nelu Ploieşteanu: "Era un om senzaţional! Îl cinsteam de fiecare dată!"

Iubita lui Cristi Tănase

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

  • Cristian Tănase, devastat de moartea lui Nelu Ploieşteanu
  • Ce amintiri are "Dodel" cu regretatul artis

Nelu Ploieşteanu a murit la vârsta de 70 de ani, după ce s-a infectat cu noul coronavirus. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Era un om senzaţional, îmi pare nespus de rău că a murit. Mergeam şi la ”Şarpele roşu”, dar şi în alte locaţii în care cânta el. Îmi făcea plăcere să-l ascult. Dincolo de faptul că era un lăutar autentic, cânta ca nimeni altul melodii lăutăreşti, era un om senzaţional.

Ascultam cu mare plăcere melodiile lui, mă binedispuneau. Chiar apreciez muzica lăutărească. Din păcate, au rămas acum doar discurile şi amintirile frumoase”, a spus Cristi Tănase pentru Telekom Sport.

Reclamă

Cristi Tănase îl cinstea de fiecare dată pe Nelu Ploieşteanu

Cristian Tănase spunea că îl recompensa de fiecare dată pe Nelu Ploieşteanu. Actualul jucător de la Clinceni nu a precizat despre ce sumă era vorba. 

Nu pot să vă dau o sumă exactă, dar îl cinsteam încât să se simtă şi el bine, să mă simt şi eu bine. Erau momente în care fredonam alături de el anumite piese”, a mai spus Cristi Tănase. 

Reclamă

Cine a fost Nelu Ploieşteanu

Pe numele real Ion Dumitrache, Nelu Ploişteanu s-a născut pe 16 decembrie 1950, în Ciorani, Prahov şi este unul dintre cei mai cunoscuți interpreți de muzică lăutărească din România. Muncește chiar de la 18 ani când a început să cânte în satul natal și când i-a murit tatăl. Cu timpul a învățat să cânte și la pian și la acordeon, scriu colegii de la observatornews.ro.

După ”90 a reușit să lanseze 18 albume. Nici nu-și mai amintește câte spectacole și turnee a avut. A cântat între 1990 și 1998 la Șarpele roșu și la restaurantul Perla unde cântă și în prezent.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Fotbal • 13 apr., 7:51
"Au început să ţipe la el!" Soţia regretatului Nelu Ploieşteanu a răbufnit. Acuzaţii dure: "A plecat să îşi caute pastilele şi nimeni nu l-a ajutat"
Florin Gardoș
Fotbal intern • 10 apr., 5:57
"The Expendables" au lovit din nou! Mesaj fabulos al grupului roș-albaștrilor de la Academica Clinceni, după ce au umilit Dinamo
Gabi Luncă
Diverse • 8 apr., 16:13
Ultima dorinţă a regretatei Gabi Luncă va fi împlinită de fetele ei. Ce vor face cu jumătate de milion de euro din moştenire!
Nelu Ploieşteanu
Diverse • 3 apr., 7:22
Ce pensie avea Nelu Ploieşteanu! „Murim de foame!. Lua suma asta după 55 de ani de spectacole
Nelu Ploieşteanu
Diverse • 2 apr., 16:26
Drama lui Nelu Ploieşteanu. Şi-a pierdut fiul care a suferit de o boală cruntă mai bine de 20 de ani