Închide meniul
Foto

Cristian Daminuţă a rupt tăcerea după ce s-a spus că a fost părăsit de soţie: „Am discutat destul şi a fost numai rău!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 15 ianuarie 2024, 14:06

Reclamă
Cristian Daminuţă a rupt tăcerea după ce s-a spus că a fost părăsit de soţie: „Am discutat destul şi a fost numai rău!”

Cristian Daminuţă a rupt tăcerea după ce s-a spus că a fost părăsit de soţie

Colaj Instagram

Cristian Daminuţă a rupt tăcerea după ce s-a spus că a fost părăsit de soţie. Înaintea sărbătorilor de iarnă, în spaţiul public a apărut informaţia conform căreia soţia l-ar fi părăsit pe Daminuţă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristian Daminuţă şi soţia sa au postat, pe reţelele de socializare, imagini în care apar separat alături de copiii lor. Fostul fotbalist de la lnter Milano şi AC Milan nu a dorit să dea prea multe detalii despre actuala relaţie pe care o are cu soţia sa. (VEZI IMAGINI FIERBINŢI CU SOŢIA LUI DAMINUŢĂ ÎN GALERIA FOTO)

Cristian Daminuţă a rupt tăcerea după ce s-a spus că a fost părăsit de soţie

Asta e fix problema noastră (n.r. dacă s-au împăcat sau nu), nu avem de ce să mai discutăm cu presa pentru că am discutat destul și a fost numai rău„, a spus Cristian Daminuţă pentru spynews.ro.

Mădălina este cea de-a treia soţie a lui Cristian Daminuţă. Cei doi şi-au unit destinele în 2022, însă cu puţin timp înainte de cununia civilă, au fost la un pas de despărţire.

Reacţia monumentală a lui Cristian Daminuţă, după ce soţia lui şi-a făcut cont pe OnlyFans

Cristian Daminuţă a avut o reacţie monumentată, după ce soţia sa şi-a făcut cont pe OnlyFans, o platformă destinată adulţilor. Fostul fotbalist de la Inter şi Milan a spus că nu s-a opus dorinţei soţiei sale de face bani pe această platformă.

Reclamă

„Mai rău mă enervam când posta gratis pe Facebook poze mai deocheate decât cele pe OnlyFans. I-am zis «Dacă vrei să ai ceva beneficii, deschide măcar un cont pe OnlyFans. Tot aia e».

Am ajuns la concluzia că sunt mai disponibil să-și facă un cont pe această platformă decât să pună poze în sânii goi sau în fundul gol. Trăim într-o eră în care totul e digital. Cu un telefon, dacă îți merge mintea, nu ai cum să nu faci niște bani. Nu am deschis subiectul banilor.

Nu am deschis subiectul banilor. I-am zis că tot ce obține e un bonus pentru ea. Decât să își pună poze în fundul gol pe Facebook, mai bine bine pe OnlyFans. Măcar ai beneficii. Nu, eu nu mi-am făcut abonament la contul ei. Ar fi culmea să îi mai dau și eu bani”, a spus Cristian Daminuţă pentru gsp.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Poli Timişoara, Inter, Modena, Dinamo, AC Milan, L’Aquila, Tiraspol, Viitorul Constanţa, Zakho, Baia Mare, Hapoel Nir Ramat-HaSharon şi Olimpia Satu Mare sunt echipele la care a fost legitimat Daminuţă.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:24 Darwin Nunez, în locul lui Robert Lewandowski la Barcelona! Decizie total neașteptată luată de Xavi 14:52 Dan Şucu, anunţ bombă în ziua de Paşte: „Îl dorim pe Mircea Lucescu manager general! Lucrăm la asta!” 14:29 Imaginea postată de Simona Halep în ziua de Paște. Fanii au asaltat-o cu mesaje: „Draga noastră campioană!” 14:19 FotoDezvăluire incredibilă despre Ianis Hagi, după ce a fost la Muntele Athos: „L-am văzut schimbat!” Gestul făcut de Gică Hagi 14:09 CFR Cluj – Rapid, 21:30, LIVE TEXT. Dan Petrescu debutează în noul mandat. Giuleștenii, în criză totală. Echipele probabile 13:42 Canelo Alvarez şi-a păstrat titlul unificat la categoria supermijlocie: „Nu cred că sunt cel mai bun din istorie” 13:33 EXCLUSIVDarius Olaru, pregătit pentru sărbătoarea de titlu a FCSB-ului. Mesajul căpitanului pentru fani: „Un stadion plin!” 13:03 Parma – Cremonese și Palermo – Ascoli, 16:00, LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Man și Mihăilă sărbătoresc promovarea în fața fanilor 12:26 Ladislau Boloni s-a prăbușit emoțional după ce a ajuns aproape de retrogradare: „Nu știu dacă să urlu! Luăm două zile somnifere” 12:22 VIDEOEliza Samara şi Andreea Dragoman, victorie clară în proba de dublu la Saudi Smash 2024. Competiţia e exclusiv în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și