Închide meniul
Foto

Reacţia monumentală a lui Cristian Daminuţă, după ce soţia sa şi-a făcut cont pe OnlyFans: „Ar fi culmea să îi mai dau și eu bani!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 1 martie 2023, 11:16 / Actualizat: 1 martie 2023, 13:11

Cristian Daminuţă

Cristian Daminuţă a ajuns la 31 de ani

  • Reacţia monumentală a lui Cristian Daminuţă, după ce soţia sa şi-a făcut cont pe OnlyFans
  • Ce a putut să spună Daminuţă

Cristian Daminuţă a avut o reacţie monumentată, după ce soţia sa şi-a făcut cont pe OnlyFans, o platformă destinată adulţilor. Fostul fotbalist de la Inter şi Milan a spus că nu s-a opus dorinţei soţiei sale de face bani pe această platformă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mai mult, Daminuţă a spus că a şi încurajat-o pe Mădălina să facă acest pas, având în vedere că obişnuia să pună fotografiii în ţinute lejere pe reţelele de socializare.

Reacţia monumentală a lui Cristian Daminuţă, după ce soţia sa şi-a făcut cont pe OnlyFans

Mai rău mă enervam când posta gratis pe Facebook poze mai deocheate decât cele pe OnlyFans. I-am zis «Dacă vrei să ai ceva beneficii, deschide măcar un cont pe OnlyFans. Tot aia e».

Reclamă

Am ajuns la concluzia că sunt mai disponibil să-și facă un cont pe această platformă decât să pună poze în sânii goi sau în fundul gol. Trăim într-o eră în care totul e digital. Cu un telefon, dacă îți merge mintea, nu ai cum să nu faci niște bani. Nu am deschis subiectul banilor.

Nu am deschis subiectul banilor.I-am zis că tot ce obține e un bonus pentru ea. Decât să își pună poze în fundul gol pe Facebook, mai bine bine pe OnlyFans. Măcar ai beneficii. Nu, eu nu mi-am făcut abonament la contul ei. Ar fi culmea să îi mai dau și eu bani”, a spus Cristian Daminuţă pentru gsp.ro.

Reclamă

Soţia lui Cristian Daminuţă şi-a făcut cont pe OnlyFans

Soţia lui Cristian Daminuță şi-a făcut cont pe OnlyFans, o platformă destinată adulţilor. Aceasta a dezvăluit şi ce reacţie a avut soţul său, în momentul în care i-a comunicat decizia. Mădălina Daminuţă a spus că soţul său a avut o reacţie pozitivă în momentul în care a aflat. Mai mult, tânăra spune că fostul fotbalist chiar o susţine pe acest drum.

El este foarte deschis. Am noroc pentru că este înțelegător, nu are nimic împotrivă, chiar mă susține este de acord. Nu a fost nici gelos. Nu are de ce. El mă ajută în ceea ce vreau să fac și în ceea ce îmi doresc eu mai mult. (…) El mă va susține în tot ceea ce îmi doresc eu să fac”, a spus Mădălina Daminuţă pentru antenastars.ro.

Madălina Daminuţă a dezvăluit şi motivele pentru care a ales să îşi facă cont pe platforma destinată adulţilor.

Reclamă 4 / 0/3

Acum e chiar o modă cu această platformă de OnlyFans. Toată lumea cred că o și cunoaște. Nu este ceva greșit, că am început deja să primesc mesaje că, vezi, Doamne, am copii și ce exemplu le dau, dar chiar nu este nimic greșit și marile vedete au acest Only în care își postează tot felul de activități. Chiar nu este nimic greșit.

Eu acum o să postez reclame de tot felul la lenjerie intimă sau poze puțin mai picantă, dar în orice caz nimic mai mult decât trebuie”, a mai spus Mădălina Daminuță.

Poli Timişoara, Inter, Modena, Dinamo, AC Milan, L’Aquila, Tiraspol, Viitorul Constanţa, Zakho, Baia Mare, Hapoel Nir Ramat-HaSharon şi Olimpia Satu Mare sunt echipele la care a fost legitimat Daminuţă.

Cristian Daminuţă şi-a recunoscut greşelile

Cristian Daminuţă a fost un mare talent al fotbalului românesc. Fotbalistul născut în Timişoara a avut marea şansă să ajungă de foarte tânăr în Italia. Acolo a semnat cu Inter şi apoi cu AC Milan. Nu a profitat însă de şansa pe care a avut-o şi şi-a ratat cariera de fotbalist.

„Mi-am pierdut inocența când am trecut la seniori în momentul în care am ajuns la Inter. Atunci a intervenit mentalitatea de român infect. Bani, mașini, femei, exact gândirea de doi lei care a ruinat multe talente de jucători români.

În orice altă nație mă nășteam, dacă reușeam să ajung la Inter în proporție de 80 la sută confirmam… Bineînțeles e vorba și de noroc, dar sunt de părere că norocul ți-l faci și singur.

M-am trezit la 18 ani în vestiar cu Ibrahimovic. Nu realizam acest lucru. Eram pasionat de Bamboo și de șmecherii ieftine. Atunci, dacă aveam puterea mentală să muncesc de trei ori mai mult în loc să mai bifez cîte-o «mujer latina» de prin reviste… Dar răbdarea e o virtute. La mine, din păcate, s-a derulat totul pe repede înainte și am uitat că de fapt eu sunt la început de drum”, a spus Cristian Daminuţă, conform gsp.ro.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cristian Daminuţă l-a făcut praf pe Alexandru Daminuţă
Liga 1 • 25 feb., 19:26
FOTO
„Fii bărbat, decât să te scalzi în penibil!” Cristian Daminuţă l-a făcut praf pe Alexandru Albu, după scandalul de la Rapid
Cristian Daminuţă a rupt tăcerea după ce s-a spus că a fost părăsit de soţie
Diverse • 15 ian., 14:06
FOTO
Cristian Daminuţă a rupt tăcerea după ce s-a spus că a fost părăsit de soţie: „Am discutat destul şi a fost numai rău!”
Cristian Daminuţă şi-a dat afară din casă soţia care face bani din OnlyFans
Diverse • 19 dec., 18:47
FOTO
Cristian Daminuţă şi-a dat afară din casă soţia care face bani din OnlyFans! De la ce a pornit scandalul uriaş
Cristian Daminuţă şi-a anunţat retragerea din fotbal, la 33 de ani
Liga 1 • 11 oct., 12:31
Cristian Daminuţă şi-a anunţat retragerea din fotbal, la 33 de ani: „M-am născut talent, dar am murit speranţă”
Apariție răvășitoare a soției lui Cristian Daminuță
Extra • 31 mai, 17:30
FOTO
Apariție răvășitoare a soției lui Cristian Daminuță. Mădălina, care face bani din OnlyFans, și-a uluit fanii